billiboo Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 καλησπερα εχω στο πισι win 10(αυθεντικα) αλλα στον δικσο εχω και 1 partition απο παλιοτερο dual-boot με linux και τωρα φαινεται ως unallocated 1) γινεται να δωσω το partition στα win χωρις επανεγκατασταση? 2)γινετε να χωρισω καποια αρχεια σε μερος του δισκου και οταν κανω επανεγκαταστηση να τα εχω παλι?(μιλαω για μεγαλα αρχεια οπως games κτλπ) 3) και βασικοτερο σε λιγο καιρο θα χρειαστω δισκο ετσι κι αλλιως και ηθελα να ρωτησω εαν πχ παρω εναν ssd ή hdd και βαλω σε αυτον τα windows θα μπορω να χρησιμοποιω κατυθειαν τον αλλο δικσο ή επειδη εχει και αυτος τα win εγκατεστημενα τοτε δεν θα των αναγνωριζει?
jim_p Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 !) Γινεται, ετσι http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-3016376/resize-partition-disk-management.html (εκει που λεει extend volume) 2) Γινεται, αρκει να εχεις ενα partition στο οποιο θα τα μεταφερεις και φυσικα να μην φορμαρεις αυτο το partition οταν θα κανεις επανεγκατασταση. Αν μιλαμε για προγραμματα και παιχνιδια, οχι, γιατι εκτος απο το ΠΟΥ θα βελει τα αρχεια ο εκαστοτε installer, θα χρειαστει να κανει συντομευσεις, αντιγραφες κλπ και σε αλλους φακελους εκτος απο εκεινον που ειναι εγκατεστημενο το προγραμμα/παιχνιδι. 3) Ναι θα μπορεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα