archimidis Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 καλησπέρα, είμαι σε αναζήτηση NAS και θα ήθελα τη βοήθεια σας καθώς δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά. ψάχνω κάτι με 2 θέσεις (από σκληρούς θα πάω μάλλον σε RED στα 2-4tb). οι ανάγκες μου είναι κυρίως: βιβλιοθήκη αρχείων (γενικά από PDF μέχρι 3ds μουσική ταινίες φωτογραφίες με ενδιαφέρει να έχω πρόσβαση από τα PC αλλά και κινητά tablet κτλ να μπορώ να παίξω ταινίες 1080 στη TV (smart samsung) χωρίς κολλήματα. και μουσική σε Music network player (Pioneer n-50a) στο ηχοσύστημα. έχω αποκλείσει τα Synology λόγο κόστους και ότι δεν σου δίνει πρόσβαση για αναβάθμιση στη ram, αλλά θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας. Από qnap κοιτάζω τα παρακάτω μοντέλα: TS-251A - 2g TS-251+ - 2g TS-253A - 4g αν τα συγκρίνουμε θεωρητικά με 4gb ram σε όλα. Ποιο μου προτείνετε; θα παίζουν 1080 χωρίς πρόβλημα, αν αργότερα έχω ανάγκη για 4k μπορούν να ανταποκριθούν ή με τίποτα? υπάρχει περίπτωση να μην συνεργάζονται με το pioneer; τι άλλο πρέπει να προσέξω;
darksoho33 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 ειμαι κι εγω στην αναζητηση nas αυτη την περιοδο. 1080 παιζει απροβληματιστα. εχεις τσεκαρει λιγο με εξωτερικους υποτιτλους τι παιζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα