Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο σταματάει/κόβεται η συνδεσή μου κ υπολογιστής & tablets δεν έχουν σύνδεση, σα να κοκαλώνουν όλα! Επανέρχεται το σύστημα μόνο εαν αναβοσβήσω το router! Ολες οι συσκευές εκτός του υπολογιστή συνδέονται ασύρματα! Μάλιστα ενω συνήθως παγώνουν τα πάντα κ δεν επανέρχονται, μια φορά, μετα απο 30λεπτά ξύπνησε ο υπολογιστής απο μόνος του κ επανήλθε το internet!

Πως μπορω να βρω που υπαρχει το πρόβλημα;

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο σταματάει/κόβεται η συνδεσή μου κ υπολογιστής & tablets δεν έχουν σύνδεση, σα να κοκαλώνουν όλα! Επανέρχεται το σύστημα μόνο εαν αναβοσβήσω το router! Ολες οι συσκευές εκτός του υπολογιστή συνδέονται ασύρματα! Μάλιστα ενω συνήθως παγώνουν τα πάντα κ δεν επανέρχονται, μια φορά, μετα απο 30λεπτά ξύπνησε ο υπολογιστής απο μόνος του κ επανήλθε το internet!

Πως μπορω να βρω που υπαρχει το πρόβλημα;

τα λαμπακια του ρουτερ πως συμπεριφερονται κατι την διακοπη? και το wifi φαινεται στις συσκευες? ?

Δημοσ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ δες τα στατιστικα του ρουτερ και παρε το τεχνικο τμημα να δεις μηπως εχεις αποσυνδεσεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ, αλλά τι ακριβώς πρέπει να δω από τα στατιστικά;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Εάν καταλαβαίνω καλά, η σύνδεση δεν χάνεται από τον πάροχο γιατί κάνοντας Reboot (είτε μέσα από το interface, είτε από το κουμπί του router) ξαναέχω τη δυνατότητα να συνδέομαι, αλλά δεν γίνεται αυτό να το κάνω κάθε τρείς κ λίγο! Μπορεί κάτι να φταίει και να μου κολλάει το σήμα; Πώς μπορώ να το ψάξω;

Δημοσ.

Δες τότε τα στατιστικά της γραμμής σου όπως σου είπαν από το interface του router... Ανέβασε τα και εδώ να τα δούμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...