Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δεν χρειάζεται να έχεις μισό εκατομμύριο uniques για να βγάλεις λεφτά. Και με το 1/10 από αυτούς βγάζεις. Πολλοί βάζουν τις διαφημίσεις μέσα στο κείμενο με τρόπο που μπερδεύουν τους users. Επίσης υπάρχουν niche sites στην ειδησεογραφία, για παράδειγμα επιχειρηματικά νέα, που έχουν πιστότερο κοινό και καλύτερο CTR.
SakislolGR Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Τα Niche σιτες που λες έχουν και απίστευτα μικρό target group. Άσε που το Cost/click έχει πέσει. Είχα επίτηδες άρθρα για χρηματιστήριο και μου δίνανε 20cents από 5-7 που δίνανε τα άλλα. @
CyberCr33p Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Εγώ πάντως επειδή ασχολούμαι με webhosting έχω αρκετούς πελάτες που έχουν sites που τα δουλεύουν με copy-paste και έχουν επισκεψιμότητα πολύ μεγαλύτερη από αυτή που ανέφερα στο προηγούμενο μου μήνυμα. Κάποιοι από αυτούς ξεπερνάνε και το ένα εκατομύριο μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα. Δεν λέω ότι είναι εύκολο να το πετύχεις αυτό αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Θέλει σίγουρα να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στο να το στήσεις από την αρχή σωστά, να αγοράσεις σελίδες στο facebook, να κάνεις συνεργασίες με άλλα site και μετά αφού το τρέξεις μόνος σου για κάποιο διάστημα μπορείς να βάλεις άλλα άτομα να περνάνε τα κείμενα. Πάντως το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτό είναι ότι δεν μπορείς να στηρίξεις τη ζωή σου σε τέτοια δουλειά. Σκέψου αύριο μεθαύριο το google / facebook να αποφασίσει ότι δεν θα εμφανίζει καθόλου τέτοια sites. 1
SakislolGR Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Και καλά θα κάνει. Είναι απαράδεκτο να θησαυρίζουν άλλοι από το Copy-paste. Είπαμε - Δεν μας πειράζει το Copy paste αν ο άλλος βγάζει 100-200-1000 ευρώ ΑΛΛΑ ΟΧΙ να βγάζει 5κ-10κ ή ακόμα και 50κ-100κ τα τέρατα. Νταξ το 1κκ είναι πιθανό νούμερο για Views και όχι χρήστες. Απλά σκέψου ότι από 10κκ που είμαστε, πόσοι να έχουν στενή επαφή με το ΝΕΤ? οι μισοί?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Στην Ελλάδα υπάρχουν περί τα 4.500 ενημερωτικά sites. Αν δεν είχε ψωμί, δεν θα ήταν τόσα πολλά.
SakislolGR Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Στην Ελλάδα υπάρχουν περί τα 4.500 ενημερωτικά sites. Αν δεν είχε ψωμί, δεν θα ήταν τόσα πολλά. υπάρχουν γιατί υπάρχουν πολλά άτομα που κάθονται όλη μέρα στο πισι για 50 ευρώ το μήνα. Είναι πολύ τραγικ. αμφιβάλω αν είναι 500 αυτοί που βγάζουν 1000+ ευρώ [να εξαιρέσουμε τις εφημερίδες π έχουν από 2-3 σιτες]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα