Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με κόφτει όταν διάφοροι απατεώνες κερδίζουν με τον κόπο τρίτων. Εντωμεταξύ, είσαι και τόσο αφελής που βάζεις φαρδύ πλατύ το ονοματεπώνυμο σου στο alias.

Φταίω εγώ τώρα να στήσω ένα botnet και να μπαίνω κάθε μέρα συγκεκριμένες ώρες στο site σου να βαράω τις διαφημίσεις του AdSense ώστε τελικά να φας ban;

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΩΝ.

ΞΥΔΙ ΞΥΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ οπως βλεπεις βαζω και το ονοματεπωνυμο μου γιατι δεν εχω τιποτα να φοβηθω απο κανεναν και ταυτοτητα αν θελεις σου στελνω και σε προκαλω να παρεις τωρα στο τηλεφωνο της εφημεριδας του πρωτου θεματος να ρωτησεις αν εχω αδεια η αν οχι οτι ανεβαζω στο σιτε μου ειναι νομιμο και οι αναγνωστες μου ξερουν ποιος τα γραφει και ποιος ειμαι και συνεργαζομαι σχεδον με ολα τα ελληνικα σιτες ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΩ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ! Τοσο κακια δεν εχω δει απορω στο forum δεν υπαρχει καποιος admin να παρει θεση γιατι εισαι Off topic και με την συμπεριφορα αυτην με κανεις να εγκαταλειψω το Insomnia γιατι εχω κουραστει με ατομα σαν εσενα που το μονο που εχουν να πουν ειναι μια κακια κουβεντα και τιποτα καλο σε παρακαλω σεβασου την ερωτηση που εκανα στο forum και μην ξεφευγεις εκτος θεματος αν θελεις κατι να μου πεις στειλε μου μυνημα η ανεβασε ενα τοπικ οτι το http://kwloxaneio.gr κλεβει αρθρα σε ευχαριστω ελπιζω να εγινα κατανοητος

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ξέρεις γιατί μου τη δίνεις; Γιατί λες εν γνώσει σου ψέματα. Πες ρε αδερφέ ότι ναι οκ, αντιγράφω αλλά είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να βγάλω λεφτά καθότι λίγο πολλοί το κάνουν όλοι και είναι μιας πρώτης τάξεως αρπαχτή. Την αλήθεια δηλαδή. Αντ' αυτού σκαρφίζεσαι ανόητες δικαιολογίες ότι σου έχει δώσει άδεια ο τάδε και ο δείνα, πράγματα που εκτός από φαιδρά είναι και αστεία.

Πως τους στέλνεις επισκέπτες όταν στο άρθρο που παρέθεσα ως παράδειγμα που έχεις αντιγράψει από το Πρώτο Θέμα δεν αναγράφεις πουθενά την πηγή; Και τι επισκέπτες να στείλεις όταν αντιγράφεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ το άρθρο; Και τέλος, έχει νομίζεις καμιά ανάγκη το Πρώτο Θέμα εσένα να τους στείλεις traffic;

Απόδειξη ότι λες ψέματα είναι τα αντιφατικά που λες, από τη μια ότι έχεις άδεια κι από την άλλη ότι τους στέλνεις επισκέπτες. Αν είχες άδεια δεν θα είχε απολύτως καμία σημασία το αν στέλνεις επισκέπτες ή όχι. Πληρώνεις royalties και κάνε το περιεχόμενο ότι θες. Φάτο, βάλτο σε site, βάλτο σε περιοδικό, κάντο ότι θες. Το "στέλνω επισκέπτες" είναι η γνωστή καραμέλα όσων αντιγράφουν στο στυλ ότι τους κάνεις και χάρη που αντιγράφεις περιεχόμενο. Ε σου 'χω νέα, δεν τους κάνεις χάρη. Τους στερείς διαφημιστικά έσοδα και κονομάς από τη δουλειά άλλων.

Να το επαναλάβω για πολλοστή φορά. ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. Κι όπως κάθε απατεώνας, είσαι και παθολογικός ψεύτης. Δυστυχώς για σένα δεν είμαστε όλοι χαϊβάνια. Λοιπόν, κάνε μας τη χάρη τώρα και ξεκουμπίσου γιατί πολύ το κουράσαμε. 

Δημοσ.

Ξέρεις γιατί μου τη δίνεις; Γιατί λες εν γνώσει σου ψέματα. Πες ρε αδερφέ ότι ναι οκ, αντιγράφω αλλά είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να βγάλω λεφτά καθότι λίγο πολλοί το κάνουν όλοι και είναι μιας πρώτης τάξεως αρπαχτή. Την αλήθεια δηλαδή. Αντ' αυτού σκαρφίζεσαι ανόητες δικαιολογίες ότι σου έχει δώσει άδεια ο τάδε και ο δείνα, πράγματα που εκτός από φαιδρά είναι και αστεία.

Πως τους στέλνεις επισκέπτες όταν στο άρθρο που παρέθεσα ως παράδειγμα που έχεις αντιγράψει από το Πρώτο Θέμα δεν αναγράφεις πουθενά την πηγή; Και τι επισκέπτες να στείλεις όταν αντιγράφεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ το άρθρο; Και τέλος, έχει νομίζεις καμιά ανάγκη το Πρώτο Θέμα εσένα να τους στείλεις traffic;

Απόδειξη ότι λες ψέματα είναι τα αντιφατικά που λες, από τη μια ότι έχεις άδεια κι από την άλλη ότι τους στέλνεις επισκέπτες. Αν είχες άδεια δεν θα είχε απολύτως καμία σημασία το αν στέλνεις επισκέπτες ή όχι. Πληρώνεις royalties και κάνε το περιεχόμενο ότι θες. Φάτο, βάλτο σε site, βάλτο σε περιοδικό, κάντο ότι θες. Το "στέλνω επισκέπτες" είναι η γνωστή καραμέλα όσων αντιγράφουν στο στυλ ότι τους κάνεις και χάρη που αντιγράφεις περιεχόμενο. Ε σου 'χω νέα, δεν τους κάνεις χάρη. Τους στερείς διαφημιστικά έσοδα και κονομάς από τη δουλειά άλλων.

Να το επαναλάβω για πολλοστή φορά. ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. Κι όπως κάθε απατεώνας, είσαι και παθολογικός ψεύτης. Δυστυχώς για σένα δεν είμαστε όλοι χαϊβάνια. Λοιπόν, κάνε μας τη χάρη τώρα και ξεκουμπίσου γιατί πολύ το κουράσαμε. 

Ευκολός τρόπος? χάνω 10 ώρες μπρόστα σε μια οθόνη βάζωντας άρθρα και πρέπει και τα προωθήσω αν ειμουν κλεφτης οπως λες και εκλεβα τα αρθρα δεν θα ειχε κινηθει το protothema η το καθε σιτε νομικα στο ατομο μου? δεν ειχες σιτε δεν ξερεις πως παει αυτη η δουλεια δεν μπορεις να εχεις αποψη εγω ηρθα και εκανα ερωτηση εδω δεν σου ζητησα να κρινεις το σιτε μου και εμενα εχω ποιος να με κρινει οποτε ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΠΑΣΑ ΑΡΧ@@@@ αλλα απορω ενας admin δεν υπαρχει να σου πατησει ποδι γιατι εχεις ξεφυγει εκτος θεματος εγω ρωτησα κατι εσυ το πηγες αλλου και οπως σου ειπα αν θελεις κατι στειλε μου μυνημα μην νομιζεις οτι γραφοντας αυτα καταφερνεις κατι το μονο που καταφερνεις ειναι να χανεις τον χρονο σου κραζοντας με δεν καταφερνεις τιποτα αν θες να καταφερεις να με βγαλεις απατεωνα πανε πες στο καθε σιτε to http://kwloxaneio.gr σου κλεβει τα αρθρα εκει θα σε παραδεχτο αυτα επιχειρήματα που εχεις απο την μια μου μπαινουν και απτην αλλη βγαινουν Λοιπον για να τελιωνει το θεμα σε προκαλω να κανεις αυτο που ειπα παραπανω και να δουμε ποιος θα βγει ο "παθολογικος ψευτης" ριξε μια ματια youweekly,zappit,gossip και ολα αυτα τα σιτες να δεις οτι ο ενας παιρνει απο τον αλλον και το youweekly εχει παρει απο εμενα αρθρο και το fanpage πρεπει να τους αποκαλεσω απατεωνες? ουτε καν μου στελνουν backlink με ανεβαζουν στο σεο και φυσικα παιρνω traffic δηλαδη με λιγα λογια μου κανουν την χαρη το αρθρο μου να εμφανιστει αντι σε 50 ατομα σε 10.000 χιλιαδες εγω απο ολοι αυτην την ιστορια βλεπω μονο κερδος και εφοσον δεν εκλεψα απο εσενα κατι καλυτερα να το βουλωσεις οταν θα κλεψω απο εσενα κατι προσωπικα να ερθεις να μου πεις οτι σε εκλεψα για τριτους δεν θα μιλας γιατι δεν εχεις κανενα δικαιωμα και απορω γιατι καθομε ασχολουμε με ενα ατομο σαν εσενα που γραφει ανωνυμα χωρεις καν να ξερω ποιος εισαι οποτε απο εμενα δεν θα ξανα λαβεις απαντηση καλη σου μερα και μαθε οταν γραφεις κατι για καποιον αλλον να μην τον προσβαλεις γιατι ποτε δεν ξες πως θα αντιδρασει ο αλλος δρασε γνωση και επιχειρήματα αυτα που μου λες τα ακουω και απο τον γιωργακη που ειμασταν μαζι στο δημοτικο και δουλευει στο κρεοπωλειο και δεν εχει καμια γνωσει απο τι συμβαινει μετα Μπλογκ τελος σε ευχαριστω για την κρητικη σου  αλλα δεν ειναι αποδεκτη αααα επισης αμα το πας ετσι και το Insomnia.gr Κλεβει αρθρα,εικονες και βιντεο απο διεθνεις σιτε αυτους γιατι δεν τους κραζεις? ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ !

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε @ελοραντ προσγειώσου.

μιλάς όλη την ώρα για τα λεφτά που βγάζουν αυτοί από τον κόπο άλλων. Ποια λεφτά μωρέ? τα 20-30-50 ευρώ το μήνα με 10ωρα τη μέρα;;;; σιγά να πούμε!

(λογικά) τα λεφτά που βγάζει ο συγκεκριμένος είναι από τρολλ-κλικμπειτ άρθρα. Τα οποία είναι δημιούργημά του. Τα άλλα άρθρα (οι νορμαλ ειδήσεις) @ κόσμο φέρνουν σε ένα whatever σιτε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με τέτοιο συντακτικό λογικό να σου παίρνει 10 ώρες. Τα ελληνικά σου είναι χειρότερα από οκτάχρονου.

Δημοσ.

Με κόφτει όταν διάφοροι απατεώνες κερδίζουν με τον κόπο τρίτων. Εντωμεταξύ, είσαι και τόσο αφελής που βάζεις φαρδύ πλατύ το ονοματεπώνυμο σου στο alias.

Φταίω εγώ τώρα να στήσω ένα botnet και να μπαίνω κάθε μέρα συγκεκριμένες ώρες στο site σου να βαράω τις διαφημίσεις του AdSense ώστε τελικά να φας ban;

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΩΝ.

Μπορεις να το εξηγησεις λιγο αυτο;

Θα θελα πολυ να το κανω. Καταρχας οντως φαινεται οτι ειναι 15χρονο(αλλιως θα χε πει ηδη οτι εχει δυσλεξια, αν ειχε) και χρησιμοποιει ως δικαιολογια οτι το κανουν και οι αλλοι. Αν υπαρχει τροπος να υποβαθμισουμε ενα τοσο σαπιο σαιτ που μονο νευρα προκαλει οταν βγαινει στο fb πες τον μας και θα κανουμε τα παντα :P 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ: Το κωλοχανειο επεσε! ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υποθέτω ότι ρωτάς πως στήνεις botnet για να πατάς διαφημίσεις. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να συζητάμε τέτοια πράγματα εδώ καθότι εμπίπτει σε πρακτικές black hat. Θα στο περιγράψω όμως επιγραμματικά.

Πολλά άτομα που γράφονται στο adsense (δεν εννοώ τον συγκεκριμένο), σκεπτόμενοι πονηρά λένε σε πέντε-δέκα φίλους τους να μπαίνουν στο site μια-δυο φορές την ημέρα και να χτυπάνε διαφημίσεις. Και μετά ξυπνάνε ένα πρωί και διαπιστώνουν ότι η Google τους έχει ακυρώσει το account γιατί το πήρε χαμπάρι. Το botnet λοιπόν είναι ένας αυτοματοποιημένος μηχανισμός που κάνει αυτή τη δουλειά. Για να το κάνεις αυτό όμως χρειάζεσαι πολλές IPs. Και πολλές IPs μόνο με δύο τρόπους αποκτάς. Είτε αγοράζεις proxies, είτε φτιάχνεις malware και εκμεταλλεύεσαι τους πόρους των θυμάτων. Η συγκεκριμένη πρακτική είναι γνωστή και ως click fraud. Αν ψάξεις στο Google θα βρεις πλήθος πληροφοριών.

Ειδικά για τον συγκεκριμένο δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να κάνουμε κάτι. Τον περιποιήθηκε μια χαρά το Facebook. Όλα τα sites σαν το δικό του θα φάνε σύντομα ban από το Facebook.

Δημοσ.

15χρονο και καταφέρνει να ζει 3 οικογένειες (άρα πολλά τα λεφτά που βγάζει)... ω ρε μπράβο! κάντε του εσείς μαθήματα γραμματικής και αυτός βγάζει τα 3ψήφια...

κατάφερνε, έβγαζε*

@ΤΣ, αλήθεια τι έγινε? έβγαλες άκρη με το τραφικ σου?

Επισκέπτης
Δημοσ.

@SakislolGR

Τη μια λες ότι βγάζει 50 ευρώ το μήνα ενώ δουλεύει 10ωρα την ημέρα, την επόμενη ότι βγάζει τριψήφια. Εν ολίγοις, η μόνη σου σκασίλα είναι πως θα τσακωθείς μαζί μου. Ότι πω θα πεις το ανάποδο. Φάε ένα ignore τώρα να στανιάρεις.

Δημοσ.

νορμαλ βγάζεις 50

ελαχιστοι ειναι αυτοι που μπορουν να φερουν κοσμο και να βγαλουν πολυ περισσοτερα. και ο φιλος μας ειχε τον τροπο.

αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια εκει ειναι. 20-30-50 το μηνα

@SakislolGR

Τη μια λες ότι βγάζει 50 ευρώ το μήνα ενώ δουλεύει 10ωρα την ημέρα, την επόμενη ότι βγάζει τριψήφια. Εν ολίγοις, η μόνη σου σκασίλα είναι πως θα τσακωθείς μαζί μου. Ότι πω θα πεις το ανάποδο. Φάε ένα ignore τώρα να στανιάρεις.

Δεν αγχώνομαι ρε! θα με δεις με το 2ο account σου που σου κάνει και λικε. (όχι πως με ενδιαφέρει)

Δημοσ.

15χρονο και καταφέρνει να ζει 3 οικογένειες (άρα πολλά τα λεφτά που βγάζει)... ω ρε μπράβο! κάντε του εσείς μαθήματα γραμματικής και αυτός βγάζει τα 3ψήφια...

κατάφερνε, έβγαζε*

@ΤΣ, αλήθεια τι έγινε? έβγαλες άκρη με το τραφικ σου?

Σάκη κάτι έκανα αλλά δεν βλέπω τεράστια διαφορά ...

Δημοσ.

Σάκη κάτι έκανα αλλά δεν βλέπω τεράστια διαφορά ...

riperino to domain φίλε, μην ασχολείσαι. Και εμένα ένα μπλογκ, 1 ποστ με το ζόρι φέρνει 50 άτομα όταν παλιά έφερνε 500.

άσε φίλε. πάλι καλά που δεν έχω επενδύσει σε αυτό όπως εσύ... 

Δημοσ.

riperino to domain φίλε, μην ασχολείσαι. Και εμένα ένα μπλογκ, 1 ποστ με το ζόρι φέρνει 50 άτομα όταν παλιά έφερνε 500.

άσε φίλε. πάλι καλά που δεν έχω επενδύσει σε αυτό όπως εσύ... 

και εγω με βλέπω για κατι καινούργιο γιατι δεν βλεπω φως... τι να κανουμε συμβαινουν αυτα καλη δυναμη σε ολους μας 

Δημοσ.

Όσα τέτοια sites (που δουλεύουν με copy-paste) έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα (περισσότερους από 500.000 μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα) βγάζουν καλό κέρδος. Εάν βάλουν και κάποιες διαφημίσεις εκτός adsense, πιστεύω ότι ο τζίρος μπορεί να είναι και πάνω από 5.000 ευρώ το μήνα. Το θέμα είναι κατά πόσο μπορείς να στηρίξεις τα οικονομικά σου σε κάτι τέτοιο για να το έχεις ως κύρια απασχόληση από τη στιγμή που υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορείς να ελέγξεις και να σου στείλουν την επισκεψιμότητα (και το κέρδος) στα τάρταρα. Ίσως το καλύτερο είναι να δουλεύεις κάπου αλλού και να έχεις κάποια άτομα να δουλεύουν part-time για να σου κάνουν τα copy-paste.

Δημοσ.

Παιδιά μακριά... 

δεν θα έχετε ποτέ 500κ μοναδικούς τη μέρα, ούτε τα τέρατα δεν έχουν τόσο (λέμε τώρα) , πόσο μάλλον εσύ με το copy/paste ή Automatic Feeds οπως inews.gr

είναι καλά για να βγάλετε τα έξοδα του ρεύματος, ιντερνετ και σε σπάνιες περιπτώσεις άντε και ένα μέρος από το ενοίκιο. Είναι όμως κάτι που σήμερα είσαι αύριο δεν είσαι. ΖΕΙΣ με έναν διαρκεί άγχος... θα με κάνει μαν το adsense? θα αλλάξει αλγόριθμο το φβ? (όπως έγινε)... άσε ρε!

Θεωρώ τραγικούς όσους ασχολούνται με το blogging, ακόμα και αν βγάζουν 50-100 ευρώ. Οι ώρες που σπαταλάς (έστω και οι 1-2 την μέρα είναι πολλές) και ειδικά το άγχος, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...