SakislolGR Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε ολα τα μέλη του Insomnia θα ηθελα να μοιραστω κατι μαζι σας απο την Τεταρτη 10.5.2017 το facebook traffic μου εχει κατεβει κατα 90% δλδ εχει που ειχα 100.000 επισκεπτες την ημερα εδω και 3 ημερες εχω 10 χιλιαδες ξερετε τι τρεχει? εχει συμβει σε καποιον αλλον απο το φορυμ εχω ανχωθει αδερφια δωστε ενα χερι βοηθεια σας Αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο πρόβλημα... βασικά ήταν ΣΚ και τώρα με τις ζέστες ο κόσμος πηγαίνει για μπάνιο. Το καλοκαίρι να περιμένεις τεράστια πτώση τα ΣΚ. τι μπορω να κανω ρε μαγκες εχει καποιος καποια λυση? να μην χρησιμοποιείς κάποιες λέξεις που είναι μαυρισμένες από το Facebook (όπως ΑΠΘΣΤΕΥΤΟ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ). Και η Χρήση Caps (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αντί Απίστευτο παίζει σημαντικό ρόλο και μπορεί να το καταλάβει). το φεισμπουν εδώ και πολύ καιρό κατατάσσει/εμφανίζει τα άρθρα ανάλογα με τι απήχηση έχουν και πως αντιδρούν οι χρήστες. Μπορεί πχ ένα άρθρο να έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΑ κλικ αρχικά αλλά μετά από λίγες ώρες να πέσει και να μην εμφανίζεται γιατί οι χρήστες δεν σχολιάζουν, δεν κάνουβν λικε και δεν το κάνουν Share. Και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Οι χρήστες βαριούνται... Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις 10-20-50 υγιεί Accounts και μέσω Proxies να τα βάζεις να κάνουν λικε. Και πάλι όμως προκύπτουν προβλήματα που είναι δύσκολο να λυθούν: Χρειάζεσαι Ελληνικά Proxies. άρα @. (αν χρησιμοποιήσεις ξένα proxies τότε τα accounts δεν θα έχουν τόση δύναμη στην/για την Ελλάδα) Το φεισμπουκ μπορεί να καταλάβει αν κάνεις συνέχεια λικε/σαρε/κομεντ ενα domain. Τι μπορείς να κάνεις; να βάλεις αυστηρά λιμιτς (πχ όχι πάνω από 10 λικες/σαρες/κομεντς κάθε μέρα). Και φυσικά όχι και τα 10 στο ίδιο post. για κάθε 1 λικες/σαρε/κομεντ της σελίδας σου, να κάνει άλλα 10 actions (wall post, share youtube, photo, status, simple comment without link) Να μην χρησιμοποιείς και τα 20 (πχ) ακκουντς κάθε μέρα. να τα πας εναλάξ. Με απλά λόγια... γ@μηστα ..... Σταματήστε να ασχολείστε με "μάπα" μπλογκς όπως του φίλου ή το δικό μου ή οποιοδήποτε άλλο. Τα είδαμε και τα σοβαρά σιτες όπως το Newsbomb/Newsbeast ή ακόμα και σιτες εφημερίδων. Ειδικά το Newsbomb το έχει παραχέσει. Βλέπεις περισσότερο κλικμπειτ και από το σιτε του φίλου μας. Αυτά που λέγατε πριν χρόνια "δεν βλέπω τηλεόραση γιατί είναι πουλημένη. μόνο ιντερνετ" δεν ισχύει πια. Μην σου πω ότι το διαδίκτυο έχει γίνει πιο διεφθαρμένο από την τηλεόραση. Τουλάχιστον στην τηλεόραση, πέρα από την προπαγάνδα, κρατάνε μια σοβαρότητα. Με λίγο μυαλό μπορείς να φιλτράρεις την τηλεόραση. Το διαδίκτυο δεν... είναι χάσιμο χρόνου! ΥΓ2: Μην κατηγορείτε τα μπλογκς τύπου tromaktiko/kwloxaneio κλπ γιατί τα έσοδα από την Google είναι πλέον cents... πριν 4-5 χρόνια τα κλικ είχαν μεγάλη αξία και δεν υπήρχε τόσο κλικ μπειτ. Τώρα που η γοογλε μαμιέται και δίνει πραγματικά cents... ΓΙΑΤΙ να τρέχω κάτι σοβαρό για 10-20 ευρώ το μήνα? Ξέρετε ποιο είναι το επόμενο βήμα ε;;; συνδρομή! ε μα πια! μου θέλετε φουλ ποιότητα και δεν δίνετε και cent. σωπα ρε! Δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ ή εσύ , απλά σου ανέφερα για ποιον λόγο έχασες το 90% της επισκεψιμότητας σου. .... ανάλυση από τα λιντλ? φιλικά. όπως λέω πιο πάνω. Τώρα που ο κόσμος είναι έξω για μπάνιο το ΣΚ είναι λογικό να έχει τεράστια πτώση. Σίγουρα αν έγινε αλλαγή αλγορίθμου θα επηρέασε ΑΛΛΑ όχι το 90%. Εγώ από 10-20κ , το ΣΚ (13-14/5) είχα 2κ με το ζόρι. Τη Δευτέρα είχα 20κ @ΤΣ Οι ιδανικές ώρες (ΔΕΥ-ΠΑΡ) είναι: 9~ το πρωι και 2~ το μεσημέρι. το έχω μελετήσει. [δοκίμασε το και εσυ αν θες] ΣΟΚ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧH! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ! Μωρε καλα σας εκανε το facebok, κωλοspammers Μωρέ καλά θα σας κάνουν όλες οι σοβαρές σελίδες να βάλουν συνδρομή. Μου τα θέλετε και όλα τζάμπα... ΥΓ: Είμαι και εγώ κατά του Spamming αλλά έχω συμβιβαστεί με αυτό και μάλιστα το εκμεταλλεύομαι για να βγάλω κέρδος. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2017 από SakislolGR
Predatorkill Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Σακη ας γινει σοβαρη προσπαθεια και ας πληρωσουμε συνδρομη. Λεμε καμμια μαλακιουλα που και που βεβαια...
SakislolGR Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή τα περισσότερα σοβαρά σιτες θα γίνουν με συνδρομή. Μπορεί όχι φουλ (δλδ να σε αφήνει να βλέπεις το μισό άρθρο ή μερικά -όχι τόσο σημαντικά-) αλλά θα γίνει. στο μακρινό μέλλον
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Γιατί αυτή δεν ειναι κανονικη δουλεια? τρωο καθημερινα 10 ωρες απο την ζωη δουλευοντας σε αυτο το σιτε για εσενα κανονικη δουλεια μπορει να ειναι να σκαβεις αλλα για καποιον αλλον κατι αλλο εδω εκανα το Post για βοηθεια οχι για να μου πεις τι δουλεια θα κανω εκει κολισες εσυ στην ορθογραφια ρε γιατι ολοι ειστε τοσοι κακοψυχη αμεσως με τον κακο λογο ρε πουστη μου πραγματικα αηδια ! Καταρχήν, το να τρως 10 ώρες γι αυτό το πράγμα είναι απαράδεκτο. Από τη στιγμή που όλα τα κείμενα είναι αντιγραφή δεν θα έπρεπε να σου παίρνει πάνω από δέκα λεπτά την ημέρα με πλήρη αυτοματισμό. Έναν scraper να έφτιαχνες και να τράβαγες τα κείμενα αυτόματα από τα sites αντί να κάθεσαι να τα αντιγράφεις με το χέρι. Από εκεί και πέρα, αυτό που κάνεις ΔΕΝ είναι δουλειά, είναι ΑΠΑΤΗ. Κλέβεις τη δουλειά τρίτων, χωρίς να έχεις τον παραμικρό ηθικό φραγμό κι όλα καλά. Είσαι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. Το ότι δεν σε κυνηγά κανείς δεν σημαίνει τίποτα.
SakislolGR Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 @elοραντ Άρα 8/10 σιτες είναι απατεώνες. Φαντάζομαι ότι δεν κάνει copy paste και αλλάζει σε ένα ελάχιστο βαθμό τα άρθρα. Αλλιώς δεν έχουν καμιά αξία (είναι καλή η γοογλε σε αυτό) άσε που ο φίλος μας έχει clickbait άρθρα του τύπου "ομγ δες τι έκανε". άρα από ποιον να αντιγράφει? απλά παίρνει μια απλή είδηση και την δραματοποιεί...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Όποιος αντιγράφει κείμενα χωρίς άδεια, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. Το ότι το κάνουν πολλοί δεν σημαίνει τίποτα. Ήδη το ΑΠΕ έχει εξαγγείλει νομικά μέτρα και θα αρχίσει να κυνηγά sites. Το αν θα τους βρει, τι θα τους κάνει και τι κατάληξη θα έχει όλο αυτό μένει να το δούμε. Αλλά αν ήμουν στη θέση του μάστορα από πάνω δεν θα κοιμόμουν ήσυχος. Το να αλλάζεις τον τίτλο αλλά να αντιγράφεις ΟΛΟ το άρθρο αυτολεξεί προφανώς και δεν σε καλύπτει. Δεν υπάρχει fair share και τρίχες κατσαρές που επικαλούνται ορισμένοι. Είναι καραμπινάτη αντιγραφή. Αν αποφασίσουν να σε κυνηγήσουν και σε βρουν τον ήπιες. Τόσο καιρό που κονόμαγαν όλοι κανείς δεν ασχολιόταν. Αλλά τώρα που το CPM έχει πέσει στα τάρταρα θα αρχίσουν να τους κυνηγάνε γιατί χάνουν λεφτάκια.
spacer Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Σε ευχαριστώ πολυ θα το προσπαθησω να δουμε αν θα υπαρξει αλλαγη αλλα το θεμα ειναι οτι μονο εγω το εχω παθει κανενας απο τα φιλαρακια μου που εχουν πανω κατω τα ιδια site και τις ιδιους επισκεψτες και το 90% facebook traffic .. καποια λυση θα υπαρχει να σπασουμε αυτο που εχουν κανει Για να σε καθησυχάσω κάπως, να ξέρεις ότι το έχουν πάθει και άλλοι με παρόμοιες ιστοσελίδες. Αρχικά κανε μια δοκιμή αφαιρώντας το pop-up που έχεις στα άρθρα. Κάποιοι λένε ότι και αυτό παίζει κάποιο αρνητικό ρόλο για το Facebook.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Εντάξει υπάρχουν αυτά τα sites τα οποία τα έχουν φτιάξει ιδιώτες. Σε επίπεδο ηθικής έχω και εγώ πρόβλημα και με ενοχλούν όλοι αυτοί οι παραπλανητικοί τίτλοι Το να φτιάξει κάποιος σελίδα τέτοιου τύπου ειναι πολύ ευκολο στις μέρες μας. Και οι περισσότεροι για να μην πω όλοι το κάνουν για τα χρήματα. Το θέμα είναι ότι και τα μεγάλα sites του είδους τα οποία ανήκουν σε δημοσιογραφικούς οργανισμούς μπορεί να μην χρησιμοποιούν τρανταχτούς τίτλους σε πολλά άρθρα αλλά σίγουρα χρησιμοποιούν παραπλανητικούς. Με αυτά θα γίνει κάτι?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Το θέμα είναι ότι και τα μεγάλα sites του είδους τα οποία ανήκουν σε δημοσιογραφικούς οργανισμούς μπορεί να μην χρησιμοποιούν τρανταχτούς τίτλους σε πολλά άρθρα αλλά σίγουρα χρησιμοποιούν παραπλανητικούς. Με αυτά θα γίνει κάτι? Θα βάλουμε όλοι ad blocking και θα σταματήσουν να κονομάνε. Οπότε μετά η λύση θα είναι συνδρομητικό περιεχόμενο που σημαίνει σεβασμός του αναγνώστη.
SakislolGR Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Και ποιο το εξοργιστικό, ότι έχουν add μέσα στο κείμενο, ακριβώς στο τέλος (footer) και στο sidebar. οπότε στο οπτικό σου πεδίο έχεις τουλάχιστον το 20% του χώρου με ads. [για 1366χ768]
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Το εξοργιστικό είναι ότι κάποιο βγάζουν λεφτά από τη δουλειά τρίτων. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;
StigmaX Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Από την αρχή του ίντερνετ ένας ήταν ο κανόνας. Βάζεις ποιότητα και επικρατείς, βάζεις σαβούρα και θα κρατήσεις λιγο. Ήδη η Google έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο και σμπρωχνει άρθρα 2.000+ λέξεων αντί τα παραδοσιακά των 200-300 λέξεων. Πόσο μάλλον αυτά των τριών γραμμών. Ας πάρουμε για παράδειγμα μεγάλα σαιτ του εξωτερικού, τελείωσε η εποχή που σου έβαζε ένα βιντεακι και ένα μικρό κείμενο από κάτω. Πλέον ακόμα και για μια είδηση της μιας γραμμής βλέπεις καλογραμμένο άρθρο επιπέδου εφημερίδας. Το ίδιο γίνεται πλέον και στο fb, εξελίσσεται και απομακρύνει την κακή ποιότητα. Όταν λέμε ποιότητα δεν εννοούμε βέβαια αντικείμενο. Προφανώς και ενδιαφέρει πολύ κόσμο αν θα δούμε τον κ*λο της Ελισάβετ στη συνέχεια του σουρβαιβορ... Το θέμα είναι πως θα το πλασάρεις. Γράψε δύο λόγια παραπάνω, την πορεία της στο παιχνίδι ας πούμε, τις νίκες και της ήττες η οτιδήποτε σχετικό με το αντικείμενο, και μετά πας στο θέμα. Και μια συμβουλή, βγάλε τα popup για λαικ διαφημίσεις κτλ... Είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις στη μακροβιότητα του σαιτ σου. 1
SakislolGR Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Το εξοργιστικό είναι ότι κάποιο βγάζουν λεφτά από τη δουλειά τρίτων. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις; εσύ έχεις φάει γερό κόλλημα και βγάζεις πολύ μίσος που δεν έχει λογική. τι κέρδος βγάζουν; 10 ευρώ το μήνα? εγώ στη θέση σου θα τους λυπόμουν αντί να εξοργίζομαι μαζί τους. ... Και μια συμβουλή, βγάλε τα popup για λαικ διαφημίσεις κτλ... Είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις στη μακροβιότητα του σαιτ σου. δεν παρατήρησα... έχει ποπ-απ για λικε διαφήμισης? αυτό νομίζω απαγορεύεται!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 εσύ έχεις φάει γερό κόλλημα και βγάζεις πολύ μίσος που δεν έχει λογική. τι κέρδος βγάζουν; 10 ευρώ το μήνα? εγώ στη θέση σου θα τους λυπόμουν αντί να εξοργίζομαι μαζί τους. δεν παρατήρησα... έχει ποπ-απ για λικε διαφήμισης? αυτό νομίζω απαγορεύεται! Δεν εξοργίζομαι με κανέναν, ούτε πολύ περισσότερο μισώ κάποιον. Απλά θεωρώ κάποιες πρακτικές λανθασμένες και τις στηλιτεύω. Αν εσύ θεωρείς την λογική μου υπερβολική θα σου πρότεινα να φτιάξεις ένα site με πρωτότυπα κείμενα που θα σου παίρνουν ώρες ή μέρες να τα γράψεις και μετά να βλέπεις τον κάθε τυχάρπαστο να τα αντιγράφει. Αφού είσαι large τύπος θα δείξεις κατανόηση.
SakislolGR Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δεν εξοργίζομαι με κανέναν, ούτε πολύ περισσότερο μισώ κάποιον. Απλά θεωρώ κάποιες πρακτικές λανθασμένες και τις στηλιτεύω. Αν εσύ θεωρείς την λογική μου υπερβολική θα σου πρότεινα να φτιάξεις ένα site με πρωτότυπα κείμενα που θα σου παίρνουν ώρες ή μέρες να τα γράψεις και μετά να βλέπεις τον κάθε τυχάρπαστο να τα αντιγράφει. Αφού είσαι large τύπος θα δείξεις κατανόηση. κάντους ρεπορτ στην γοογλε και 1-2 θα μαυρισεις το domain τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα