Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολα τα μέλη του Insomnia θα ηθελα να μοιραστω κατι μαζι σας απο την Τεταρτη 10.5.2017 το facebook traffic μου εχει κατεβει κατα 90% δλδ εχει που ειχα 100.000 επισκεπτες την ημερα εδω και 3 ημερες εχω 10 χιλιαδες ξερετε τι τρεχει? εχει συμβει σε καποιον αλλον απο το φορυμ εχω ανχωθει αδερφια δωστε ενα χερι βοηθεια σας 

Δημοσ.

Το facebook εδώ και κάποιες μέρες έχει ξεκινήσει εκστρατεία ενάντια στα fake news.  Μπορεί να παίρνει και εσένα η μπάλα....

• Like 1
Δημοσ.

Το facebook ανανέωσε τον αλγόριθμο του τις τελευταίες μέρες ώστε να εξαφανίσει το πρόβλημα με τους clickbait τίτλους.

Περαστικά.

• Like 1
Δημοσ.

Το facebook ανανέωσε τον αλγόριθμο του τις τελευταίες μέρες ώστε να εξαφανίσει το πρόβλημα με τους clickbait τίτλους.

Περαστικά.

σε επιπεδο εταιριων

δεν νομιζω πως εχει πραγματικα σκοπο το facebook και η google να απαλλαγει απο το καρκινωμα αυτων των ιστοσελιδων

γιατι απλα ειναι traffic αρα διαφημισεις αρα κερδος

σε πολιτικο επιπεδο

ειναι και ενα καλο εργαλειο για να αναπαραγεις σαβουρα καθε ειδους σε μαζικο επιπεδο για τον σκοπο που θες καθε φορα...

απλα επειδη εχει παραγινει το κακο και το επιπεδο πεφτει συνεχως στον βουρκο

και εχει πεσει κραξιμο απο διαφορες πλευρες και κυριως απο "σοβαρες" εταιριες - οργανισμους - ειδησιογραφικα συγκροτηματα

που σου λενε δεν γινεται να επενδυουμε μεγαλα ποσα και να εχουμε την ιδια κινηση με sites του τυπου destotoraprintokatevasoun.gr

ε ειπαν για τα ματια του κοσμου να παρουν μετρα... αλλα τιποτα δραστικο ή ουσιας

πιο πολυ σαν ανακατανομη της πιτας μοιαζει

Δημοσ.

Να σταματήσεις να γράφεις παραπλανητικούς ή υπερβολικούς τίτλους

Καλησπέρα το παραπλανητικο ειναι σχετικο ομως ρε φιλε γιατι για εσενα μπορει να ειναι και για εμενα οχι τελος παντων

P.S ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ ή εσύ , απλά σου ανέφερα για ποιον λόγο έχασες το 90% της επισκεψιμότητας σου.

Το ΦΒ ανέλυσε έναν Χ αριθμό τίτλων και έφτιαξε έναν αλγόριθμο που όταν εντοπίζει άρθρο με τις χ, ψ , ζ λέξεις στον τίτλο να μην το εμφανίζει στο newsfeed. Αν αλλάξεις τον τρόπο που γράφεις τους τίτλους σου θα επανεμφανιστούν και στο newsfeed, αν συνεχίσεις με τίτλους όπως " Έκτακτο: Λένε Πως Η Λιάνα Κανέλλη Είναι Λεσβία ! Χαμός Στο Διαδίκτυο! " , δεν θα δεις κάποια αλλαγή.

Χρήστο ίσως δεν έχεις άδικο, αλλά θέλω να πιστεύω ότι απ όπου και αν προέρχονται οι πιέσεις για να εξαλειφθούν σελίδες με αναληθείς ειδήσεις κλπ, εμείς σαν χρήστες μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε , ενώ και οι ίδιες οι εταιρίες δεν πρέπει να αισθάνονται ιδιαίτερα καλά .

Χαρακτηριστικά για την google, οι διαφημίσεις σε χαμηλού επιπέδου σελίδες δεν έχουν ουσιαστικό όφελος (μην πω μηδαμινό) προς τον διαφημιστή , ενώ το ΦΒ κάνει ότι μπορεί για να μας κρατήσει στην σελίδα του, δεν θέλει να κλικάρουμε σε εξωτερικά link.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολυ θα το προσπαθησω να δουμε αν θα υπαρξει αλλαγη αλλα το θεμα ειναι οτι μονο εγω το εχω παθει κανενας απο τα φιλαρακια μου που εχουν πανω κατω τα ιδια site και τις ιδιους επισκεψτες και το 90% facebook traffic .. καποια λυση θα υπαρχει να σπασουμε αυτο που εχουν κανει

Επισκέπτης
Δημοσ.

τι μπορω να κανω ρε μαγκες εχει καποιος καποια λυση?

Να βρεις μια κανονική δουλειά όπως όλοι οι υπόλοιποι.

Εντωμεταξύ, ο τίτλος του site λέει "Η τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα". Ρε man έλεος, μάθε λίγη ριμάδα ορθογραφία.

Δημοσ.

Να βρεις μια κανονική δουλειά όπως όλοι οι υπόλοιποι.

Εντωμεταξύ, ο τίτλος του site λέει "Η τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα". Ρε man έλεος, μάθε λίγη ριμάδα ορθογραφία.

Γιατί αυτή δεν ειναι κανονικη δουλεια? τρωο καθημερινα 10 ωρες απο την ζωη δουλευοντας σε αυτο το σιτε για εσενα κανονικη δουλεια μπορει να ειναι να σκαβεις αλλα για καποιον αλλον κατι αλλο εδω εκανα το Post για βοηθεια οχι για να μου πεις τι δουλεια θα κανω εκει κολισες εσυ στην ορθογραφια ρε γιατι ολοι ειστε τοσοι κακοψυχη αμεσως με τον κακο λογο ρε πουστη μου πραγματικα αηδια !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...