Προς το περιεχόμενο

HP Z4000 Star Wars Special Edition - 9,99EUR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πήρα σημερα από τον Κωτσόβολο του Περιστερίου, εχει 5-6 ακόμα από ότι είδα. Μαζί με ένα κουπονάκι 20% λογω προηγούμενης αγοράς, μου βγήκε στα 8 Ε. Είναι πολύ λεπτό ομως και για την ώρα δε μπορώ να το συνηθίσω, μου φαίνεται ιδιαίτερα άβολο. 

Δημοσ.

Το πήρα σημερα από τον Κωτσόβολο του Περιστερίου, εχει 5-6 ακόμα από ότι είδα. Μαζί με ένα κουπονάκι 20% λογω προηγούμενης αγοράς, μου βγήκε στα 8 Ε. Είναι πολύ λεπτό ομως και για την ώρα δε μπορώ να το συνηθίσω, μου φαίνεται ιδιαίτερα άβολο.

Θα το συνηθίσεις πολύ γρήγορα, είναι ότι καλύτερο μπορείς ν' αγοράσεις σε Mouse με 10 €!
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Κι εμένα στις πρώτες επαφές μου φάνηκε κάπως άβολο, αλλά στη δεύτερη μέρα κιόλας το συνήθισα και πλέον μπορώ να πω οτι είναι σουπερ!

• Moderators
Δημοσ.

Μαζί με ένα κουπονάκι 20% λογω προηγούμενης αγοράς, μου βγήκε στα 8 Ε. 

Χαλασες 20% κουπονι για 2 ευρω; (!!!!)

• Like 4
Δημοσ.

Δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω κάτι άλλο. Ούτως η άλλως ότι πουλάει ο κωτσος είναι πάνω από 20% ακριβότερο από οπουδήποτε αλλού. Επιπλέον το κουπόνι αφορούσε μόνο μικροπεριφερειακα φορητών υπολογιστών

• Like 1
Δημοσ.

Ο Κώτσος δεν δίνει τη δυνατότητα παραλαβής από κατάστημα που δεν έχει στοκ? Όπως δηλαδή κάνει το eshop;

Με τα μεταφορικά που πάει στα 14 ευρώ αξίζει λέτε;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο Κώτσος δεν δίνει τη δυνατότητα παραλαβής από κατάστημα που δεν έχει στοκ? Όπως δηλαδή κάνει το eshop;

Με τα μεταφορικά που πάει στα 14 ευρώ αξίζει λέτε;

Δυστυχώς δεν σου δίνει την δυνατότητα παραλαβής από άλλο κατάστημα. Νομίζω αξίζει και στα 14.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...