Jeronymo Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Το πήρα σημερα από τον Κωτσόβολο του Περιστερίου, εχει 5-6 ακόμα από ότι είδα. Μαζί με ένα κουπονάκι 20% λογω προηγούμενης αγοράς, μου βγήκε στα 8 Ε. Είναι πολύ λεπτό ομως και για την ώρα δε μπορώ να το συνηθίσω, μου φαίνεται ιδιαίτερα άβολο.
zacharis1955 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Το πήρα σημερα από τον Κωτσόβολο του Περιστερίου, εχει 5-6 ακόμα από ότι είδα. Μαζί με ένα κουπονάκι 20% λογω προηγούμενης αγοράς, μου βγήκε στα 8 Ε. Είναι πολύ λεπτό ομως και για την ώρα δε μπορώ να το συνηθίσω, μου φαίνεται ιδιαίτερα άβολο.Θα το συνηθίσεις πολύ γρήγορα, είναι ότι καλύτερο μπορείς ν' αγοράσεις σε Mouse με 10 €! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Κι εμένα στις πρώτες επαφές μου φάνηκε κάπως άβολο, αλλά στη δεύτερη μέρα κιόλας το συνήθισα και πλέον μπορώ να πω οτι είναι σουπερ!
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μαζί με ένα κουπονάκι 20% λογω προηγούμενης αγοράς, μου βγήκε στα 8 Ε. Χαλασες 20% κουπονι για 2 ευρω; (!!!!) 4
Jeronymo Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω κάτι άλλο. Ούτως η άλλως ότι πουλάει ο κωτσος είναι πάνω από 20% ακριβότερο από οπουδήποτε αλλού. Επιπλέον το κουπόνι αφορούσε μόνο μικροπεριφερειακα φορητών υπολογιστών 1
katcos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Ξανά διαθέσιμα λίγα κομματια : http://www.kotsovolos.gr/site/computing/peripherals/mouse/156557-hp-star-wars-special-edition-wireless 1
boubounash Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Ο Κώτσος δεν δίνει τη δυνατότητα παραλαβής από κατάστημα που δεν έχει στοκ? Όπως δηλαδή κάνει το eshop; Με τα μεταφορικά που πάει στα 14 ευρώ αξίζει λέτε;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Ο Κώτσος δεν δίνει τη δυνατότητα παραλαβής από κατάστημα που δεν έχει στοκ? Όπως δηλαδή κάνει το eshop; Με τα μεταφορικά που πάει στα 14 ευρώ αξίζει λέτε; Δυστυχώς δεν σου δίνει την δυνατότητα παραλαβής από άλλο κατάστημα. Νομίζω αξίζει και στα 14.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα