Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο αποθηκευτικός μου χώρος γέμισε.

οτι λήψη κάνω, φωτογραφίας ή βίντεο, αποθηκεύεται στην συσκευή μου (συλλογή-άλμπουμ-φάκελοι) και στο OneDrive (άλμπουμ κάμερας-στιγμιότυπα οθόνης- αποθηκευμένες εικόνες).

Θέλοντας να ελευθερώσω χώρο στο κινητό μου (1000+ φωτογραφίες) συνδέθηκα μέσω του pc μου στο onedrive αποθήκευσα οτι ήθελα να κρατήσω στον σκληρό και αποσυνδέθηκα.

μπαίνοντας στο κινητό να δω αν συγχρονιζοντε οι αλλαγές δεν έχει υπάρξει κάποια αλλαγή. είναι γεμάτο φωτογραφίες.

πρέπει να τις διαγράψω και από το κινητό; αυτή την δουλειά θα κάνω συνέχεια;

πως πρέπει να το χειριστώ καλύτερα ώστε να κρατάω στον σκληρό μου το αρχείο που θέλω και όταν σβήνω κάτι να σβήνει από παντού;

Δημοσ.

Ποιο μοντέλο έχεις ; Πάρε sd card αλλιώς θα έχεις προβλήματα , εγώ πήρα 32 gb sd card και τώρα είναι όλα καλά , βέβαια πρέπει να ρυθμίσεις τα αρχεία σου να αποθηκεύονται στην sd card B)

Δημοσ.

Το 640 έχω αλλά είναι εταιρικό και τα έχουν κλειδώσει να μην δέχεται sd ώστε μην αποθηκεύονται αρχεία άλλου εκτός της συσκευής.

Πρέπει να βρω ένα τρόπο να το διαχειριστώ σωστά γιατί τραβάω πολύ φωτογραφία και γεμίζει γρήγορα

Δημοσ.

Μεταφέρεις τις φωτογραφίες από τον χώρο του κινητού στον υπολογιστή και μετα τις σβήνεις από το κινητό.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που είπε ο panos- , αποθήκευση στον υπολογιστή και πέρασμα σε εξωτερικό δίσκο εαν έχεις , μετά σβήσιμο από το κινητό κ.o.κ , δηλαδή είναι κλειδωμένη η επιλογή για την sd card ; B)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που είπε ο panos- , αποθήκευση στον υπολογιστή και πέρασμα σε εξωτερικό δίσκο εαν έχεις , μετά σβήσιμο από το κινητό κ.o.κ , δηλαδή είναι κλειδωμένη η επιλογή για την sd card ; B)

Ναι είναι κλειδωμένη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...