Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το S8+ σε όλα τα χρώματα στα 699EUR συν μεταφορικά και παράδοση σε 2-4 εβδομάδες.

ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να παίζει σε αυτά τα λεφτά σε 2-3 εβδομάδες , 25% έκπτωση από την αρχική τιμή των 929EUR.

https://www.amazon.it/gp/product/B06XWB6N5F/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A11IL2PNWYJU7H&psc=1

Τιμή Skroutz από σοβαρό κατάστημα ξεκινάει από 850EUR.

ΤΡΕΧΟΥΜΕ

• Like 2
Δημοσ.

Articoli:Με τον αντίστοιχο ΦΠΑ EUR 710,46

Costi di spedizione: EUR 8,75

Totale ordine: EUR 719,21

Μπααα....εγώ λέω να περιμένω το oneplus 5 τον άλλο μήνα στα 440.

+1

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά 699EUR συν μεταφορικά έγραψα.

Είχα αγοράσει στα 801EUR την Τρίτη , ακύρωσα και πετάξα νέα παραγγελία στα 699EUR.

Τρομερή τιμή για όσους πρόλαβαν!!!

Δημοσ.

Έγραψα προηγουμένως ότι ξαναέπεσε η τιμή, αλλά έκανα λάθος, ήταν το S8 και όχι το plus.
https://www.amazon.it/gp/offer-listing/B06XWN7VCQ
Είναι στα 644+διαφορά ΦΠΑ+μεταφορικά=~662 το μαύρο s8 (σκέτο, όχι plus), στο skroutz το βλέπω να ξεκινάει από ~700. Πολύ οριακή η προσφορά και κάτω από 10%, οπότε μάλλον ας σβήσει το μήνυμά μου ο matrix, δεν έχει και πολύ νόημα.

Δημοσ.

Εντάξει προσφορά σε σχέση με την αρχικη.

Τώρα το κατά πόσο θεωρείται λογική τιμή τα 700 ευρώ για ένα κινητό για να τρέξουμε να το πάρουμε... Και μην ακούσω τα γνωστά ότι δεν το σηκώνει η τσέπη σου και άλλους τους ενδιαφέρει και δεν είναι για εμένα και μπλα μπλα μπλα που ακούω γιατί μια χαρα το σηκώνει η τσέπη μου. Η λογική μου αδυνατεί.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου μπορεις να καταλαβεις τι επιπεδο τεχνολογίας υπάρχει μεσα σε 7χιλιοστα και 160γραμμαρια ; Δεν μπορώ​ να παρω ενα τετοιο αλλά μπορώ να καταλαβω το κόστος του...μονο η καμερα του αξιζει πολλα κιλα ευρώ

Δημοσ.

Τότε γιατί σε ένα χρόνο έχει 400? Μέσα μπαίνουν? Σούπερ προϊόντα τεχνολογίας και αξιοθαύμαστα, θα ήθελα και εγώ ένα αλλά πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε αυτό και τις διακοπές μου... τα μπάνια μου πάντα νικάνε!!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...