UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Το σαιτ το συγκεκριμενο στελνει Ελλαδα ; ειναι αξιοπιστο; Απ τα καλύτερα μαζί και το caseking.de 1
adtakhs Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Η δεύτερη σύνθεση που σου έχω κανει έχει κόστος περίπου 1120€. Αν μειώσεις τον σκληρό σε 1tb και βάλεις και για κουτί το 2ο , τότε μπορείς να χωρέσεις στα 1200€ και windows 10.
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Βασικά αν έχει στο παλιό του σύστημα ήδη τα windows 10, μπορεί να τα ενεργοποιήσει και στο καινούριο, χωρίς να πληρώσει. Ακόμα κ αν τα αλλάξει ΟΛΑ μα όλα. 1
Dracus Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο και τον κοπο σου. Δεν σου κριβω πως με εξερεση ισως το τροφοδοτικο για το οποιο το μονο που ξερω ειναι οτι απλα πρεπει να ειναι καλο..πανω κατω σκεφτομουν καπου εκει. Ειχαν παρει τα αυτια μου κατι για τις ραμ αλλα οπως ειπα δεν ξερω το πως και το γιατι. Με τον φιλο μου ,που και αυτος ψαχνεται για pc ,χρησιμοποίησα το ιδιο επιχείρημα με εσενα οσο αναφορα το 1600 και το 1600χ για να του πω να παρει τον 1600...θελω να ασχοληθω απλα δεν ηθελα να κανω καμια βλακεια και να τα κλαψω. Οσο αναφορα την μελλοντική κάλυψη το σκεπτικο μου ειναι : Τωρα ενας δυνατος επεξεργαστης μια μια mid range καρτα..και Αυριο ο ιδιος επεξεργαστης που θα ειναι ακομα σχετικος με μια καινουρια καρτα γραφικων. Δεν ξερω ισως το βλεπω αναποδα; Νομιζω ισχυει ομως οτι για gaming τα 1700 και πανω δεν θα μου δωσουν στο gaming κατι παραπανω στα παιχνιδια του σημερα (πολλες φορες ο 1600-1600χ θα αποδοσει καλυτερα λογου του μεγαλυτερου χρονισμου;;;Η τουλαχιστον ετσι διαβασα). Και αν στο μελλον τα παιχνιδια απαιτησουν παραπανω πυρηνες o 1600 δειχνει οτι θα ειναι σχετικος. Και παλι διορθωσε με αν λεω βλακειες . Ενα απο τα μεγαλυτερα κολλήματα που ειχα ειναι οτι ποτε δεν ειχα αρκετη ram..οποτε αυτο ηρθε η ωρα να αλλαξει..η μητρική που εστειλες σηκωνει να βαλω αλλα 16 g σωστα; Αν δεν σου κανει κόπο σε παρακαλω πες μου ποια 580 θα ειναι καλυτερη καθως και τι κουτι να διαλεξω περα απο ομοφια,θα χρειαστουν εξτρα φανακια;Και αν ναι τι μεγεθος-μαρκα .Phanteks p400 που προτεινε ο adtakhs το εχω δει ειναι ωραια και δεν ειναι πολυ ακριβο...εχει καλο airflow? ειχα διαβαζει ωραια σχολια για αυτο coolermaster master case 5 Το τροφοδοτικό είναι από τη μάνα του από την Super Flower (απόλυτοι βασιλιάδες στα τροφοδοτικά υπολογιστών) και έχει άριστη βαθμολογία στο jonnyguru.com, μαζί με τα παλαιότερα αδερφάκια του τα G2. Υπάρχουν και αντίστοιχα ποιοτικά από Corsair (RM550x) και SeaSonic, αλλά γενικά προτιμώ EVGA προσωπικά (ψάξε το θέμα αν θέλεις, η επιλογή δεν είναι σταθερή). Όσον αφορά στον επεξεργαστή, όλοι οι Ryzen δείχνουν τα δόντια τους όταν υπερχρονιστούν - όχι τίποτα βάρβαρους υπερχρονισμούς με υγρά άζωτα και ώρες ατελείωτες με ρυθμίσεις εννοείται - και όλοι λογικά μπορούν άνετα να φτάσουν στα 3.8/3.9 και έως 4.1 με τύχη, ακόμα και με την stock ψύκτρα. Οι 1700 και 1600, όταν είναι χρονισμένοι στα ίδια περίπου επίπεδα, δεν έχουν και μεγάλη διαφορά στα παιχνίδια. Σχεδόν καθόλου μάλιστα. Οι 2 επιπλέον πυρήνες του 1700 σε σχέση με τον 1600 σπάνια χρησιμοποιούνται από παιχνίδια, προς το παρόν τουλάχιστον (και μάλλον και στο κοντινό μέλλον, εδώ καλά καλά με τα βίας τους 4 να χρησιμοποιήσουν, άσε τους 6 και τους 8). Οι 8πύρινοι 1700άρηδες και δεν ξέρω τι έχουν φοβερή δύναμη σε μηχανήματα με πολλές χρήσεις, όπως streaming/encoding/rendering/virtualization και μαζί με αυτά και gaming - ειδάλλως δεν θα δεις και μεγάλη αξία στην αγορά ενός 1700, αν σκέφτεσαι αποκλειστικά το gaming. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, δύσκολο να πεις ακριβώς για το περιβόητο "futureproofing" - η απάντηση συνήθως είναι "δεν ξέρουμε", απλά γιατί προφανώς δεν ξέρουμε. Μπορεί, ας πούμε, οι κάρτες της αρχιτεκτονικής Volta να φάνε λάχανο τις τωρινές της Pascal για παιχνίδια, αλλά μπορεί και να μην έχουν τόσο τεράστια διαφορά, που να δικαιολογούν την επαναγορά κάρτας γραφικών. Αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε επ' ακριβώς. Το σίγουρο είναι ότι αν διατίθεσαι τώρα να πληρώσεις για βαρβάτα εξαρτήματα, καλό θα είναι να μπορείς να πληρώσεις για βαρβάτα εξαρτήματα ξανά σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλιώς θα σου κακοφανεί αν ας πούμε την κάρτα των 800€ σου την διαλύει μια των 400€ της επόμενης γενιάς... εκτός και αν πάρεις τις value/money λύσεις, όπως σου προτάθηκαν στην παρούσα thread, όποτε δεν θα είναι αισθητά αυτά τα «φαινόμενα κατωτερότητας». Όπως και να 'χει, ο 1600 θα είναι σχετικός για αρκετό καιρό, κατά τη γνώμη μου. Οπότε, όπως είπες, καλύτερα για μελλοντικές αναβαθμίσεις να σκέφτεσαι κάρτες γραφικών - η αναβάθμιση με έναν δυνατότερο επεξεργαστή ποτέ δεν θα δείξει μεγαλύτερη διαφορά από την αναβάθμιση με δυνατότερη κάρτα γραφικών στο ίδιο σύστημα. Δηλαδή, το bottleneck της κάρτας όταν παλιώσει, θα είναι με απόλυτη σχεδόν σιγουριά πολύ βαρύτερο απ' ότι το bottleneck του επεξεργαστή, όταν αυτός παλιώσει. Για τη μνήμη τώρα, δεν νομίζω να χρειαστείς ποτέ παραπάνω από 16gb ακόμη και στο μέλλον (εντός μερικών χρόνων). Εδώ με διπλές instances παιχνιδιών εγώ, με Chrome με ντουζίνες καρτέλες στίβα και με Discord και IRC και βάλε εφαρμογές, και δεν μπορώ να γεμίσω τη δική μου μνήμη των 16. Τα 32 γίγα συνήθως πέφτουν στην κατηγορία των χρηστών που τρέχουν virtual machines ή κάνουν εργασίες παραγωγικότητας (3D/VFX/encoding/κλπ κλπ), στην οποία κατηγορία πέφτουν και λίγα να σου πω, αλλά αυτό αφορά μειονότητες χρηστών. Οπότε μην ανησυχείς για τη μνήμη, θα είσαι μια χαρά με τα 16. Wall of text... ελπίζω να μην σε κούρασε (εμένα με κούρασε) αλλά αν το βρήκες κατατοπιστικό, χαίρομαι. 4
MariosTW Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Το τροφοδοτικό είναι από τη μάνα του από την Super Flower (απόλυτοι βασιλιάδες στα τροφοδοτικά υπολογιστών) και έχει άριστη βαθμολογία στο jonnyguru.com, μαζί με τα παλαιότερα αδερφάκια του τα G2. Υπάρχουν και αντίστοιχα ποιοτικά από Corsair (RM550x) και SeaSonic, αλλά γενικά προτιμώ EVGA προσωπικά (ψάξε το θέμα αν θέλεις, η επιλογή δεν είναι σταθερή). Όσον αφορά στον επεξεργαστή, όλοι οι Ryzen δείχνουν τα δόντια τους όταν υπερχρονιστούν - όχι τίποτα βάρβαρους υπερχρονισμούς με υγρά άζωτα και ώρες ατελείωτες με ρυθμίσεις εννοείται - και όλοι λογικά μπορούν άνετα να φτάσουν στα 3.8/3.9 και έως 4.1 με τύχη, ακόμα και με την stock ψύκτρα. Οι 1700 και 1600, όταν είναι χρονισμένοι στα ίδια περίπου επίπεδα, δεν έχουν και μεγάλη διαφορά στα παιχνίδια. Σχεδόν καθόλου μάλιστα. Οι 2 επιπλέον πυρήνες του 1700 σε σχέση με τον 1600 σπάνια χρησιμοποιούνται από παιχνίδια, προς το παρόν τουλάχιστον (και μάλλον και στο κοντινό μέλλον, εδώ καλά καλά με τα βίας τους 4 να χρησιμοποιήσουν, άσε τους 6 και τους 8). Οι 8πύρινοι 1700άρηδες και δεν ξέρω τι έχουν φοβερή δύναμη σε μηχανήματα με πολλές χρήσεις, όπως streaming/encoding/rendering/virtualization και μαζί με αυτά και gaming - ειδάλλως δεν θα δεις και μεγάλη αξία στην αγορά ενός 1700, αν σκέφτεσαι αποκλειστικά το gaming. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, δύσκολο να πεις ακριβώς για το περιβόητο "futureproofing" - η απάντηση συνήθως είναι "δεν ξέρουμε", απλά γιατί προφανώς δεν ξέρουμε. Μπορεί, ας πούμε, οι κάρτες της αρχιτεκτονικής Volta να φάνε λάχανο τις τωρινές της Pascal για παιχνίδια, αλλά μπορεί και να μην έχουν τόσο τεράστια διαφορά, που να δικαιολογούν την επαναγορά κάρτας γραφικών. Αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε επ' ακριβώς. Το σίγουρο είναι ότι αν διατίθεσαι τώρα να πληρώσεις για βαρβάτα εξαρτήματα, καλό θα είναι να μπορείς να πληρώσεις για βαρβάτα εξαρτήματα ξανά σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλιώς θα σου κακοφανεί αν ας πούμε την κάρτα των 800€ σου την διαλύει μια των 400€ της επόμενης γενιάς... εκτός και αν πάρεις τις value/money λύσεις, όπως σου προτάθηκαν στην παρούσα thread, όποτε δεν θα είναι αισθητά αυτά τα «φαινόμενα κατωτερότητας». Όπως και να 'χει, ο 1600 θα είναι σχετικός για αρκετό καιρό, κατά τη γνώμη μου. Οπότε, όπως είπες, καλύτερα για μελλοντικές αναβαθμίσεις να σκέφτεσαι κάρτες γραφικών - η αναβάθμιση με έναν δυνατότερο επεξεργαστή ποτέ δεν θα δείξει μεγαλύτερη διαφορά από την αναβάθμιση με δυνατότερη κάρτα γραφικών στο ίδιο σύστημα. Δηλαδή, το bottleneck της κάρτας όταν παλιώσει, θα είναι με απόλυτη σχεδόν σιγουριά πολύ βαρύτερο απ' ότι το bottleneck του επεξεργαστή, όταν αυτός παλιώσει. Για τη μνήμη τώρα, δεν νομίζω να χρειαστείς ποτέ παραπάνω από 16gb ακόμη και στο μέλλον (εντός μερικών χρόνων). Εδώ με διπλές instances παιχνιδιών εγώ, με Chrome με ντουζίνες καρτέλες στίβα και με Discord και IRC και βάλε εφαρμογές, και δεν μπορώ να γεμίσω τη δική μου μνήμη των 16. Τα 32 γίγα συνήθως πέφτουν στην κατηγορία των χρηστών που τρέχουν virtual machines ή κάνουν εργασίες παραγωγικότητας (3D/VFX/encoding/κλπ κλπ), στην οποία κατηγορία πέφτουν και λίγα να σου πω, αλλά αυτό αφορά μειονότητες χρηστών. Οπότε μην ανησυχείς για τη μνήμη, θα είσαι μια χαρά με τα 16. Wall of text... ελπίζω να μην σε κούρασε (εμένα με κούρασε) αλλά αν το βρήκες κατατοπιστικό, χαίρομαι. Ναι ναι ευχαριστω και παλι. Τωρα μενει να βρω τι θα αγορασω και που.Καθως και το λειτουργικο ενα φιλος ανεφερε οτι μπορεις να αγορασεις σκετα κλειδια ποιο φθηνα.Καθως και τι παιζει με τα φανακια σε ενα case. Γενικα εμπιστευσαι αγορες εκτος Ελλαδος; Βασικά αν έχει στο παλιό του σύστημα ήδη τα windows 10, μπορεί να τα ενεργοποιήσει και στο καινούριο, χωρίς να πληρώσει. Ακόμα κ αν τα αλλάξει ΟΛΑ μα όλα. Δυστυχώς δεν εχω..
fragma Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Βασικά αν έχει στο παλιό του σύστημα ήδη τα windows 10, μπορεί να τα ενεργοποιήσει και στο καινούριο, χωρίς να πληρώσει. Ακόμα κ αν τα αλλάξει ΟΛΑ μα όλα. Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό, γιατί η άδεια "κλειδώνει" πάνω στην μητρική, αλλά δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία γιατί μπορεί άνετα να βρεί κλειδιά γνήσιων win 10 με 15 ευρώ από ebay ή άλλα sites https://keyforwindows.co.uk/
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό, γιατί η άδεια "κλειδώνει" πάνω στην μητρική, αλλά δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία γιατί μπορεί άνετα να βρεί κλειδιά γνήσιων win 10 με 15 ευρώ από ebay ή άλλα sites https://keyforwindows.co.uk/ Ισχύει γιατί το έκανα εγώ
fragma Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Ισχύει γιατί το έκανα εγώ Αν κράτησες την μητρική από το παλιό σύστημα ναι γίνεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Γεια σας με λένε Μάριο και ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φτιάχνω πρώτη φορά pc απο το 0 κυρίως επειδή πρώτη φορά έχω την ευκαιρία. Εχω ενα Λαπτοπ απο τα φοιτητικά μου χρόνια το οποίο δεν με καλύπτει εδω και παρα πολυ καιρο. Εχω λοιπον σκοπο και απωθημένο να φτιάξω κατι που θα με καλύψει τώρα και αν παρουσιαστεί η ανάγκη στο μέλλον θα αναβαθμιστει.(Κυρίως σκέφτομαι ως αναβάθμιση Ραμ και καρτα γραφικών.) Οι γνώσεις μου σχετικά με το τι και το πως είναι επιφανειακές , απλά και μονο επειδή παρακολουθώ χρονια το τι γινεται..αλλα δεν γνωρίζω σε βάθος τίποτα. (Εχω δυο "κωλύματα" τα οποία θα ηθελα να διατηρηθούν στο build που θα προτείνετε. 1)1000 ευρω ισως 1200 αν "πρέπει") 2)οχι Intel επεξεργαστη.) Οπότε βαση φορμας ξεκιναω 1)1000-1200 ευρω 2)Κυριως Online gaming τυπου LOL, Strategy τυπου Total war 2, ανοιχτού κόσμου τυπου Skyrim. Ισως καποια στιγμη χρειαστω σχεδιαστικά προγράμματα τυπου autocad 2d , αν και πιστεύω οτι καλύπτομαι. 3)Οθονη ειναι μια LG(νομιζω 21 ιντσων) 1080p η οποια θα αλλαξει στην πρωτη ευκαιρια.Ομως δεν θελω να ειναι μεσα στο κοστος.Καθως επισεις να τονισω οτ δεν με ενδιαφέρει 4k gaming. 4)περιφεριακα υπαρχουν και θα γινει αναβαθμιση καποια στιγμη.Δεν θελω να ειναι μεσα στο κοστος. 5)Θα προτιμουσα απο ενα καταστημα(μενω Βοιωτία).Δεν εχω θεμα και απο amazon απλα το φοβαμαι λιγο αν κατι παει στραβα με τις επιστροφες κτλπ. 6)Δεν εχω ξανασυναρμολογισει απο το 0, ισως απο καταστημα να ηταν ασφαλεστερο αλλα δεν φοβαμαι και να προσπαθησω. 7)win 10 τα οποια θα πρεπει να αγοραστουν,αλλα στο συστημα θα μπουν και linux. 8)Ναι στο συστημα θα γινουν αναβαθμισεις.Στο μελλον αν δεν καλυπτομαι θα ηθελα να αλλαξω ραμ και καρτα γραφικων.Περιφεριακα οθονες κτλπ..εν καιρο.Προς το παρων θα ηθελα ενα πυργο αξιομαχο. 9-10)overclock δεν γνωριζω να κανω οποτε μαλλον οχι.Οποτε σκεφτομουν κατι σε amd1600x. Κατε επεκταση δεν με ενδιαφερει και η υδροψηξη 11)Κουτι η κατι αλλο απο προυγουμενο συστημα δεν σκοπευω να χρησιμοποιησω.Για κουτι θα ηθελα κατι να μπορω να βλεπω μεσα..χεχε Σε καθε περίπτωση παιδια θα ηθελα να προτεινετε οτι πιστευεται οτι ειναι καλυτερο σε αυτο τον προϋπολογισμό με οποια ενεργεια θεωρειτε απαραιτητη για να πετυχουμε τον στοχο. Σας ευχαριστω και παλι.Ελπιζω η πληροφοριες να ηταν αρκετες και να μην σας κουρασα. Για τις ανάγκες σου τα 1200 ευρώ είναι ο ορισμός της υπερβολής και δεν χρειάζεται να περιμένεις την πρώτη ευκαιρία για να αλλάξεις οθόνη το κάνεις άνετα με τα χρήματα που έχεις. + https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=11862215%2C11715340%2C11721173 μαζί με https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=9298040%2C11390081%2C10441059 εναλλακτικά https://www.skroutz.gr/s/8693353/Dell-UltraSharp-U2417H.html μαζί με https://www.skroutz.gr/s/9643036/Gigabyte-GeForce-GTX1060-6GB-GV-N1060WF2OC-6GD.html και πολύ είναι να ξές..
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Αν κράτησες την μητρική από το παλιό σύστημα ναι γίνεται. Από socket 775 (8ετιας pc) άλλαξα τα πάντα 100%, μέχρι και ssd και ενεργοποιήθηκαν κανονικά. Πριν δυο εβδομάδες το έκανα συγκεκριμένα. Με το που πας να κάνεις activate τα windows (με το ιδιο email πάντα, ε) πατάς το troubleshooting και μετά σε ρωτάει αν θα είναι πλέον αυτό το καινούριο σύστημα, το διαλέγεις και όλα μπόμπα. 1
Diskimpex Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Το ιδιο σε υπολογιστη φιλου με 775 .Και λιγη μνημη παραπανω.Σφαιρα για δουλειες γραφειου
MariosTW Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Για τις ανάγκες σου τα 1200 ευρώ είναι ο ορισμός της υπερβολής και δεν χρειάζεται να περιμένεις την πρώτη ευκαιρία για να αλλάξεις οθόνη το κάνεις άνετα με τα χρήματα που έχεις. askadam.JPG + https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=11862215%2C11715340%2C11721173 μαζί με https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=9298040%2C11390081%2C10441059 εναλλακτικά https://www.skroutz.gr/s/8693353/Dell-UltraSharp-U2417H.html μαζί με https://www.skroutz.gr/s/9643036/Gigabyte-GeForce-GTX1060-6GB-GV-N1060WF2OC-6GD.html και πολύ είναι να ξές.. Μπορεις να μου πεις λιγο για την επιλογη του τροφοδοτικου και της μητρικης; Ειχα βαλει το συστημα σε ενα εργαλειο και μου ειχε βγαλει οτι θελω γυρω στο 350 w. Το bronze -gold ειναι η εγγυηση οτι δεν θα πεσει κατω απο το ποσοστο που υποσχεται; Υπαρχει καποιος λογος για την συγκεκριμενη mobo η μπορω να βαλω asrock ab350 ; Επισεις η επιλογη μονιτορ εχει να κανει με την καρτα γραφικων και το amd Freesync? Δεν εχω πολυ καταλαβει τι ειναι αλλα οταν θα συνδεσω το συστημα θα πρεπει να κανω κατι η θα ειναι ετοιμο;. Σε ευχαριστω εκ των προτέρων/
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Μπορεις να μου πεις λιγο για την επιλογη του τροφοδοτικου και της μητρικης; Ειχα βαλει το συστημα σε ενα εργαλειο και μου ειχε βγαλει οτι θελω γυρω στο 350 w. Το bronze -gold ειναι η εγγυηση οτι δεν θα πεσει κατω απο το ποσοστο που υποσχεται; Υπαρχει καποιος λογος για την συγκεκριμενη mobo η μπορω να βαλω asrock ab350 ; Επισεις η επιλογη μονιτορ εχει να κανει με την καρτα γραφικων και το amd Freesync? Δεν εχω πολυ καταλαβει τι ειναι αλλα οταν θα συνδεσω το συστημα θα πρεπει να κανω κατι η θα ειναι ετοιμο;. Σε ευχαριστω εκ των προτέρων/ Η επιλογή του τροφοδοτικού έγινε λόγω συγκεκριμένου μαγαζιού στο οποίο μπορείς να ρωτήσεις άν είναι δυνατό και για συναρμολόγηση χωρίς χρέωση. Φυσικά και με ένα 500άρι ακόμα και 450άρι είσαι καλυμμένος. Τις διαφορές μπορείς να τις δείς με ένα απλό ψάξιμο http://www.tomshardware.co.uk/forum/338726-28-differences-bronze-silver-gold-platinum-certificates Άλλες καλές επιλογές απο το ίδιο κατάστημα http://www.askadam.gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/hardware/psu-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-thermaltake-smart-se-530w-80-bronze-efficiency-modular-psu-sps-530mpcbeu.html http://www.askadam.gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/hardware/psu-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-cooler-master-g550m-550w-rs550-amaab1-eu.html και τα δύο semi modular το δεύτερο με 5χρόνια εγγύηση Φυσικά και μπορείς να πάς σε asrock με +10-20€ https://www.skroutz.gr/comparelists/31?compare=11552849%2C11518350 απλά η asus είναι φθηνότερη με ένα χρόνο παραπάνω εγγύηση. Ναι τα monitors με την rx υποστηρίζουν freesync το οποίο ενεργοποιείς στις ρυθμίσεις της οθόνης και στα radeon settings τόσο απλά. Η άλλη με την gtx δεν υποστηρίζει freesync αλλα είναι εξαιρετικό monitor γενικά. Την sapphire στην καρτέλα με τις rx580 που έβαλα την ξεχνάς γιατί ανέβηκε 80€ απο χτές Γενικά μη δώσεις παραπάνω απο 300-320 για gpu με τις οθόνες που σου πρότεινα.
Diskimpex Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Τσιγκουνιες σε τροφοδοτικο δεν πρεπει .Ειναι η μηχανη του συστηματος
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Τσιγκουνιες σε τροφοδοτικο δεν πρεπει .Ειναι η μηχανη του συστηματος Γίνε σαφής. Τι δεν καλύπτει και γιατί σε όλες τις προτάσεις που τέθηκαν στο thread;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα