astrosunnefo Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 αυτο το πιασατε η δεν ηταν τοσο πετυχημενο οσο νομιζα? Ήταν ευφυέστατο, και μπράβο σου που το είπες.
volos27 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 ευχαριστω πολυ. μπραβο κ σε σας που δεν ειστε τοσο ασχετοι οσο νομιζα 1
redhotstef Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Σουπερμαν, ανθρωπος απο ατσαλι X-man Ταινιες παραλληλων συμπαντων, βλεπονται ευχαριστα. Η οδυσσεια του διαστηματος ακομα δεν εχω καταλαβει το νοημα του τελους, και οσα βιντεακια το εξηγουν, ειναι στα αγγλικα. Αν καποιος ξερει στελνει pm στα ελληνικα αν θελει . Οι ταινιες που εχουν τελος "βρεστο μονο σου" αρρωστια..
jokerakias Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 ρε συ μας τρολαρεις; της δεκαετιας όχι Εκατονταετίας.. μ αρέσει που στο προηγούμενο ποστ σου είχες καταλάβει και τον τίτλο...
redhotstef Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Ναι σορυ δεν ξερω τι με επιασε. Αν αφησω απ εξω τις ταινιες με εξωγηινους, Obvinion και moon ειναι οι καλυτερες της δεκαετιας. Διαχρονικες.
costacurta Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 +από μένα edge of tomorrow, υποτιμημενη ταινία εξαιρετικό σενάριο από μανγκα, μου θύμισε το παλιό Χριστούγεννιατικο groundhog day του Μπιλ Μάρεϊ 2
qspock Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 X-men Days of Future Past. Μιλαμε για ταινιες επιστημονικης φαντασιας μετα το 2000 και δεν περιλαμβανετε τις πιο πετυχημενες του ειδους? Δεν ειμαστε ουτε στα 60s να πιασουμε το διαστημα (space odyssey), ουτε στα 70s να πιασουμε τα εξωγηινα τερατα (Allien) ή τον πρωτο και καλυτερο Superman, ουτε στα 80s να ασχολουμαστε με ρομποτ κι ανδροειδη (Terminator, Robocop). Ουτε στα 90s να εχουμε φουτουριστικο μελλον (Matrix). Πλεον οταν μιλαμε για ταινιες επιστημονικης φαντασιας και λογω της παντελους ελλειψης εμπνευσης και σεναριου, καταληγουμε σε μονοδρομο, ταινιες βασισμενες σε υπαρχον υλικο: Τα κομικς. Αρα Χ-men του Bryan Singer απο μενα.
hellojim Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Το intersterllar μακραν! Ακομα και ο Neil Degrasse Tyson ειχε πει οτι με βαθμολογια απο το 1 μεχρι το 10, κατα ποσο αντιπροσωπευει επιστημονικα την "πραγματικοτητα" το interstellar ειναι 9/10. Αν και περα απο καποιο σημειο περναει σε επιστημονικη φαντασια, οι θεωρια των χορδων κτλ που στην ουσια βασιζεται δεν εχουν αποδειχτει ετσι και αλλιως.. 2
jokerakias Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 @qspock βλέπει το post σου ο Nolan και πεθαίνει στα γέλια...καλές ταινίες τα xmen αλλα μιάσματα μπροστά σε interstellar,inception επίσης αρκετά καλές ταινίες που προαναφέρθηκαν moon,district 9,edge of tomorrow,ex machina 5
jpaokx Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Το Interstellar. Τι να λεμε - Την πήγαν σε άλλο επίπεδο την ταινία 3
Alastor192 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Predestination η πιο ικανοποιητικη sci-fi ταινια που χω δει απο αποψη πλοκης εδω και πολυ καιρο.Δειτε το επειγοντως οι φαν του ειδους 2
*nenya* Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Άντε, αφού περιοριζόμαστε σε 10ετία τότε Interstellar & Ex Machina. Για μένα και τα 2 είναι έργα τέχνης, τα περισσότερα πλάνα τους θα ήθελα να τα έχω στους τοίχους του σπιτιού μου. Τα OST τους επίσης υπέροχα [ειδικά του Interstellar]. Τις βλέπω και τις ξαναβλέπω τις συγκεκριμένες και δεν βαριέμαι ούτε λεπτό. Ξεχωρίζω όμως και τα District 9, Prometheus και Hardcore Henry. 2
Norone92 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Interstellar και Predestination τα προσωπικά μου αγαπημένα
Skylined Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 knowing Life Cloud Atlas Hellboy I & II The Day the Earth Stood Still Lucy Star Trek Oblivion I Am Legend Spectral Limitless Deja Vu Men in Black 3 The Adjustment Bureau Self/less Surrogates
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα