Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα τελευταία 10χρόνια όλο κάτι αστείες ταινίες επ. φαντασίας κυκλοφορούν με μικρές εξαιρέσεις Martian, Gravity, Arrival... καμία άλλη που να ξεχωρίζει έχετε υπόψη;

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το martian και το gravity ήταν ότι πιο βαρετό έχω δει στο σινεμά και αποτυχημένο , με πολύ πολύ ψέμα. Όσους ρωτάω το ίδιο μου λένε :-)

Το interstelar όντως ήταν ταινιαρα, αν ψαχτεις μετά λίγο για το τι σημαίνει το κάθε τι

Επίσης να προσθέσω το the cube (ψαγμενο και αυτό ) , αν και προς το τέλος μας τα χάλασαν

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ex Machina (2014)

Ενα απομονωμενο μερος. Ενα σπιτι. Ενας προγραμματιστης. Ενα AI.

Edge of Tomorrow (2014)

Εισβολη. Μαχη. Θανατος. Επαναληψη.

Pacific Rim (2013)

Τεραστια ρομποτ παιζουν κλωτσομπουνιδια με μια στρατια απο γκοντζιλοειδη-τερατα. 

District 9 (2009)

O ρατσισμος δεν εχει ορια και πλεον οι ανθρωποι δε θελουν hotspot διπλα τους ακομα και αν εχουν μεσα εξωγηινες γαριδες.

και τελος..

Βlack Mirror (series)

Aυτο δεν ειναι ταινεια αλλα λιγα αυτοτελη επεισοδια-μινι ταινειες που σου διηγουνται ιστοριες σε ενα πολυ κοντινο μελλον. Μεχρι στιγμης δεν εχω γνωρισει ανθρωπο (ακομα και που να μη τους αρεσει το sci-fi) που να ειχαν κατι καλο να πουνε. Θυμιζει πολυ Twilight Zone για οσους γνωριζουν.

Επεξ/σία από defendar
  • Like 9
Δημοσ.

Το Arrival ηταν πολυ ωραια ταινεια οντως, αλλα ημουν ο μονος που περιμενε τον hawkeye να αρχισει τα ζογκλερικα του με καμια βαλιστρα?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μάλλον το Snowpiercer, εκτός αν μου διαφεύγει καμία.

Και το District 9 ξεχωρίζω.

Arrival, Moon επίσης μου άρεσαν, χωρίς να με ενθουσιάσουν. Το πρώτο μισό του Martian μου άρεσε πολύ, το δεύτερο καθόλου. Το Interstellar δε μου άρεσε.

Το Prometheus με το ζόρι το θυμάμαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...