Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά τραγουδιών στο iTunes folder

jozef

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους, 

απευθύνομαι στους φίλους  που χρησιμοποιούν το iTunes.

Χρησιμοποιώ το iTunes ώς library για τα τραγούδια μου. Σαν επιλογή έχω ενεργοποιημένο το "Keep files organized" ώστε κατα το import ενός τραγουδιού να γίνεται Copy στο folder του iTunes.
Εκτός από τα τραγούδια που έχω αποθηκευμένα στον υπολογιστή, κάνω add στο library και τα τραγούδια του εξωτερικού μου σκληρού, χωρίς όμως να τα μεταφέρω στο δίσκο του laptop.

Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Θέλω έναν έυκολο τρόπο να μεταφέρω ένα τραγούδια από τον εξωτερικό σκληρό στο itunes folder. Αυτή τη στιγμή αυτό που κάνω είναι να κάνω remove το τραγούδι από το library, το κάνω import (ώστε να το κάνει copy στο itunes folder) και μετά το σβήνω από τον εξωτερικό σκληρό.

Ξέρει κανένας κάποιον πιο εύκολο τρόπο;

Τελικά με πολύ λίγο ψάξιμο βρήκα έναν πολύ ωραίο τρόπο. Το ποστάρω μήπως και χρειαστεί κάποιος κάτι αντίστοιχο.

Χρησιμοποιώντας το script από εδώ http://dougscripts.com/itunes/scripts/ss.php?sp=relocateselected μεταφέρω τα αρχεία που θέλω (μέσα από το iTunes) στο φάκελο "Automatically Add to iTunes" ο οποίος είναι μέσα στο iTunes folder. Ο συγκεκριμένος φάκελος είναι "watch folder" οπότε το iTunes θα αναλάβει να μεταφέρει το τραγούδι από εκεί αυτόματα στο σωστό φάκελο :D
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σε όλους, 

απευθύνομαι στους φίλους  που χρησιμοποιούν το iTunes.

Χρησιμοποιώ το iTunes ώς library για τα τραγούδια μου. Σαν επιλογή έχω ενεργοποιημένο το "Keep files organized" ώστε κατα το import ενός τραγουδιού να γίνεται Copy στο folder του iTunes.

Η επιλογή για να κάνει copy το file, είναι το "Copy files to iTunes Media folder when adding to library". Το έχεις τσεκαρισμένο;

Εκτός από τα τραγούδια που έχω αποθηκευμένα στον υπολογιστή, κάνω add στο library και τα τραγούδια του εξωτερικού μου σκληρού, χωρίς όμως να τα μεταφέρω στο δίσκο του laptop.

Τι εννοείς; Δεν κάνει το iTunes copy το file στο iTunes Media folder?

Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Θέλω έναν εύκολο τρόπο να μεταφέρω ένα τραγούδια από τον εξωτερικό σκληρό στο itunes folder. Αυτή τη στιγμή αυτό που κάνω είναι να κάνω remove το τραγούδι από το library, το κάνω import (ώστε να το κάνει copy στο itunes folder) και μετά το σβήνω από τον εξωτερικό σκληρό.

Αν έχεις τσεκαρισμένο το "Copy files to iTunes Media folder when adding to library", το μόνο που πρέπει να κάνεις μετά, είναι να το σβήσεις απ' τον εξωτερικό.

Ξέρει κανένας κάποιον πιο εύκολο τρόπο;

Τελικά με πολύ λίγο ψάξιμο βρήκα έναν πολύ ωραίο τρόπο. Το ποστάρω μήπως και χρειαστεί κάποιος κάτι αντίστοιχο.

Χρησιμοποιώντας το script από εδώ http://dougscripts.com/itunes/scripts/ss.php?sp=relocateselected μεταφέρω τα αρχεία που θέλω (μέσα από το iTunes) στο φάκελο "Automatically Add to iTunes" ο οποίος είναι μέσα στο iTunes folder. Ο συγκεκριμένος φάκελος είναι "watch folder" οπότε το iTunes θα αναλάβει να μεταφέρει το τραγούδι από εκεί αυτόματα στο σωστό φάκελο :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...