Apostolis8289 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Χαίρετε, Επιτέλους μετά από τόσο καιρό εδέησε και ήρθε το VDSL και στην περιοχή μου (Καλλιθέα) και σκοπεύω να αναβαθμίσω τη γραμμή μου. Θέλω όμως τη βοήθειά σας πριν προχωρήσω τη διαδικασία. Έχω παρατηρήσει ότι από την πρώτη σχεδόν στιγμή που έβαλαν οι τηλεφωνικές εταιρείες στα προγράμματά τους το VDSL, το "καπέλο" για την αναβάθμιση από ADSL είναι περίπου 10 ευρώ. Από το συμβόλαιο που μου προτάθηκε μαζί με κινητό, που είναι ήδη στη Vodafone, σε συνδυαστικό πακέτο πράγματι το "καπέλο" είναι 10 ευρώ περίπου και σε μένα (από 21 και μισό στα 32 ευρώ). Θεωρείτε ότι είναι καλή τιμή; διότι παρατηρώ ότι κάποιες εταιρείες κάνουν σπασμωδικά κάποιες καλές προσφορές. Για παράδειγμα η Cosmote λέει συν 5,50 ευρώ αυτήν την περίοδο και η Forthnet (που δεν την έχω πάντως σε εκτίμηση) λέει για 27,90 για 50αρα ταχύτητα. Δηλαδή, θεωρείτε όσοι έχετε Vodafone ότι είναι καλό πακέτο για τα δεδομένα της; Το ξέρω ότι σε εταιρείες τύπου Forthnet και Wind μπορείς να βρεις πιο οικονομικά πακέτα... Τα άλλα δύο θέματα που θέλω να ρωτήσω είναι τεχνικής φύσεως... Πρώτον, όσοι έχετε 50αρα που συγχρονίζετε συνήθως; Περίπου στα 40 πάνω-κάτω; Επιπλέον, ποιο modem δίνει η vodafone για 50αρα και αν ειναι κάποιο της προκοπής. Και εννοώ αν προσφέρει σταθερή γραμμή και αν έχει καλό σήμα, επειδή με τα τελευταία modem ταλαιπωρήθηκα με το σήμα. Θα μου προτείνατε, από την εμπειρία σας, να το κρατήσω ή να πάρω άλλο από κάποιο κατάστημα; Από την εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone μού είπαν ότι δεν ξέρουν ποιο θα μου στείλουν και οτι πρέπει να μιλήσω με την τεχνική υποστήριξη, που ειχε μεγάλη αναμονή εκείνη την ώρα. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Επεξ/σία 14 Μαΐου 2017 από Apostolis8289
manoskost Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 εισαι σιγουρος οτι η vodafone δινει vdsl εκει που μενεις? μπηκες στον οτε να δεις αν δινει διαθεσιμοτητα vdsl? και εγω καλλιθεα μενω, μου ειπαν στην vodafone οτι μου δινουν vdsl, αλλα ο οτε δεν δινει, για ψαξτο λιγακι, γιατι και αλλο παιδι εκανε αιτηση για vdsl στην vodafone, και μετα του ειπαν οτι δεν διαθετουν. ( σου παραθετω την απαντηση του παιδιου.....και σε εμένα έλεγαν ότι υπάρχει κάλυψη (ενώ ο ΟΤΕ έλεγε όχι) κι έκανα αίτηση και ακυρώθηκε γιατί τελικά διαπίστωσαν ότι δεν είχα κάλυψη 1
NikosKallithea Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Η καλλιθεα δεν έχει vdsl, μπες στο σιτε του οτε να δεις διαθεσιμότητα
dpolal Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Kαι στη Ν. Σμύρνη που έχει VDSL πάντως είμαι ήδη στην 2η εβδομάδα αναμονής για την αναβάθμιση και..... έχει ο Θεός. (Voda + HOL κ γώ) Σόρρυ για το off-topic.
Apostolis8289 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Επειδή το θέλω πολύ το VDSL λόγω ps4 και downloading, μπαίνω αρκετά συχνά στο site της και τσεκάρω και τους τηλεφωνώ για να δω αν υπαρχει η δυνατότητα. Είναι η πρώτη φορά που μου είπαν (αφού τους έδωσα αναλυτικά τα στοιχεία μου: τηλέφωνο, ΑΦΜ κλπ) ότι γίνεται να βάλω. Και τους ξαναρώτησα πριν το κλείσω αν γίνεται και τους ανέφερα ότι τόσο καιρό μου λέτε ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης και ότι όλοι οι γνωστοί μου στην Καλλιθέα δεν μπορούν να βάλουν VDSL. Μου απάντησαν ότι πλέον μπορώ να βάλω και ότι ακόμα δεν έχει όλη η Καλλιθέα αυτή τη δυνατότητα. Τώρα, αν δεν ξέρουν κι αυτοί, τι να πω... Πώς σας φαίνεται γενικά η προσφορά;
Ihavetheanswers Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Πόσο χρόνο έχεις προς σταθερά και κινητά στο πακέτο σου;
Apostolis8289 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Πόσο χρόνο έχεις προς σταθερά και κινητά στο πακέτο σου; Απεριόριστα σταθερά και προς κινητά νομιζω 300. Σε αυτο το κομματι ειμαι κομπλε. Συνολικά θέλω να δω αν παίζουν άλλες τιμές
Ihavetheanswers Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Απεριόριστα σταθερά και προς κινητά νομιζω 300. Σε αυτο το κομματι ειμαι κομπλε. Συνολικά θέλω να δω αν παίζουν άλλες τιμές Δες και λίγο Wind αν θες. Σε τιμές που κοίταξα για VDSL 50 Mbps Wind < Vodafone < COSMOTE. Έχει πρόγραμμα η Wind στα 27,5€.
Apostolis8289 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Wind δεν θα έβαζα για κανένα λόγο. Το να γλιτώσω 4-5 ευρω, αλλά να με πιάνει πονοκεφαλος κάθε λίγο και λιγάκι και να ειμαι στα τηλέφωνα για να μιλαω με την τεχνική υποστήριξη, δεν το θεωρώ καλό πακέτο. Και το λέω αυτό επειδή έχω ακούσει αρκετούς στην Καλλιθέα που απήυδησαν με τη wind. 2
Ihavetheanswers Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Nova (Forthnet δηλαδή) βλέπω πως έχει σε προσφορά το Nova2play+ με 21,9€ (απεριόριστα σταθερά και κινητά), συν 10€ για VDSL πάει στα 31,9€ το μήνα. Αυτό το 27,90€ που είδες είναι με χρονοχρέωση, δηλαδή χωρίς καθόλου δωρεάν λεπτά προς σταθερά και κινητά. Οπότε μάλλον για Vodafone θα πας, απ' την στιγμή που δεν εμπιστεύεσαι την Wind στο θέμα της παροχής.
manoskost Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Επειδή το θέλω πολύ το VDSL λόγω ps4 και downloading, μπαίνω αρκετά συχνά στο site της και τσεκάρω και τους τηλεφωνώ για να δω αν υπαρχει η δυνατότητα. Είναι η πρώτη φορά που μου είπαν (αφού τους έδωσα αναλυτικά τα στοιχεία μου: τηλέφωνο, ΑΦΜ κλπ) ότι γίνεται να βάλω. Και τους ξαναρώτησα πριν το κλείσω αν γίνεται και τους ανέφερα ότι τόσο καιρό μου λέτε ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης και ότι όλοι οι γνωστοί μου στην Καλλιθέα δεν μπορούν να βάλουν VDSL. Μου απάντησαν ότι πλέον μπορώ να βάλω και ότι ακόμα δεν έχει όλη η Καλλιθέα αυτή τη δυνατότητα. Τώρα, αν δεν ξέρουν κι αυτοί, τι να πω... Πώς σας φαίνεται γενικά η προσφορά; καλημερα, παντως αν κανεις τελικα αιτηση και πας στην vodafone, ενημερωσε εδω αν σου δωσουν τελικα vdsl.
Apostolis8289 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 καλημερα, παντως αν κανεις τελικα αιτηση και πας στην vodafone, ενημερωσε εδω αν σου δωσουν τελικα vdsl. Ναι, ναι. Εννοειται. Θα το ψάξω λίγο ακόμα πάντως, για να δω μήπως τσίμπήσω καλύτερο πακέτο από τη Vodafone Δεν γνωρίζει κανείς αν "τρέχει" καμιά προσφορά η Vodafone για VDSL και τι modem δίνει για υψηλές ταχύτητες;
manoskost Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Ναι, ναι. Εννοειται. Θα το ψάξω λίγο ακόμα πάντως, για να δω μήπως τσίμπήσω καλύτερο πακέτο από τη Vodafone Δεν γνωρίζει κανείς αν "τρέχει" καμιά προσφορά η Vodafone για VDSL και τι modem δίνει για υψηλές ταχύτητες; εγω που ειχα ρωτησει το περασμενο σαββατο στη vodafone, μου ειπαν 37,50 ευρω τον μηνα και ειχαν προσφορα μεχρι την περασμενη κυριακη δωρεαν τα τελη συνδεσης.
Apostolis8289 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 εγω που ειχα ρωτησει το περασμενο σαββατο στη vodafone, μου ειπαν 37,50 ευρω τον μηνα και ειχαν προσφορα μεχρι την περασμενη κυριακη δωρεαν τα τελη συνδεσης. Αφορούσε μόνο το σταθερο ή συνδυαστικό πακέτο με κινητό;
manoskost Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Αφορούσε μόνο το σταθερο ή συνδυαστικό πακέτο με κινητό; μονο σταθερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα