Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Λοιπον, με τον χαμο που γινετε με το wannacry, εκτος των βασικων, (antivirus και backup), απ οτι καταλαβα πρεπει να εγκαταστησουμε και καποιες ενημερωσεις που διορθωνουν καποια προβηματα στα windows για να ειμαστε πιο ασφαλεις.

Εδω ειναι τα patch που σχετιζονται με αυτα τα προβληματα και τα διορθωνουν. Απλα κατεβαζεις και εγκαθιστας αναλογα με την εκδοση windows

https://technet.microsoft.com/en-us/library/security/ms17-010.aspx

Δεν είμαι ειδικος ασφαλείας και δεν εχω ιδιαιτερη πειρα, ακολουθησα καποια επισημα αρθα ειδησεων και κατεληξα σε αυτες τις ενημερωσεις

Παρακαλω, οποιος εχει καλυτερη ενημερωση και πληροφοριες σχετικα με τις ενημερωσεις και την αντιμετωπιση του wannacry, να προσθέσει σε αυτο το topic. 

Ευχαριστω

Δημοσ.

Εμένα σε Windows 7 x64 δεν μου το περνάει το update.

Παρότι έχω τις τελευταίες ενημερώσεις μου βγάζει το μήνυμα "Update is not applicable to your computer"

Δημοσ.

Είναι σε windows 10 version 1511 & 1607 αυτός ο σύνδεσμος (MS17-010) που έχεις παραθέσει (αν το κατάλαβα καλά βέβαια!).

Κλικ στις 3 τελείες πάνω για να σε πάει στα πιο πρόσφατα αποτελέσματα.

Πιστεύω καμία ανησυχία θα τα πάρουμε με τις γνωστές αναβαθμίσεις όσες δεν έχουμε ήδη, όχι ότι έψαξα και βρήκα κάποια.

Το λάθος είναι να είναι κομμένες οι αυτόματες ενημερώσεις - όπως συνιστούν μερικοί - λάθος κατά την γνώμη μου.

• Like 1
Δημοσ.

Ενας χρήσιμος οδηγός εδώ .

Ενημερώσεις που αντιμετωπίζουν τα υπόλοιπα εργαλεία που διέρευσαν

EternalBlue MS17-010 EmeraldThread MS10-061 EternalChampion CVE-2017-0146 and CVE-2017-0147 ErraticGopher Addressed prior to the release of Vista EskimoRoll MS14-068 EternalRomance MS17-010 EducatedScholar MS09-050 EternalSynergy MS17-010 EclipsedWing MS08-067

Δημοσ.

Εγώ θα πάλι θα συνιστούσα ιδιαίτερη προσοχή στα links που παρέχουν λύση στο πρόβλημα, γιατί δεν αποκλείω μέσα στο πανικό κάποιοι "πονηροί" να "μοιράσουν" links μετάδοσης/εξάπλωσης αντί αντιμετώπισης.

Προφανώς δεν αναφέρομαι στα μέλη του forum, αλλά στο διαδίκτυο γενικά.

• Like 2
Δημοσ.

Η μονη αξιοπιστη λυση ακουει στο ονομα εξωτερικος δισκος και acronis.οτι και να κανουν στην microsoft παντα θα υπαρχει μια τρουπα ασφαλειας και παντα καποιος θα βρει τροπο να σου κανει επιθεση αν θελει.

Εβδομαδιαιο image για home user και ημερησιο ει δυνατον για οποιπνδηποτε επαγγελματια.Και σε δισκο που ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ πανω στο pc.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...