Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Apple δεν ανακοίνωσε κάποια νέα έκδοση του iPhone SE κατά τη διάρκεια της Ανοιξιάτικης εκδήλωσης που πραγματοποίησε φέτος, και το προηγούμενο μοντέλο κατά κάποιο τρόπο έχει αρχίσει να δείχνει την ηλικία του. Οπότε είναι μάλλον φυσιολογικό να εργάζεται πάνω στον διάδοχό του.

Μάλιστα, μαθαίνουμε ότι το νέο iPhone SE πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στο WWDC που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα. Τουλάχιστον αυτό μαθαίνουμε από μία διαρροή που προέρχεται από τη Κίνα.

Αν πράγματι αληθεύει η διαρροή, τότε η Apple σκοπεύει να εγκαταλείψει την μεταλλική “πλάτη” για χάρη μίας γυάλινης, που θα επέτρεπε επιπλέον και την ασύρματη φόρτιση της συσκευής. Η γυάλινη πλάτη θα κατασκευάζεται από γυαλί Ion-X, το ίδιο δηλαδή υλικό που βρίσκουμε στο Apple Watch Sport.

Η κάμερα επίσης και το LED flash βρίσκονται τοποθετημένα κάθετα, με την Apple να εγκαταλείπει την οριζόντια διάταξη που βρίσκουμε στο πρωτότυπο iPhone SE. Δυστυχώς δεν διέρρευσαν άλλες πληροφορίες για το δεύτερης γενιάς iPhone SE και τα χαρακτηριστικά στο εσωτερικό του παραμένουν μυστήριο (λογικά αρκετά θα είναι κοινά με το σημερινό iPhone 7) ωστόσο δεν απομένουν και πολλές ημέρες μέχρι τις 5 Ιουνίου, όταν και ξεκινάει το WWDC.

Link.png Site: GSMArena

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Γυαλί μπαίνει συνήθως γιατί το κινητό θα έχει wireless charging. Εκτος και αν είσαι Κινεζικη εταιρία οποτε την λέξη wireless δεν ξέρεις καν τι σημαίνει.

Οποτε ίσως να έχει wireless charging? Αν δεν έχει και μπει γυαλί τότε μιλάμε για epic fail.

Δημοσ.

Τι σχεδιασμός είναι αυτός παλι τα ίδια παντελακη μου τα ιδια παντελή μου, γιατί ρε apple διώχνεις τα παιδιά (πρόβατα :P) σου κοντά 10 χρόνια σερί iphone και πήγα σε galaxy s8+. Ελπίζω να είναι super και να μην μας απογοήτευση πάλι. Εαν δεν είχε το IOS by the way θα είχε πατώσει από το 6s.

P.S - we are all sheeps 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι σχεδιασμός είναι αυτός παλι τα ίδια παντελακη μου τα ιδια παντελή μου, γιατί ρε apple διώχνεις τα παιδιά (πρόβατα :P) σου κοντά 10 χρόνια σερί iphone και πήγα σε galaxy s8+. Ελπίζω να είναι super και να μην μας απογοήτευση πάλι. Εαν δεν είχε το IOS by the way θα είχε πατώσει από το 6s.

P.S - we are all sheeps 

Αυτο με τα προβατα εχει γινει κουραστικο. Αλήθεια πιστευεις πως υπάρχουν ανθρωποι που θα δωσουν 900+ Ευρω για να παρουν μια συσκευή που ΔΕΝ τους αρέσει μονο και μονο επειδη ειναι Apple/Samsung; Παρε το δικο σου παραδειγμα. 10 χρονια αγοραζες Apple. Την χρονια που ειδες δεν σου εδινε αυτα που ηθελες, πήγες σε Samsung. Δεν ειναι προβατα. Απλά δεν ενδιαφέρονται για αυτα που ενδιαφερονται οσοι συχναζουν σε tech forums ωστε να τους λειπουν

Δημοσ.

P.S - we are all sheeps 

Το iOS είναι όλο το point των iphones, είναι σημαντικότερο από το hardware, αντίθετος στο android το πιο σημαντικό πράγμα είναι το hardware αφού έτσι το πλασάρουν οι εταιρίες. Εγώ έχω 6gb RAM!!! WOOOHOOO!!!
  • Like 5
Δημοσ.

Αναμνήσεις από εποχές iPhone 4, αυτά είναι! Δεν υπήρχε σύγκριση με το 4άρι όταν είχε βγει ότι και να λέμε.

Δημοσ.

Αυτο με τα προβατα εχει γινει κουραστικο. Αλήθεια πιστευεις πως υπάρχουν ανθρωποι που θα δωσουν 900+ Ευρω για να παρουν μια συσκευή που ΔΕΝ τους αρέσει μονο και μονο επειδη ειναι Apple/Samsung; Παρε το δικο σου παραδειγμα. 10 χρονια αγοραζες Apple. Την χρονια που ειδες δεν σου εδινε αυτα που ηθελες, πήγες σε Samsung. Δεν ειναι προβατα. Απλά δεν ενδιαφέρονται για αυτα που ενδιαφερονται οσοι συχναζουν σε tech forums ωστε να τους λειπουν

Το πρόβατα το έγραψα ειρωνικά για αυτούς που το αναφέρουν συνέχεια εγώ ασχολουμε με τεχνολογία - smartphones (εργαλείο δουλειάς ασχέτως τιμής) και το κάνω γιατί μου αρέσει είναι σαν hobby. Είτε δίνεις 400 είτε 1000 εφόσον το γουστάρεις καλά κάνεις και παίρνεις οτι σου αρέσει. Και δεν εχει καμια σχέση το ποσό εαν βγάζεις 500 και παίρνεις κινητό με 300 πάλι πολλά ειναι αλλα εφοσον το γουστάρεις και μπορείς να το κανεις καλα κανει ο καθενας για μενα. :)  P.S haters call us sheeps :P

Δημοσ.

Το iOS είναι όλο το point των iphones, είναι σημαντικότερο από το hardware, αντίθετος στο android το πιο σημαντικό πράγμα είναι το hardware αφού έτσι το πλασάρουν οι εταιρίες. Εγώ έχω 6gb RAM!!! WOOOHOOO!!!

Τα λογισμικά είναι το παν και στις δυο εταιρείες το IOS ήταν χρόνια μπροστά αλλά το android εξελίσσεται πολύ πιο γρήγορα το έχει φτάσει εαν οχι περάσει. Ειναι όπως ήταν τα mac παλια, χρονια μπροστα, πλεον τα windows ειναι το ιδιο αν οχι καλύτερα.

Δημοσ.

Τα λογισμικά είναι το παν και στις δυο εταιρείες το IOS ήταν χρόνια μπροστά αλλά το android εξελίσσεται πολύ πιο γρήγορα το έχει φτάσει εαν οχι περάσει. Ειναι όπως ήταν τα mac παλια, χρονια μπροστα, πλεον τα windows ειναι το ιδιο αν οχι καλύτερα.

Αποψη σου...Σεβαστή αλλα δεν συμφωνώ.Τα os δεν πιάνονται,τουλάχιστον μέχρι στιγμής.Δουλέυω και τα δυο και μπορώ να πω οτι εχουν ακομα απόσταση μεταξύ τους.

Δημοσ.

Το ποιο από τα δύο λειτουργικά είναι καλύτερο, είναι πλέον σχετικό/υποκειμενικό για τον μέσο χρήστη.

Αυτοί που θέλουν να κάνουν πιο εξειδικευμένα πράγματα, μπορούν να βρουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αντίστοιχα και στα δύο λειτουργικά.

Κατά τη γνώμη μου όσο αναφορά την συνολική εμπειρία χρήσης (σχεδιαστική συνοχή, ταχύτητα, σταθερότητα, animations, responsiveness), το iOS είναι ακόμα μπροστά.

Αυτή τη στιγμή μόνο το Pixel έρχεται πολύ κοντά στα παραπάνω αλλά αποτελεί μια (ακριβή) σταγόνα στον ωκεανό των android συσκευών.

Όσο αναφορά τα Nexus, έχω διαβάσει πρόσφατα ότι το 6P έχει κάποια θέματα επιδόσεων με το Nougat οπότε δεν τα βάζω μέσα.  

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...