Grim Ripper Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Κάτι τέτοιο εννοεί ο web_assassin. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorditto Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 https://ibb.co/c0DXJ5Ενδιαφερον αυτο ! Και εγω το σκεφτομουν για ledoταινιες... Ωραια πραματα παιδες ... χρονο και υπομονη να χεις... Θα τσεκαρω και το computer parts art, Καποια στιγμη !Ευχαριστω web_assasin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 κανε αναζητηση computer parts art pinterest,στο pinterest εχει τα πιο τρελα projects που εχω δει. εαν εισαι ανεργος πιστευω οτι ειναι μια τελεια ενασχοληση και ζηλευω που δεν εχω χρονο να ασχοληθω με κατι δυνατο. παντως το κουτι σταθερου υπολογιστη σαν γραμματοκιβωτιο ειναι must για το σπιτι ενος τεχνικου και κανει και για δεματα ! λεντοταινιες αγορασα προσφατα 2 μικρες μωβ για το pc. δε μου αρεσε ποτε ο φωτισμος στο εσωτερικο του pc,αλλα αν ειναι λιγο προσεγμενο το εσωτερικο φαινεται ομορφο με τις συγκεκριμενες που πηρα. το δικο μου δυστυχως επειδη λυνω δενω συχνα και βαζω βγαζω ειναι λιγο ατακτο,αλλα και παλι ειναι ωραιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Gorditto, βάλε τα σε ένα ξύλινο πλαίσιο, θα είναι ποιο εύκολο για σένα και δεν θα καταστρέφεις το τοίχο σου χωρίς λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Οτι και να κανεις μη βαλεις ΠΟΤΕ δυο μητρικες παρεα στο τοιχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Οτι και να κανεις μη βαλεις ΠΟΤΕ δυο μητρικες παρεα στο τοιχο Γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Γιατί; Γιατι θα τσακωνονται οι πεθερες Χιχιχιχιχιχι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Γιατι θα τσακωνονται οι πεθερες Χιχιχιχιχιχι Έλα ρεεε, και νόμιζα είναι κανένας σοβαρός λόγος. χαχαχαχαχαχαχα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 ChimairaX νταξει δεν με ενδιαφερει και πολυ αυτο... για πεταμα ειναι... Πάντως έχουμε συνυπάρξει σε πολλά live απ οτι καταλαβαινω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorditto Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 πες ρε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα