Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:μεχρι 200 ευρω

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):κανα ελαφρυ παιχνιδια,fb,insta

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5-6 ιντσες

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):δαχτυλικο αποτυπωμα και αν γινεται αδιαβροχοποιηση

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;ναι παρα πολυ

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;δν εχω θεμα

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;δν εχω ιδιαιτερο θεμα αν λειπει

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G;θα προτιμουσα να υπαρχει

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;οχι

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;ναι

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;και απο εξωτερικο και απο ελλαδα

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;καινουριο

Σκεφτομουν για mi5 rn4 και rn3pro αλλα δν ξερω γτ το καθενα εχει τα θετικα και αρνητικα του.

Δημοσ.

Οπως καταλαβαίνεις και μόνος κάπου πρέπει να κάνεις παραχωρήσεις. Για εμένα σφίξε λίγο τα δόντια, ανέβασε το budget ένα 40άρι και πάρε αυτό. 

https://www.skroutz.gr/s/7541851/Motorola-Moto-X-Style-32GB.html?from=catspan&keyphrase=moto+x+style

Εκτός από το δαχτυλικό έχει όλα τα υπόλοιπα που θέλεις και ακόμα περισσότερα χρήσιμα εργαλεία και πλεονεκτήματα ενώ η κάμερα του λίγο πολύ είναι συγκρίσιμη με τις ναυαρχίδες της προηγούμενης φουρνιάς (όπως ήταν και το ίδιο άλλωστε) όπως και φυσικά η αδιαβροχοποίηση.  

Δημοσ.

Σε αυτά που αναφέρεις εγώ θα πήγαινα σε Redmi note 4 snapdragon είναι τίμιο τηλέφωνο με το μεγάλο του πλεονέκτημα η ατελείωτη μπαταρία. Ωραίο και το Motorola αλλά εγώ δεν θα πήγαινα σε παλιό μοντέλο και σε μικρή μπαταρία.

Δημοσ.

Από την στιγμή που θέλει καλή κάμερα το style είναι ότι καλύτερο σε αυτή την τιμή .

Το αρνητικό είναι η μπαταρία.

Δημοσ.

Σε αυτά που αναφέρεις εγώ θα πήγαινα σε Redmi note 4 snapdragon είναι τίμιο τηλέφωνο με το μεγάλο του πλεονέκτημα η ατελείωτη μπαταρία. Ωραίο και το Motorola αλλά εγώ δεν θα πήγαινα σε παλιό μοντέλο και σε μικρή μπαταρία.

το rn4 με snapdragon απο οτι ειδα εχει χειροτερες επιδοσεις απο της mediatek και καμερα ειναι το ιδιο.

Δημοσ.

Το ότι είναι παλιότερο μοντέλο δεν σημαίνει κάτι. Το μόνο αρνητικό όπως λέτε είναι η μπαταρία που οκ δεν την λες κακή αλλά σίγουρα δεν φτάνει το redmi note 4. Από εκεί και πέρα όμως η συσκευή είναι και ποιοτικά και ποσοτικά σαφέστατα αρκετά ανώτερη σε όλα. 

Δημοσ.

Οπως καταλαβαίνεις και μόνος κάπου πρέπει να κάνεις παραχωρήσεις. Για εμένα σφίξε λίγο τα δόντια, ανέβασε το budget ένα 40άρι και πάρε αυτό. 

https://www.skroutz.gr/s/7541851/Motorola-Moto-X-Style-32GB.html?from=catspan&keyphrase=moto+x+style

Εκτός από το δαχτυλικό έχει όλα τα υπόλοιπα που θέλεις και ακόμα περισσότερα χρήσιμα εργαλεία και πλεονεκτήματα ενώ η κάμερα του λίγο πολύ είναι συγκρίσιμη με τις ναυαρχίδες της προηγούμενης φουρνιάς (όπως ήταν και το ίδιο άλλωστε) όπως και φυσικά η αδιαβροχοποίηση.  

η αδιαβροχοποιηση ειναι λιγο της πλακας αφου εχει ip52

Δημοσ.

Nano coating έχει και είναι μια χαρά ότι πρέπει. Για εμένα καλύτερη από ip καθώς δεν επηρεάζεται από τη χρήση της συσκευής και τις όποιες κακουχίες μπορεί να υποστεί στα χέρια σου. Μπάνιο να κάνεις στη συσκευή δεν παίζει με καμιά να κάνεις όπως επίσης και σε καμιά δεν σε καλύπτει η εγγύηση άπαξ και πάρει νερό μέσα της. Το ζήτημα είναι η προστασία από υγρασία και σκόνη και όχι το νερό αυτό καθ'αυτό. 

https://www.youtube.com/watch?v=6lyOIMH9LEY

Αυτό είναι το προηγούμενο moto x αλλά η  τεχνολογία είναι η ίδια.

Δημοσ.

Nano coating έχει και είναι μια χαρά ότι πρέπει. Για εμένα καλύτερη από ip καθώς δεν επηρεάζεται από τη χρήση της συσκευής και τις όποιες κακουχίες μπορεί να υποστεί στα χέρια σου. Μπάνιο να κάνεις στη συσκευή δεν παίζει με καμιά να κάνεις όπως επίσης και σε καμιά δεν σε καλύπτει η εγγύηση άπαξ και πάρει νερό μέσα της. Το ζήτημα είναι η προστασία από υγρασία και σκόνη και όχι το νερό αυτό καθ'αυτό. 

https://www.youtube.com/watch?v=6lyOIMH9LEY

Αυτό είναι το προηγούμενο moto x αλλά η  τεχνολογία είναι η ίδια.

αδιαβροχοποιηση ζηταω για καμια φωτο κατω απο το νερο το καλοκαιρι οχι αν μου χυθει πανω στο κινητο(πραγμα που δν μου εχει συμβει ποτε μου)και το ip52 δν δεχεται βυθιση στο νερο

Δημοσ.

Ζ2 και ζ3 τα έχω δοκιμάσει κάτω από θαλασσινό νερό και επέζησαν πάνω από χρόνο μετά πριν τα δώσω.πλεον με τα κινητά χωρίς τάπες,τουλάχιστον για θάλασσα δεν θα τα εμπιστευομουν και πολυ (ζ5,σ7 κλπ). Καλύτερα μια αξιον κάμερα και κινητό χωριστά για τέτοιες λήψεις...

Δημοσ.

Ζ2 και ζ3 τα έχω δοκιμάσει κάτω από θαλασσινό νερό και επέζησαν πάνω από χρόνο μετά πριν τα δώσω.πλεον με τα κινητά χωρίς τάπες,τουλάχιστον για θάλασσα δεν θα τα εμπιστευομουν και πολυ (ζ5,σ7 κλπ). Καλύτερα μια αξιον κάμερα και κινητό χωριστά για τέτοιες λήψεις...

δν θελω να κλεινω 24ωρα κατω απο το νερο απλα για 2 τρεις φωτο και οχι σε πολυ μεγαλο βαθος.και εγω το z1 ειχα απλα μου εσπασε προσφατα το digitizer γιαυτο ψαχνω να αλλαξω

Δημοσ.

Και τότε γιατί κοιτάς τα xiaomi που δεν αντέχουν ούτε αυτό; 

διαβασε την δημοσιευση μου πρωτα!εχω γραψει οτι θελω κινητο με 200 ευρω με πολυ καλη καμερα και ΑΝ γινεται αδιαβροχοποιηση.επειδη δν εχω βρει προφανως κανενα με ip67 ή 68 εχω παει σε xiaomi

Δημοσ.

διαβασε την δημοσιευση μου πρωτα!εχω γραψει οτι θελω κινητο με 200 ευρω με πολυ καλη καμερα και ΑΝ γινεται αδιαβροχοποιηση.επειδη δν εχω βρει προφανως κανενα με ip67 ή 68 εχω παει σε xiaomi

Εξ΄ου και η δική μου πρόταση να κάνεις ένα μικρό σφίξιμο τα δόντια, να βάλεις ένα 40άρι ακόμα και να πάρεις το moto X. Το xiaomi χάνει σε όλα κατά κράτος εκτός της μπαταρίας και του δαχτυλικού. Η διαφορά μεταξύ τους είναι αρκετά μεγάλη, πολύ μεγαλύτερη από 40 ευρώ διαφορά. 

Τι παίρνεις με το moto X. 

- Την καλύτερη κάμερα που μπορείς να έχεις (με τεράστια διαφορά κιόλας) σε κινητό κάτω των 250 ευρώ, λίγο πολύ στα ίδια επίπεδα με Galaxy S6. 

- Λειτουργική αδιαβροχοποίηση αλλά όχι για βύθισμα

- Κορυφαίο ήχο 

- Τρομερή ποιότητα κατασκευής

- 800άρα μπάντα 4G

- Οθονάρα και επίσης φωτεινότατη για τις δύσκολες μέρες με ήλιο

- Πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμό που δεν μοιάζει σε άλλες συσκευές

- 2ετής εγγύηση της συσκευής 

Τι δεν παίρνεις με το moto X (σε σχέση με το xiaomi)

- Διάρκεια μπαταρίας (το xiaomi είναι επικό σε αυτό)

- Δαχτυλικό αποτύπωμα

- Δίκαρτο  

Με λίγα λόγια αξίζει η υπέρβαση καθώς σου προσφέρει τα περισσότερα που ζητάς και μάλιστα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Από εκεί και πέρα τα λεφτά και η απόφαση είναι δικά σου.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...