noobogadgetakias Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 καλημερα σε ολη την παρεα...εχω μια οθονη hannspree 17 πολυ παλια που εχει μονο dvi και vga εισοδους.η καρτα γραφικων μ επισης πολυ παλια geforce 9500gt αλλα εχει και vga\dvia\hdmi εξοδους..και ρωταω λοιπον..εγω εχω συνδεσει την οθονη με την καρτα γραφικων με ενα καλωδιο vga απλα στην ακρη που συνδεεται η καρτα γραφικων εχω βαλει εναν ανταπτορα dvi.και ρωταω εγω τωρα λοιπον...εαν βαλω ενα κανονικο καλωδιο dvi to dvi θα δω διαφορα στην ποιοτητα της εικονας?θα ειναι καλυτερη δλδ με σκετο καλωδιο dvi to dvi απο το να ειναι απλα απο την μια πλευρα dvi και απο την αλλη vga?
Dr_73 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Αν είναι καλή η εικόνα και τώρα, δεν θα έχεις ιδιαίτερη διαφορά. Δεν θα έχεις όμως τη γκουμούτσα με τον αντάπτορα να κρέμεται από την κάρτα γραφικών , οπότε δεν θα υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.
noobogadgetakias Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Αν είναι καλή η εικόνα και τώρα, δεν θα έχεις ιδιαίτερη διαφορά. Δεν θα έχεις όμως τη γκουμούτσα με τον αντάπτορα να κρέμεται από την κάρτα γραφικών , οπότε δεν θα υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.το θεμα με τον ανταπτορα και την πιθανοτητα ατυχηματις το εχω σκευτει πολλες φορες.γτ ερχεται πολυ προς τα εξω απο το κουτι και κρεμεται.ποιο σωστο ειναι συνδεση vga to vgaδηλαδη ειτε ειναι vga to vga ειτε hdmi to hdmi την ιδια αναλυση θα εχω στην οθονη απο αποψη ποιοτητας;και αν το καλωδιο ειναι σκετο dvi to dvi;θα εχω καλυτερη εικονα;το λεω γτ ενα απλο καλωδιο κανονικο dvi to dvi εχει περιπου 10 εως 12 ευρω.να τα δωσω η δεν αξιζει τον κοπο;
Alexlooker Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 εννοω να βγαλειs τον ανταπτορα, οσο για ποιοτητα vga-dvi-hdmi οτι λεει το googlaρισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα