Προς το περιεχόμενο

Surviving Mars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Apoll είπε

Καλά ίσως σε κανά 6μηνο. Πάντως £22 έχει στο CDKeys. 

Όσον αφορά το βαρετό, δεν μπορώ να καταλάβω τί σχέσει είχε κάποιος με τα παιχνίδια του είδους πριν εκφέρει άποψη.  (όχι εσύ). 

Δεν είναι CLS ούτε Tropico 3/4/5, αλλά κινείται στην ίδια γραμμή όντας διαφορετικό. 
Όλο το tech tree είναι random, και ιδίως οι χάρτες που παγώνουν ποτέ δεν ξέρεις αν την ίδια στιγμή δεν σου ρίξει και καμιά ομοβροντία με μετεωρίτες και ψοφήσουν όλοι με την μία. 

Τί να σε πω τί έψαχναν οι τυπάδες και το λένε βαρετό.

εε αυτό είναι το γαμάτο!! Ψήνομαι για τέτοιες καταστροφές! Βέβαια αν έχω καταφέρει να στήσω έναν άλφα πολιτισμό και γίνει,παίζει να φάω το πληκτρολόγιο μου :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Τί να σε πω τί έψαχναν οι τυπάδες και το λένε βαρετό.

εε αυτό είναι το γαμάτο!! Ψήνομαι για τέτοιες καταστροφές! Βέβαια αν έχω καταφέρει να στήσω έναν άλφα πολιτισμό και γίνει,παίζει να φάω το πληκτρολόγιο μου :P

Δεν φτιάχνεις πολιτισμό, αποικία στον Άρη φτιάχνεις...... 

Έχω δεκάδες screenshots τραβήξει με καταστροφές κλπ, αλλά κοίτα αυτή εδώ στην στιγμή που ο μετεωρίτης σπάει το κρύσταλλο. (την έκανα 1080p για να την σηκώσω, 2560x1440 είναι η κανονική ανάλυση). 

Δεν είχα βρει ακόμα στο tech tree τα laser για να στίσω αμυντικό σύστημα ενώ έβγαλε το event επάνω από την βάση και βομβάρδιζε 5 μέρεςκάνωντας την βάση λαμπόγιαλο. Ευτυχώς μόνο δύο αυτοκτόνησαν από τον φόβο, και ένας έφυγε για την Γη και δεν ξέμεινα από οξυγόνο! (κάνει διαρροή). 
Αλλά τα έσπασε όλα και τρέχανε τα drone να επισκευάζουν σαν τρελά. Και για να αντιμετωπίσω τις διαρροές στο δίκτυο, αναγκάστηκα να ανοίξω τον πυρηνικό αντιδραστήρα και το βράδυ, για να δώσει ενέργεια στην παραγωγή αέρα και νερού, μιας και είχα και σπασμένα καλώδια και άδειασαν οι μπαταρίες αμέσως. 
Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μου κρατάνε μούτρα γιατί δούλεψαν βράδυ. (τα κτήρια έχουν 3 βάρδιες αλλά δεν γουστάρουν να δουλεύουν νύχτα 

Στον χάρτη που είναι 23Ν2W τοποθεσία (2ο playthrough), είχα 40 αποίκους και μετά από ένα cold snap που πάγωσε τα πάντα για 7 Sol. Είχα 20 αυτοκτονίες, 13 την κοπάνησαν για την Γη με την πρώτη ρουκέτα που έφυγε, δύο είχαν mental breakdown και άρχισαν να σκοτώνουν κόσμο, και μόνο ένας ήταν χαρούμενος. Εν το μεταξύ λόγο αυτών των αρνητικών "νέων", δεν είχα άτομα στην Γη με την διάθεση να ανέβουν στον Άρη. Ήτοι game over. 

Screenshot0103.png

Επεξ/σία από Apoll
Δημοσ.

Μήπως να μέτραγες και τον ένα "χαρούμενο" σε αυτούς με το mental breakdown βλέποντας ότι αυτός ηταν χαρούμενος με το χάος γύρο του ?

• Like 2
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Του αφιέρωσα 40 ώρες gameplay. ενδιαφέρον τίτλος δλδ και σε κρατάει ώρες μέχρι να ολοκληρώσεις όλα τα πράγματα που θέλεις να κάνεις. Εύχομαι να βγάλουν  και κανά expasion με λίγο περισσότερο περιεχόμενο γιατί μπορεί αυτό το game να απογειωθεί αν τους προσθέσουν λίγα περισσότερα πράγματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, chek2fire είπε

Του αφιέρωσα 40 ώρες gameplay. ενδιαφέρον τίτλος δλδ και σε κρατάει ώρες μέχρι να ολοκληρώσεις όλα τα πράγματα που θέλεις να κάνεις. Εύχομαι να βγάλουν  και κανά expasion με λίγο περισσότερο περιεχόμενο γιατί μπορεί αυτό το game να απογειωθεί αν τους προσθέσουν λίγα περισσότερα πράγματα. 

ας το κάνουμε και ένα giveaway.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το έβαλα μέσω του ΗΒ Αυγούστου και είναι πολύ καλύτερο από ότι περίμενα. Κελεπούρι μάχη με το kingdom come deliverance στα 12$.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...