Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει αυτό:

http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comace00035/laptop-acer-aspire-e5-575-584a-nx-ge6ex-027-15-6fhdi5-7200u4gb128gb-ssdhd620linuxblack

Έχετε να προτείνετε ποια ram και ποιον hdd να του προσθέσω καθώς και αν υπάρχει κάποιος οδηγός γία το πως να το κάνω. Επίσης υπάρχουν κλειδαδικα για Windows 10? (μην δώσω 100€ :P)

Δημοσ.

Κατέβασε το Speccy να δούμε ποια/τι RAM έχει και αν υπάρχει ελεύθερο slot, αλλά λογικά κατά 99% αυτή θα κάνει, HDD αυτόν. Windows υπάρχει, η λύση του να τα κατεβάσεις απο την MS και απλώς θα έχεις ένα watermark κάτω δεξιά μετά από κάποιο καιρό ή εδώ για αγορά

Δημοσ.

Εγώ του πέρασα την πρώτη μνήμη(crucial) από αυτή τη λίσταhttps://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46402_499830/Laptop-DDR4.html?keyphrase=ram(ίδια χαρακτηριστικά με την ήδη υπάρχουσα 2133Mhz και 4gb χωρητικότητα. Νομίζω καλύτερα να είναι ή 2*4gb ή 2 *8 οι μνήμες) .

Απλά ήταν η φθηνότερη, κυρίως άμεσα διαθέσιμη και προπαντός κοντινότερη(από το σπίτι) από το μαγαζί που επέλεξα. Είτε την φθηνότερη crucial ή kingston πάρεις(valueram δεν χρειάζεσαι οτιδήποτε παραπάνω), δεν θα έχεις πρόβλημα(είχα ελέγξει την συμβατότητα στις ιστοσελίδες τους) .

Δίσκο έβαλα αυτόν που προτάθηκε παραπάνω(τις οποίες επιλογές διάλεξα με βάση τις προτάσεις του φίλου zacharis στο θέμα "βοήθεια για αγορά φορητού...")

Τα πάντα υπάρχουν αν ψάξεις από λειτουργικά.

Μια χαρά πάει το μηχάνημα, το έκανα δώρο και άρεσε πολύ.

Δημοσ.

H υπάρχουσα είναι η Micron 4GB 1RX16 PC4-2400T-SCA-11.

Σίγουρα πρέπει να βάλουμε 2133mhz και όχι 2400mhz?

Γιατί ψάχνω κι εγώ μια 4άρα αλλά δε βρίσκω την ολόιδια πουθενά.

Δημοσ.

Tι να σου πω, ίσως δεν το πρόσεξα εγώ, αν φοράει 2400mhz(απλά αγόρασα με βάση όσα προτάθηκαν από συμφορουμίτη, δεν το έψαξα και πολύ). Αν ισχύει, απλά θα τρέχουν και οι δύο στα 2133, δεν έγινε και τίποτα σημαντικό.

Όπως και να έχει, δεν νομίζω ότι πρέπει απαραιτήτως να βρεις την ίδια εργοστασιακή μνήμη, καθώς υπάρχουν πολλές συμβατές με το συγκεκριμένο μοντέλο(το ελέγχεις και στις σελίδες των κατασκευαστών την συμβατότητα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...