Zerg13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Ξανά την κολοκύθα. Πιο αναλυτικά φίλε μου @xgol? Τι λες και τι δεν κατάλαβα? Σε τι διαφωνίες, σε τι συμφωνείς? Τι έχεις να πεις για το Doctoranytime που είναι και το θέμα μας? Δεν βγαινει ακρη, στο ελεγα απο πριν. Γιατι επιμενεις; 1
panos_dlx Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μιαα χαρά είναι το χρησιμοποίησα στις αρχές του που ακόμα δεν ειχε πολλούς γιατρούς εκεί. Πήγα σε οφθαλμίατρο (βρηκα ραντεβού την ίδια εβδομάδα) πηρα τη συνταγή μου γιατί μου βρηκε αστιγματισμό πλήρωσα 5 ευρώ και έφυγα. Αν πιάσουμε την κουβέντα για τα νοσοκομεία θα χάσουμε τη μπάλα εδω μέσα ο καθένας εχει και μια καλη η κακή εμπειρία απο εκεί μέσα.
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 ινσομύκητες και ινσομαγκίτισσες, ψάχνω μέσω του ντόκτορ ένι τάιμ (τι όνομα και αυτό, σαν ασφαλιστική αυτοκινήτου του Μάκαρου) και με λέει σε έναν γιατρό 20 ευρώ προσφορά κλινικη εξεταση & συνταγογράφηση κάνω κλικ ο γύφτουλας ασταπιαία έχει να διαλέξω τι έχω και αρρώστησα π.χ. γάγγραινα, AIDS,ουλίτιδα όλα καλά ως εδώ, τσεκάρω το σεξομανία και μετά εκεί που λέω τώρα θα με απαντήσει το σύστημα τι χάπια να πάρω και καθάρισα με βάζει να διαλέξω υπηρεσίες γιατρού και στην επιλογή της προσφοράς που λέγαμε, έχει: Κλινική εξέταση & συνταγογράφηση (φοιτητική κάρτα ISIC) και μέσα σε παρένθεση το ποσό των προσφοροευρώπουλων γενικά δεν μ αρεσει να μιλαω με εκφράσεις της νεολαίας, αλλά τι φάση? η προσφορά ισχύει μόνο αν έχεις φοιτητική κάρτα; έχει κανείς ανάλογη εμπειρία που έγινε ρόμπα, να μην γίνω και εγώ???
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Τρεις φορες εκλεισα για την κορη μου σε ενδοκρινολογο με ειδικη τιμη 20 ευρω. Μια χαρα ταν η γιατρος. Απλ καποιοι με 50 ευρω σε επενεξεταση δεν ζητανε λεφτα .Οποτε σχεδον μια για αλλη.
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 όχι δεν έχω κανέναν ενδοιασμό περί σχέσης ποιότητας-τιμής φίλτατε πλάτανε, απλώς διαλέγω νομό,ειδικότητα και στα ονόματα που βγάζει σε κάποιο έχει : προσφορά εξέταση και συνταγογράφηση 20 ευρώ και μετά όταν το προχωρώ να κλείσω ραντεβού, εκεί που σου λέει συγκεκριμένες υπηρεσίες πχ καρδιογράφημα , έχει επιλογή Κλινική εξέταση & συνταγογράφηση (φοιτητική κάρτα ISIC) (20 ευρω προσφορά) οπότε μούφα η προσφορά ή έπεσα στην περίπτωση;
*nenya* Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Προσφορα ISIC δεν εχω πετυχει ποτε μου (και κοιταζω το doctoranytime εδω και 4 χρονια). Και πριν μια βδομαδα που έψαχνα γιατρο παλι μεσω αυτου του site, στις επιλογες μου εβγαζε κλινικη εξεταση κ συνταγογραφηση. Παιζει να επεσες οντως σε περιπτωση.
Anorymous Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Απλ καποιοι με 50 ευρω σε επενεξεταση δεν ζητανε λεφτα .Οποτε σχεδον μια για αλλη. εκλεισα σε ορθοπεδικο με 30 ευρω λογικα θα μου γραψει ακτινογραφια την δευτερη φορα που θα παω θα παρει παλι 30 ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 εκλεισα σε ορθοπεδικο με 30 ευρω λογικα θα μου γραψει ακτινογραφια την δευτερη φορα που θα παω θα παρει παλι 30 ? Το διευκρινιζει εκει που κλεινεις .
Pintsie Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Χρησιμοποιώ την υπηρεσία από τη μέρα που βγήκε. Έχω πετύχει και καλούς και κακούς γιατρούς από εκεί (και όλοι είχαν καλές αξιολογήσεις). Περισσότερο έκλεινα γιατρό/εξετάσεις από εκεί όταν ήμουν ανασφάλιστη και το έψαχνα γενικά με τις τιμές γιατί κάνω πάρα πολλές εξετάσεις κάθε 2-3 μήνες οπότε... Πέρα από την επίσκεψη που έχει συνήθως με 20-30 ευρώ σε αυτούς που έχουν τις προσφορές, είναι ανάλογα και τι θα σου κάνει. Σε οδοντίατρο που πήγα πρόσφατα, κλείνω ραντεβού για ένα σφράγισμα (έλεγε 40 ευρώ στο site) και πήγα, και χωρίς να με ρωτήσει κτλ μου έκανε και καθαρισμό και μία θεραπεία και στο τέλος μου λέει 100 ευρώ..............Ενώ έχω πάει και σε άλλη που έχω κλείσει για σφράγισμα και μου πήρε ακριβώς αυτό που έλεγε στο site και μετά έκλεισα μαζί της για καθαρισμό εκτός doctor anytime. Αυτό που με βολεύει πάρα πολύ, είναι για τις εξετάσεις. Είτε με ΕΟΠΠΥ είτε ιδιωτικά, κλείνω ραντεβού και βλέπω και ακριβώς το κόστος. Ενώ στον γιατρό κάπως πάει ανάλογα με το τι θα σου κάνει/θες. Στις εξετάσεις, δεν υπήρξε ποτέ διαφορά τιμής στο ραντεβού από αυτή που έκλεισα στο site
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Χρησιμοποιώ την υπηρεσία από τη μέρα που βγήκε. Έχω πετύχει και καλούς και κακούς γιατρούς από εκεί (και όλοι είχαν καλές αξιολογήσεις). Περισσότερο έκλεινα γιατρό/εξετάσεις από εκεί όταν ήμουν ανασφάλιστη και το έψαχνα γενικά με τις τιμές γιατί κάνω πάρα πολλές εξετάσεις κάθε 2-3 μήνες οπότε... Πέρα από την επίσκεψη που έχει συνήθως με 20-30 ευρώ σε αυτούς που έχουν τις προσφορές, είναι ανάλογα και τι θα σου κάνει. Σε οδοντίατρο που πήγα πρόσφατα, κλείνω ραντεβού για ένα σφράγισμα (έλεγε 40 ευρώ στο site) και πήγα, και χωρίς να με ρωτήσει κτλ μου έκανε και καθαρισμό και μία θεραπεία και στο τέλος μου λέει 100 ευρώ.............. 1.εγω θα του πατουσα στο καπακι και ενα κλυσμα και θα τον χρεωνα 200 ευρω 2.αλλα περα απο αυτο και χωρις να αναιρειται το ένα (1), καλα δεν καταλαβες τι αλλο παει να σου κανει ο σάτυρος; (με το συμπάθειο)
patrickdrd Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 ετσι κανουν μωρε, σου λεει χρειαζοταν, αντε τωρα να ξερεις/βρεις ακρη, εδω για καθαρισμο πηγαμε και μας πεταξε δοντι εξω και χωρις να πει τιποτα
krami Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 δεν πιστευω τις αξιολογησεις γενικα γιατι υπαρχουν πολλες μεθοδοι διαμορφωσης τους υπερ του πωλητη/επαγγελματια. οσον αφορα την πληρωμη, προσοχη στα pos. αν σας βγαλει ακυρη συναλλαγη, κρατηστε οπωσδηποτε το αποδεικτικο που την αναγραφει και ελεγχεται τακτικα το υπολοιπο του λογαριασμου σας, για επαληθευση των συναλλαγων σας. DTA
sphinxgr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Απο περιέργεια, έχει κανείς ιδέα πόσο χρεώνουν τον γιατρό για την προβολή του στο Doctor Anytime? Πάει με συνδρομή ή κρατάνε χρήματα απο κάθε επίσκεψη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα