Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιταξε εδω...εχει δοκιμη με ολα τα LPX DIMMS

http://www.legitreviews.com/ddr4-memory-scaling-amd-am4-platform-best-memory-kit-amd-ryzen-cpus_192259

Χωρις να ξερω και πολλα οι επιδοσεις τους φαινονται ικανοποιητικες, αν και δεν δοκιμαζει με μνημες στα 2800 Mhz ουτε και με 4x4.

Ευχαριστω παντως θα τη σκεφτω την αγορα για μελλοντικη αναβαθμιση σε ryzen.

Δημοσ.

92 ευρω το E-gate

τι νόημα έχει αυτή η διευκρίνηση; αφού ήδη αναγράφεται στο αρχικό ποστ. Εγώ απλά παρέθεσα το σκρουτζ για να δουν κι οι υπόλοιποι την αμέσως επόμενη τιμή απτου egate.
Δημοσ.

τι νόημα έχει αυτή η διευκρίνηση; αφού ήδη αναγράφεται στο αρχικό ποστ. Εγώ απλά παρέθεσα το σκρουτζ για να δουν κι οι υπόλοιποι την αμέσως επόμενη τιμή απτου egate.

Λαθος μου μπερδεψα το egate με το eshop

• Like 1
Δημοσ.

4χ4 σε Ryzen (και σε Intel φυσικά) ζοριζει πολύ τον IMC, εάν δεν κάνω λάθος ρίχνει ταχύτητα για να μπορεί να κρατήσει.

Σε Intel πάντως κόβει και το OC από τον πυρήνα, ανάλογα το κομμάτι που πέφτει κανείς φυσικά.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη ειναι μαπα ακομα και στην παλια Intel platform ; Ουτε σε 3000mhz oc ;

Στα 3000 πανε ανετα ,ειναι 1.2 volt.    Στα 2933 με  14-14-14-30 οπου  η ταχυτητα πιανει ταβανι. Αναλογα την μητρικη παντα B)

• Like 1
Δημοσ.

Σε μητρικη asrock h110 m-itx θα υπαρχει καποιο προβλημα με συμβατικοτητα?

Γιατι υποστηριζει 2133mhz η μητρικη..

Δημοσ.

Η συμβατικότητα τι είναι; Προσωπικά μου φαίνονται τυπικές μνήμες χωρίς προβλήματα συμπεριφοράς, δεν θα ανησυχούσα στη θέση σου.

• Like 2
Δημοσ.

είσαι σίγουρος ότι είναι 2*8 και όχι 1*8 όπως φαίνεται;

Το skroutz μου τις έδειχνε σαν dual 16gb..ναι φίλε μου έχεις δίκιο,άκυρο!

Δημοσ.

Πολυ καλη αποδοση για αυτα τα χρηματα.... δοκιμασμενα . Καλυτερο βεβαια με τα μισα slot γεματα και με μεγαλες διαφορες . Εδω συγκριση +5-10 % με αλλη γνωστη μαρκα http://ram.userbenchmark.com/Compare/GSKILL-Ripjaws-4-DDR4-3000-C15-4x4GB-vs-Corsair-Vengeance-LPX-DDR4-2800-C16-4x4GB/3540vs3541

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...