Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα στο forum , ειμαι αναμεσα στο xiaomi redmi 4a , xiaomi redmi 4x ,samsung galaxy j5 και p8 lite(2016).Θα ηθελα να ακουσω γνωμες για αυτα τα 4 κινητα καθως και αν εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο κινητο μεχρι τα 150 ευρω . Ευχαριστω πολυ 

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:150(max)

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):καθημερινη χρηση δεν παιζω συνεχεια παιχνιδια κυριως instagram facebook

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: απο 5 μεχρι 6 ιντσες

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δεν εχω θεμα αλλα θα ηταν θετικο να υπαρχει δαχτυλικο αποτυπωμα

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; οχι τοσο

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; θα ηθελα sd card οπωσδηποτε

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; δεν εχω θεμα

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; οχι 

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;android 

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; να βγαζει τη μερα σιγουρα

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; με ενδειαφερει απλα να μην πληρωσω σιγουρα τελωνειο

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);  οχι δεν εχω θεμα 

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουριο μονο

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε. Κάτοχος εδώ και ενάμιση μήνα περίπου του j7 θα στο πρότεινα ανεπιφύλακτα. Με ένα εικοσαρικο παραπάνω εάν μπορείς αξίζει περισσότερο πιστεύω. Μπαταρία πολύ καλή μεγάλη οθόνη και έως τώρα τρέχει νεράκι.

Δημοσ.

Αξιζει να παρω απο κινα το xiaomi redmi note 4x ?? Το βρηκα στο bangood γυρω στα 140 ευρω και μου φαινεται πραγματικα τελειο για αυτα που θελω.Υπαρχει καποιος τροπος να αποφυγω σιγουρα το τελωνειο;

Δημοσ.

Αξιζει να παρω απο κινα το xiaomi redmi note 4x ?? Το βρηκα στο bangood γυρω στα 140 ευρω και μου φαινεται πραγματικα τελειο για αυτα που θελω.Υπαρχει καποιος τροπος να αποφυγω σιγουρα το τελωνειο;

Μόνο από Ευρωπαϊκή αποθήκη
Δημοσ.

Vickmall & Coolicοοl έχουν τριγωνική αποστολή, αλλιώς ότι βρεις από eu αποθήκη.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...