Joshua21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Ωχ καταλαβα. Ευχαριστω για τις απαντησεις!!! Αρα στην ουσια δε συμφαιρει ολη αυτη η φασαρια και το ρισκο αν με ενα 1000αρικο παραπανω που λεει ο λογος βρω ενα αυτοκινητο με νορμαλ χιλιομετρα του 2013 πχ. Σκεφτηκα την λυση με τον μαστορα αλλα και αυτος θα μου παρει σιγουρα κανα 50αρι-100αρι απλα για διαγνωση. Yaris του 2005 πιο φτηνό από ένα κινητό... Αυτοκίνητο του 2013 με ένα 1000ρικο παραπάνω που λέει ο λόγος... 50αρι-100αρι για έλεγχο αυτοκινήτου πριν την αγορά... Μάλλον πρέπει να ζεις σε άλλο σύμπαν!
Joshua21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Σε αλλη χωρα μαλλον Αυτά που έγραψε ούτε σε άλλη χώρα παίζουν, για αυτό έγραψα για άλλο σύμπαν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Ωχ καταλαβα. Ευχαριστω για τις απαντησεις!!! Αρα στην ουσια δε συμφαιρει ολη αυτη η φασαρια και το ρισκο αν με ενα 1000αρικο παραπανω που λεει ο λογος βρω ενα αυτοκινητο με νορμαλ χιλιομετρα του 2013 πχ. Σκεφτηκα την λυση με τον μαστορα αλλα και αυτος θα μου παρει σιγουρα κανα 50αρι-100αρι απλα για διαγνωση. Δεν είναι πολλα αν μπορεις να είναι σιγουρος . https://www.spotmechanic.gr/?ref=GAds&gclid=CjwKEAjw6e_IBRDvorfv2Ku79jMSJAAuiv9YpGQpvpmzJt23hCCeW_R15887J7RhCivxYHdG7QM8FRoCRPPw_wcB#the-ispection
Nick22ink Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Έχω ένα Honda Civic ex έχει 45.000κμ και ειναι αραγμένο 5 χρόνια τι θα χρειαστώ και τι να προσέξω!;
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Λαστιχα και ενα γενικο απλο ελεγχο απο μαστορα . Ποιας χρονιας ειναι ?
Nick22ink Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 99-00 αν δεν κάνω λάθος το κυκλοφορούσαν κάθε χρόνο με ολα τα περιττά (service) για 4-5 μηνες απλα τωρα ειναι αραγμένο σε garage 5 χρόνια!
dollyyy19 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 αλλαξε ολα τα λαστιχα βενζινης,που εχουν ξεραθει και ανα πασα στιγμη μπορουν να διαραγουν.τα κολαρα νερου,αφου το ζεστανεις καλα,τα ζουλας να δεις αν εχουν ξεραθει και αρχισαν ρωγμες.αλλαγη αν εχουν. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 99-00 αν δεν κάνω λάθος το κυκλοφορούσαν κάθε χρόνο με ολα τα περιττά (service) για 4-5 μηνες απλα τωρα ειναι αραγμένο σε garage 5 χρόνια! Εκτος φυσικα απο λαστιχα , μπαταρια αν παιρνει εμπρος αμμεσως σε μαστορα για λαδια φιλτρα και οτι αλλο κρινει . Αν μπορεις να το πας και με οδικη βοηθεια για να μην δουλευψει η μηχανη ακομα πιο καλα .
Nick22ink Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Σκεφτομαι να αλλάξω εκεινει την στιγμή τα λάδια και τα φίλτρα μονος μου το μόνο που φοβάμαι ειναι η τρόμπα βενζίνης!!τι εχεις να μου προτείνεις!!δυστιχος η οδική θα παει πολλα χρήματα ειναι σε ένα χωριο το αυτοκίνητο ξεχνάω και το όνομα! Σκεφτομαι να αλλάξω εκεινει την στιγμή τα λάδια και τα φίλτρα μονος μου το μόνο που φοβάμαι ειναι η τρόμπα βενζίνης!!τι εχεις να μου προτείνεις!!δυστιχος η οδική θα παει πολλα χρήματα ειναι σε ένα χωριο το αυτοκίνητο ξεχνάω και το όνομα! αλλαξε ολα τα λαστιχα βενζινης,που εχουν ξεραθει και ανα πασα στιγμη μπορουν να διαραγουν.τα κολαρα νερου,αφου το ζεστανεις καλα,τα ζουλας να δεις αν εχουν ξεραθει και αρχισαν ρωγμες.αλλαγη αν εχουν. Δλδ για τι ποσό μιλάμε;
thanasisxask Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Πέταξε και την βενζίνη που έχει μέσα, μην δοκιμάσεις να βάλεις μπροστά με αυτήν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα