Προς το περιεχόμενο

iPad 2017 ή iPad Air 2?

uriaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα!

Σκοπευω να αγορασω iPad, και με την κυκλοφορια του νεου μοντελου, ειμαι λιγο σε διλημμα.

Λενε οτι το νεο iPad, αν κι εχει καλυτερο επεξεργαστη, υστερει σε οθονη (non-laminated), και σε διαστασεις (αυτο δε με νοιαζει, βασικα).

Απο την αλλη, το Air 2 ειναι συσκευη του 2014, κι εχει σταματησει η παραγωγη του απο την Apple, οποτε συντομα θα θεωρειται legacy συσκευη...

Τελος, αξιζει να σημειωθει οτι οσο κοστιζει το Air 2 32GB Wi-fi, κοστιζει το 128αρι μοντελο 2017.

Ποια ειναι η αποψη σας; 

Ευχαριστω,

Κωνσταντινος :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Αναγκάζεσαι" βάσει του δικού σου διλήμματος να πάρεις το new ipad, το οποίο έχει περσινό επεξεργαστή, υποδεέστερη οθόνη, χοντρότερο-βαρύτερο από το Air 2 επειδή είναι φετινό και σε καλή τιμή. Εγώ εάν έπεφτα σε αυτό το δίλημμα, "αναγκαστικά" θα κοίταζα το Pro τότε.

• Like 1

γτ οχι tab s3?

Γιατί κοστίζει περίπου τα διπλάσια χρήματα. Το θέμα είναι να κάνουμε σύγκριση σε tablets που βρίσκονται στο ίδιο εύρος (~350 €)

Επειδή πρόσφατα κοιτούσα για αναβάθμιση του iPad Air 2 μου, έκανα μία σύγκριση με το New iPad.

Πρόσεξα αυτά τα σημεία που ανέφερε και ο φίλος Makis38 παραπάνω και κατέληξα ότι για κάποιον που έχει ήδη Air 2, δεν αξίζει να το αλλάξει για το New iPad.

Για κάποιον που αγοράζει τώρα όμως πρώτη φορά, δεν είναι "συνετό" να του προτείνεις το Air 2 μιας και είναι ήδη 3 χρονών tablet.
Οπότε και από μένα πας στο New, αλλιώς κοιτάς για μεταχειρισμένα Air 2 σε καλή κατάσταση με εγγύηση κτλ, που θα κάνει την αγορα κάπως πιο vfm.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...