official georzino Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σας ο υπολογιστής μου χάλασε... Έκαναν update τα windows και ζήτησαν restart τα λέω οκ κάνει το restart και μετά ανοίγει. και σε 5 δευτερόλεπτα με βγάζει μπλε οθόνη και λέει κάτι πειγε στραβά περιμένετε μέχρι να βρούμε τι είναι.. Και το άφησα και έκανε restart και αμέσως μετά bluescreen και επαναλαμβανοτανε και είχε και ένα barcode δίπλα που έλεγε άμα θέλετε βοήθεια σκαναρεται το barcode . Το σκαναρω και μου λέει να περιμένω μέχρι να σταματήσει να κάνει restart συνεχεια και οτι θα με βγάλει στη βοήθεια των windows και θα κάνω μία επαναφορά και όλα θα φτιάξουν .. περιμένω περιμένω και κάνει μόνο του restart και βγάζει bluescreen ... Βαρέθηκα και έβγαλα τον δίσκο που είχα εγκατεστημένα τα windows 10 και περίμενα να με βγάλει στο bios για να ξαναβάλω τα windows και δεν με έβγαλε στο bios .. με έβγαλε εδώ στην φωτογραφία που έχω ανεβάσει που λέει να βάλουμε boot device έχω βάλει στικάκι πατάω το πληκτρολόγιο δεν κάνει τιποτσ ... Τι να κάνω;;; Βοήθεια Η φωτογραφία
thepoint Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Βάλε πάλι το δίσκο με τα windows 10 περασμένα και άναψε τον υπολογιστή σου λογικά θα σου παρουσιάσει την ίδια συμπεριφορά άφησέ τον ένα μισάωρο για να δεις αν αλλάξει κάτι αν όχι κάνε αναγκαστικό power off με παρατεταμένο το power on/off και κατόπιν ξεκίνημα για να δεις πως θα συμπεριφερθεί δώσε λίγο χρόνο 20 λεπτά και ξανά τη διαδικασία αναγκαστικού on/off μήπως και επανέλθει. Δεν έχεις και πολλές επιλογές άλλωστε εκτός από καθαρή εγκατάσταση αλλά εκεί ξεχνάς τα δεδομένα σου αν δεν έχεις αντίγραφα ήδη σε άλλο δίσκο. Προσωπικά μου είχε συμβεί παλιότερα και μετά από πολλές πάνω από 7 κάτι τέτοιο προσπάθειες και 3 μέρες (όταν τον σκεφτόμουν του έκανα και μια επανεκκίνηση όχι συνέχεια στο on αυτό εννοώ) το κατάφερα ήταν στη μετάβαση από τα 8 στα 8.1 πάντως. Καλή επιτυχία
official georzino Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Θα το δοκιμάσω μακάρι να πετύχει καλά αποτελέσματα.. ευχαριστώ πολύ
3leven Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δεν έχεις και πολλές επιλογές άλλωστε εκτός από καθαρή εγκατάσταση αλλά εκεί ξεχνάς τα δεδομένα σου αν δεν έχεις αντίγραφα ήδη σε άλλο δίσκο. Μια χαρα μπορει να κρατησει τα αρχεια του. Bootαρεις ενα Ubuntu live CD / Hirens Boot CD / DLC Boot και παιρνεις τα αρχεια που χρειαζεσαι. 1
thepoint Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μια χαρα μπορει να κρατησει τα αρχεια του. Bootαρεις ενα Ubuntu live CD / Hirens Boot CD / DLC Boot και παιρνεις τα αρχεια που χρειαζεσαι. Ναι σωστός εφόσον υπάρχουν δεδομένα πρώτα κάνεις ανάκτησή τους και μετά κοιτάς πως μπορείς να ολοκληρώσει την αναβάθμιση το λειτουργικό.
official georzino Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δεν και δεν με νοιάζει να κάνω ανάκτησή διότι ο υπολογιστής είναι 1 μηνών δεν είχα τίποτα σημαντικό μέσα .. θέλω να περάσω τα windows μόνο αλλά το θέμα είναι ότι δεν με αφήνει να πάω bios
Grim Ripper Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Γράψε ποια μητρική έχεις μήπως βρούμε το manual και σου πούμε πώς να μπεις στο BIOS ή έστω πώς να βγάλεις το boot menu και να επιλέξεις το usb ώστε να περάσεις τα Windows πάλι.
m32s Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Βάλε ένα δισκάκι Windows 10 να κάνει boot από το δισκάκι. Μόλις διαβάσει το δισκάκι, πας στις επιλογές αποκατ'αστασης και θα σε οδηγήσει στην κονσόλα αποκατάστασης. Από εκεί διαλέγεις τί θες να κάνεις: επιδιόρθωση εκκίνησης, επαναφορά κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα