enwsiths Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Tizen ηταν η επισημη συνεχεια του maemo και meego της nokia (n900 και n9) για οσους γνωριζουν. Η unofficial ηταν το sailfish της jolla. Ωραιο λειτουργικο το tizen αλλα δυστυχως χωρις apps δεν βλεπω να πηγαινει μπροστα. Τωρα θα μου πεις εγω εχω ακομα το z10 και το passport της blackberry με το απιστευτο bb10 os..και ας κανω sideloading android apps... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iganiats Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Βλέπω πάντως ότι το παλιό τμήμα design της εταιρείας (αυτό ντε που είχε σχεδιάσει και το χανζαπλαστ s5) μετακινήθηκε στο τμήμα των tizen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sigmakappa Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Προφανως ειχαν περισσευμα οθονων και αλλων harware απο παλαιοτερα μοντελα και για να μην πανε χαμενες ειπαν να βγαλουν κατιτις μηπως και πιασει στην αγορα Οσων αφορα το Tizen σαν λειτουργικο φαινεται ελαφρυ απο εμπειρια μου σε sammy smartwatches και μην αποκλειετε το γεγονος να τρεχουν τις ιδιες εφαρμογες apk του android.Αρα η δημιουργια νεου store φαινεται παχνιδακι Μα καλα,τι ονομα ειναι αυτο?Καμια φαντασια πια.Ολα τα ιδια και κλασικα απο ενα τυχαιο αριθμο οτι να ναι.Ονομασε το ρε συ sammy τουλαχιστον 'Samsung Zero1 ή Tiz1 ή Zen1 ή απλα Samsung #1.Κατι νεο δημιουργησαμε απο την αρχη'.Πιασαρικο.Πφφ..δεν τ'αντεχω αυτα τα τυχαια ονοματα που βγαζουν οι εταιριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpap Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μη γράφετε ότι θέλετε εγώ πάντως για Ναυαρχίδα το κόβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Εγω που χρησιμοποιω το πολυ 10/15 apps σε windows phone, δεν θα με χαλουσε κατι τετοιο αν ηταν αξιοπιστο και σε λογικη τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenalex1996 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Άντε να δούμε κάνα galaxy S10 στο μέλλον με tizen os ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να πάρει αυτό κι όχι ένα φτηνό android. Αυτό είναι κάτι μεταξύ feature και smartphone; Η μόνη περίπτωση να έχει ενδιαφέρον είναι να έχει πολύ χαμηλή τιμή (50-60€ max) και να είναι γρήγορο σε βασικές λειτουργίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΝΙΚΟΛΑΣΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Ειχε ξεκινησει ενα πολυ καλο λειτουργικο το bada os αλλα δυστυχως το εγκατελειψε το εχω δουλεψει και το λεω συνδυαζε android και ios τωρα αυτο που κανει σαν πειραμα το βλεπω.? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα