Προς το περιεχόμενο

Η Samsung ανακοίνωσε το Z4 με Tizen 3.0 το οποίο δίνει έμφαση στην απλότητα και στις selfies

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tizen ηταν η επισημη συνεχεια του maemo και meego της nokia (n900 και n9) για οσους γνωριζουν. Η unofficial ηταν το sailfish της jolla. Ωραιο λειτουργικο το tizen αλλα δυστυχως χωρις apps δεν βλεπω να πηγαινει μπροστα. Τωρα θα μου πεις εγω εχω ακομα το z10 και το passport της blackberry με το απιστευτο bb10 os..και ας κανω sideloading android apps... :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βλέπω πάντως ότι το παλιό τμήμα design της εταιρείας (αυτό ντε που είχε σχεδιάσει και το χανζαπλαστ s5) μετακινήθηκε στο τμήμα των tizen

Προφανως ειχαν περισσευμα οθονων και αλλων harware απο παλαιοτερα μοντελα και για να μην πανε χαμενες ειπαν να βγαλουν κατιτις μηπως και πιασει στην αγορα :P 

Οσων αφορα το Tizen σαν λειτουργικο φαινεται ελαφρυ απο εμπειρια μου σε sammy smartwatches και μην αποκλειετε το γεγονος να τρεχουν τις ιδιες εφαρμογες apk του android.Αρα η δημιουργια νεου store φαινεται παχνιδακι ;)

Μα καλα,τι ονομα ειναι αυτο?Καμια φαντασια πια.Ολα τα ιδια και κλασικα απο ενα τυχαιο αριθμο οτι να ναι.Ονομασε το ρε συ sammy τουλαχιστον 'Samsung Zero1 ή Tiz1 ή Zen1 ή απλα Samsung #1.Κατι νεο δημιουργησαμε απο την αρχη'.Πιασαρικο.Πφφ..δεν τ'αντεχω αυτα τα τυχαια ονοματα που βγαζουν οι εταιριες.

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να πάρει αυτό κι όχι ένα φτηνό android. Αυτό είναι κάτι μεταξύ feature και smartphone;

Η μόνη περίπτωση να έχει ενδιαφέρον είναι να έχει πολύ χαμηλή τιμή (50-60€ max) και να είναι γρήγορο σε βασικές λειτουργίες.

Ειχε ξεκινησει ενα πολυ καλο λειτουργικο το bada os αλλα δυστυχως το εγκατελειψε το εχω δουλεψει και το λεω συνδυαζε android και ios τωρα αυτο που κανει σαν πειραμα το βλεπω.?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...