Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω νομίζω ότι δεν είσαι fastpath γιατί έχεις 22 ms με forthnet εγω έχω 12 .... στο ow δεν παρατήρησα τα ms μου ... Τεσπα

Δηλαδή δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να παίζουμε κάτω από 60ms ;;;;δεν μιλάω για 30 ms ειναι απίθανο ....έχω vdsl ειμαι δίπλα στο κουτί έχω fastpath η ταχύτητα ειναι φοβερή και dl και upl χωρις αποσυνδεσεις και σταθερό και κάνω επανεκκινήσεις το ρουτερ μπας και πιάσω κάτω από 80 ms κοντα στα 60ms !!!! Αν αλλάξω καλώδιο εσωτερικό ; αν βάλω οπτική ; αν πάρω άλλο ρουτερ ; αν αλλαξω filter? Παίζει ρόλο το pc αν ειναι παλιό ; δεν ξέρω έχω κουραστεί ....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά και εγώ έχω μαγάλο ping και ετοιμάζομαι να δώσω μάχη. Βρήκα IPs κλπ. Οι τύποι είναι απαράδεκτοι, να πληρώνουμε τόσα λεφτά και να έχουν routing κουκουρούκου. Ένας φίλος μου που μένει κοντά σε μένα, αλλά είναι με ΟΤΕ έχει 30 ping λιγότερο.

Ξέρει κανείς, αν πρέπει να αλλάξω το filter στο τηλ που δεν έχει σχέση με το router, από adsl σε vdsl? Είμαι σίγουρος ότι δεν ευθύνεται για το ping, μιας και στα πρώτα hops έχω πολύ μικρό.

Δημοσ.

Παιδιά και εγώ έχω μαγάλο ping και ετοιμάζομαι να δώσω μάχη. Βρήκα IPs κλπ. Οι τύποι είναι απαράδεκτοι, να πληρώνουμε τόσα λεφτά και να έχουν routing κουκουρούκου. Ένας φίλος μου που μένει κοντά σε μένα, αλλά είναι με ΟΤΕ έχει 30 ping λιγότερο.

Ξέρει κανείς, αν πρέπει να αλλάξω το filter στο τηλ που δεν έχει σχέση με το router, από adsl σε vdsl? Είμαι σίγουρος ότι δεν ευθύνεται για το ping, μιας και στα πρώτα hops έχω πολύ μικρό.

δεν εχει σημασια,αν θες δοκίμασε χωρίς φίλτρο να δεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...