Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα, εγκατεστησα το Wnetwatcher και εντοπισα εναν αγνωστο χρηση στο δικτυο μου.

Πως μπορω να τον απωθησω η και να τον "τρεξω" ?

Εχω mac address και ip.

Παραθετω και φωτο.

post-330131-0-56318700-1494603939_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να τον μπλοκαρεις μέσω του ρουτερ σου. Μπες στην διεύθυνση του ρουτερ και βάλε τους κωδικούς σου και μπες

• Like 1
Δημοσ.

Μπαα

Συνήθως η διεύθυνση είναι 192.168.0.1 ή 192.168.1.1.

Άλλαξε και τον κωδικό του ρουτερ μετά

• Like 4
Δημοσ.

Kαλησπερα, εγκατεστησα το Wnetwatcher και εντοπισα εναν αγνωστο χρηση στο δικτυο μου.

Πως μπορω να τον απωθησω η και να τον "τρεξω" ?

Εχω mac address και ip.

Παραθετω και φωτο.

Δυστηχως δεν μπωρεις να κανεις κατι, αστον θα βαρεθεί και θα φύγει, τι εχεις μεσα στον υπολογιστη σου για να μπει αυτος;  εχεις λεφτα πιστωτικες; μηπως η δουλεια που κανεις εχει καποια σχεση;  ετσι παντως στην τυχη δεν μπαινουν αυτοι

Δημοσ.

Υπάρχουν επιθετικές λύσεις αλλά θα πρέπει να ξερεις να εφαρμόζεις αυτό (και αρκετές γνώσεις μετά από αυτό).

Εγώ σε παρόμοια περίπτωση γνωστού έστειλα προσωποποιημένο pop-up μήνυμα στον browser του εισβολέα.

Αυτό βέβαια είναι ένα εντελώς αθώο παράδειγμα. το καλύτερο είναι απλά να βάλεις έναν ισχυρό κωδικό και ας βαριέσαι να τον πληκτρολογείς σε κάθε συσκευή σου.

Δημοσ.

Ναι το ΜΙΤΜ attack είναι κουτί για τέτοιους τύπους. Επίσης κάτι πολυ απλό, αλλα αρκετά σπαστικό, είναι να τον αφήσεις να έχει access αλλά να τον κάνεις throttle.

• Like 1
Δημοσ.

Να εφαρμόσεις περιορισμό πρόσβασης στο router με βάση τη MAC διεύθυνση (MAC filter). Έτσι  επιτρέπεις τη πρόσβαση μόνο στις συσκευές που εσύ επιθυμείς.

Δημοσ.

Και αυτο με τη MAC μουφα ειναι. Με ενα mac spoofing θα σε βρει γρηγορα και θα κανει mac cloning σε μια που επιτρεπεις εσυ και μπηκε αμεσως.

Κανε σε πρωτη φαση ban τη συγκεκριμενη mac και αμεσως μετα (αλλα αμεσως μετα- στο καπακι που λενε) βαλε ενα πολυ δυσκολο κωδικο σε wpa2 - aes ............ και αστον να ψαχνει μετα.

Εγω θα τα εκανα αυτα αφου εκανα πρωτα ενα ρεσετ στο ρουτερ για ναμαι σιγουρος οτι θα σβησει τα παντα. Μπορει να σου εχει κανει κανα κρυφο allow και να μη το βλεπεις. Το ρεσετ τα σβηνει ολα.

Εσυ ουσιαστικα δε μπορεις να του κανεις τπτ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...