fastnq2 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Και αυτό που λέει το παλικάρι καπιταλισμός είναι. Δάκρυα πάνω έχουν και τα αγαθά που έχεις, κάποιοι σε τρίτες χώρες δουλεύουν για ψίχουλα για να τα απολαμβάνεις εσύ. Όποιος παραπονιέται για τα "δακρυσμένα" πληστηριασμένα, να ανταλλάξει την θέση του με έναν φτωχό αφρικανό πχ Πιο σιγουρη απαντηση απο το 12ρι της κυπρου.Για αυτο λοιπον γραφω οτι να κανουμε οτι περναει απο το χερι μας.Επειδη δεν μπορω να κανω κατι αμεσο και αποτελεσματικο για τα 5 δις που πεινανε,απλα επιλεγω να μην γινω αρ.. σε μια δυσκολη στιγμη του αλλου και να του αγορασω για ενα κομματι ψωμι.Οσο για το οριζω τιμη κτλ,αυτα ειναι χαζα,πιστεψτε με οποιος εχει δολο και ειναι πονηρος το παιρνει στην μιση τιμη που προτεινει καποιος. Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πως ορίζεται η τιμή ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου/κινητού/σπιτιού ώστε να λες ότι κάποιος αγόρασε αυτοκίνητο των 10k για 3k, ή σπίτι των 100k(λέμε τώρα) για 37k. Ειδικά για ακίνητο, τι ακριβώς σημαίνει "σκότωμα"? Ότι το πουλάς σε τιμή αρκετά χαμηλότερη από τις τιμές "φούσκας" του 2007-2008? Σκοτωμα σημαινει οτι αν για ενα honda civic η μεση τιμη σε αγγελιες μαντρες και λοιπα ειναι χ,εσυ χτυπας τον αλλο και το παιρνεις στο 1/3 της τιμης.
zianna Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Πιο σιγουρη απαντηση απο το 12ρι της κυπρου.Για αυτο λοιπον γραφω οτι να κανουμε οτι περναει απο το χερι μας.Επειδη δεν μπορω να κανω κατι αμεσο και αποτελεσματικο για τα 5 δις που πεινανε,απλα επιλεγω να μην γινω αρ.. σε μια δυσκολη στιγμη του αλλου και να του αγορασω για ενα κομματι ψωμι.Οσο για το οριζω τιμη κτλ,αυτα ειναι χαζα,πιστεψτε με οποιος εχει δολο και ειναι πονηρος το παιρνει στην μιση τιμη που προτεινει καποιος. Πώς δεν μπορείς να κάνεις, μπορείς. Τι κάθεσαι στην Ελλάδα; Γιατί αγοράζεις αγαθά; Μην μου πεις δεν έχεις smartphone, υπολογιστή, το ίντερνετ τι το θέλεις; Τηλεόραση, smart να υποθέσω; Πλάσμα; Και πόσες στο σπίτι, σιγά μην έχεις μόνο μία. Πλυντήριο γιατί; Υπάρχει και η σκάφη με τα χεράκια. Μην συνεχίσω, για όλα αυτά κάποιοι δακρύζουν να δουλεύουν για ψίχουλα. 3
fastnq2 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Πώς δεν μπορείς να κάνεις, μπορείς. Τι κάθεσαι στην Ελλάδα; Γιατί αγοράζεις αγαθά; Μην μου πεις δεν έχεις smartphone, υπολογιστή, το ίντερνετ τι το θέλεις; Τηλεόραση, smart να υποθέσω; Πλάσμα; Και πόσες στο σπίτι, σιγά μην έχεις μόνο μία. Πλυντήριο γιατί; Υπάρχει και η σκάφη με τα χεράκια. Μην συνεχίσω, για όλα αυτά κάποιοι δακρύζουν να δουλεύουν για ψίχουλα. Και την σκαφη ποιος ξερει τι ταλαιπωρημενα χερακια την εχουν φτιαξει..Επισης το νερο?Οι αντλιες?Τι θελω και γραφω σε τετοια θεματα 2
Joshua21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Σκοτωμα σημαινει οτι αν για ενα honda civic η μεση τιμη σε αγγελιες μαντρες και λοιπα ειναι χ,εσυ χτυπας τον αλλο και το παιρνεις στο 1/3 της τιμης. Για το 1/3 συμφωνώ, ακόμα και στο 1/2 ή ακόμα και στα 2/3 θα συμφωνούσα, με μια μικρή διαφορά όμως... η μείωση πρέπει να υπολογιστεί όχι στον μέσο όρο των τιμών που ζητάνε, αλλά στο μέσο όρο των τιμών που έχουν γίνει πρόσφατα αγοραπωλησίες. 1
fastnq2 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Για το 1/3 συμφωνώ, ακόμα και στο 1/2 ή ακόμα και στα 2/3 θα συμφωνούσα, με μια μικρή διαφορά όμως... η μείωση πρέπει να υπολογιστεί όχι στον μέσο όρο των τιμών που ζητάνε, αλλά στο μέσο όρο των τιμών που έχουν γίνει πρόσφατα αγοραπωλησίες. Συμφωνω απολυτα,πιο μεγαλο ψεμα απο τις αντικειμενικες δεν υπαρχει
zianna Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Και την σκαφη ποιος ξερει τι ταλαιπωρημενα χερακια την εχουν φτιαξει..Επισης το νερο?Οι αντλιες?Τι θελω και γραφω σε τετοια θεματα Ακριβώς, οπότε ξανά, όποιος παραπονιέται για τα δακρυσμένα πλειστηριασμένα, ας πάει να ζήσει στην Αφρική να κουβαλά καράφες στην κεφάλα για χιλιόμετρα για να πάει νερό στην καλύβα να φάει μια χούφτα ρύζι και αν... 1
fastnq2 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Ακριβώς, οπότε ξανά, όποιος παραπονιέται για τα δακρυσμένα πλειστηριασμένα, ας πάει να ζήσει στην Αφρική να κουβαλά καράφες στην κεφάλα για χιλιόμετρα για να πάει νερό στην καλύβα να φάει μια χούφτα ρύζι και αν... Γιατι δεν μου λες να παω να ζησω σαν στελεχος πολυεθνικης στην νεα υορκη ομως γιατι μονο προς τα κατω η συγκριση Τελοσπαντων για να ληξει,εγω ειμαι οκ με τον καπιταλισμο,το δεχομαι και προσπαθω να προσαρμοστω,απλα θεωρω ανηθικο αυτο που εγραψα,και οχι επειδη ρωτησε καποιος δεν θα το κανα,επειδη δεν θα ηθελα να μου το κανουν,και ετσι λειτουργω. 1
_chris_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Γιατι δεν μου λες να παω να ζησω σαν στελεχος πολυεθνικης στην νεα υορκη ομως γιατι μονο προς τα κατω η συγκριση είναι στη φύση του ανθρώπου. να βλέπει τα χειρότερα για να θεωρεί ότι αυτός είναι καλά. -κοίτα υπάρχουν και χειρότερα, οπότε καλά είμαστε. 1
kirileman Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Συμφωνω απολυτα,πιο μεγαλο ψεμα απο τις αντικειμενικες δεν υπαρχει Οκ, αλλά άσχετο, δε μίλησε για αντικειμενικές.
zianna Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Γιατι δεν μου λες να παω να ζησω σαν στελεχος πολυεθνικης στην νεα υορκη ομως γιατι μονο προς τα κατω η συγκριση Τελοσπαντων για να ληξει,εγω ειμαι οκ με τον καπιταλισμο,το δεχομαι και προσπαθω να προσαρμοστω,απλα θεωρω ανηθικο αυτο που εγραψα,και οχι επειδη ρωτησε καποιος δεν θα το κανα,επειδη δεν θα ηθελα να μου το κανουν,και ετσι λειτουργω. είναι στη φύση του ανθρώπου. να βλέπει τα χειρότερα για να θεωρεί ότι αυτός είναι καλά. -κοίτα υπάρχουν και χειρότερα, οπότε καλά είμαστε. Δεν σου λέω για την Νέα Υόρκη γιατί κι εσύ παραπονιέσαι για αυτόν που αγόρασε το "δακρυσμένο πλειστηριασμένο" αντί να χαίρεσαι πχ που κάποιος έκανε τόσο καλή αγορά. Πάντα το κέρδος του ενός στον πόνο άλλων βασίζεται. Με τον καπιταλισμό κι εγώ δεν έχω κάτι ούτε τον κατηγορώ. Με τις γνώμες κάποιων όπως τους βολεύουν τα έχω. 1
Joshua21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Συμφωνω απολυτα,πιο μεγαλο ψεμα απο τις αντικειμενικες δεν υπαρχει Δεν είχα στο μυαλό μου τις αντικειμενικές, αλλά τη λογική με τον οποία μπορεί να θεωρεί κάποιος "σκότωμα" τις 37k για μια παλιά μονοκατοικία στου Γκύζη(αγνώστων λοιπών στοιχείων) που χρήζει ολικής ανακαίνισης. Μήπως τελικά πιάστηκε κότσος ο αγοραστής επειδή πιθανόν σε 1-2 χρόνια το ίδιο σπίτι να μην πιάνει ούτε 30k? 1
opera Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Εσεις που εχετε τη δυνατοτητα να πάρετε ενα και μοναδικο σπιτι κάνοντας το σκατο παξιμαδι για να το αφήσετε υποτίθεται στα παιδια σας,θα βγείτε στο νοίκι οταν τα παιδιά θα θελουν δικο τους σπιτι και εσεις πιθανών θα είστε συνταξιούχοι στην καλύτερη?! Με τη σειρά μας θα πάμε να μείνουμε στο πατρικό,δε θα βγούμε στο νοίκι. 1
vairass Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Με τη σειρά μας θα πάμε να μείνουμε στο πατρικό,δε θα βγούμε στο νοίκι. Δεν υπαρχει περιπτωση ΠΑΙΔΙ να πεταξει εξω τον γονιο του,εκτος αν μιλαμε για κωλοπαιδο -μπορει και να τον σκοτωσει αν το παμε ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα