Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Thread highjacking κλπ κλπ...

Θέλω να φτιάξω γυαλιά ηλίου ΚΑΙ μυωπίας ( 1.75,1.75). Έχετε υπόψη κάποιο μαγαζί/ιντερνετικό στορ/ οτιδήποτε να πάω να δω τι παίζει; Έψαξα στο νετ αλλά δεν βρήκα κάτι.

Φυσικά θέλω να μάθω πάνω κάτω και τι τιμές παίζουν. Σκεφτόμουν 20-30€ σκελετό και 40-50 φακούς αλλά δεν ξέρω πόσο μακριά απ' την πραγματικότητα είναι.

Επεξ/σία από NewProject
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, NewProject είπε

Θέλω να φτιάξω γυαλιά ηλίου ΚΑΙ μυωπίας ( 1.75,1.75). Έχετε υπόψη κάποιο μαγαζί/ιντερνετικό στορ/ οτιδήποτε να πάω να δω τι παίζει; Έψαξα στο νετ αλλά δεν βρήκα κάτι.

Φυσικά θέλω να μάθω πάνω κάτω και τι τιμές παίζουν. Σκεφτόμουν 20-30€ σκελετό και 40-50 φακούς αλλά δεν ξέρω πόσο μακριά απ' την πραγματικότητα είναι.

Μπορώ να σου συστήσω οπτικό που εμπιστεύομαι, για τις μετρήσεις του και την ποιότητα των φακών. Να σε μετρήσει και να σου προσαρμόσει τους κατάλληλους φακούς στον σκελετό που έχεις. Ποια περιοχή είσαι;;;

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ για σκελετό ray ban και φακούς μυωπίας-ηλίου εδωσα 330 με εκπτωση. Οι τιμές παίζουν ανάλογα με τη μάρκα και την επεξεργασία των φακών.

τα 50€ ειναι τρομερά λίγα για φακούς μυωπίας ηλίου , με τα μάτια μας δεν παίζουμε !

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, NewProject είπε

Δες zennioptical αν δεν θες επώνυμο σκελετό και κοιτάς νορμάλ τιμή

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 24/5/2019 στις 10:09 ΠΜ, cpt. Akritas είπε

Δλδ αν εγώ έχω γυαλιά Arnette, μπορώ να βάλω και άλλων εταιριών κρύσταλλα;

Ευχαριστώ.

Ναι κανονικά. Εμένα μου έδειχναν στο κάθε μαγαζί τι γυαλί μπορούν να βάλουν σε μαυρο και Polarized. απλός έχουν μεγάλη κούρμπα τα δικά μου και σε κάποια δεν είχαν καν. δηλαδη για γνήσια της εταιρίας δεν παιζει! Τα ανταλλακτικά τζάμια τα δικά τους που αν είναι και σαν κάτι άλλα που πήρε ο αδελφός μου μετά απο λίγο καιρό έβγαινε η φιμέ ζελατίνα 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Μπορώ να σου συστήσω οπτικό που εμπιστεύομαι, για τις μετρήσεις του και την ποιότητα των φακών. Να σε μετρήσει και να σου προσαρμόσει τους κατάλληλους φακούς στον σκελετό που έχεις. Ποια περιοχή είσαι;;;

Έχεις ΠΜ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, NewProject είπε

Φυσικά και γίνεται...και μπορείς να κάνεις σε οποιοδήποτε κατάστημα οπτικών θες... συνηθισμένο πράγμα είναι , δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το κακό βέβαια είναι ότι δεν μπορούν να γίνουν όλα τα γυαλιά ηλίου και μυωπιας μαζί, δεν μπορούν πχ να γίνουν αυτα όπουο φακός είναι φιξ με τον σκελετό ή αυτά που είναι πολύ καμπυλωτά. Οπότε στα μαγαζιά που θα πας θα πρέπει να πεις εξαρχης ότι τα θέλεις και για μυωπία ώστε να μην δοκιμάζεις άδικα γυαλιά που δεν μπορούν να γίνουν και μυωπίας.

Σκέτοι σκελετοί δεν υπάρχουν, θα διαλέξεις τα γυαλιά ηλίου που θες και θα αντικαταστήσουν του φακούς με μυωπιας με έξτρα κοστος. Θα σου δείξουν και ένα χρωματολογιο για να επιλεξεις το χρώμα φακών που θες, φυσικά οι φακοί αυτοί είναι μονόχρωμοι οπότε τύπου καθρέφτη, 2χρωμους 3χρωμους κτλπ τους ξεχνάς. Το κόστος που θα έχεις θα είναι όσο κοστίζει το ζευγάρι ηλίου που επέλεξες συν γύρω στα 40-50€ για τους φακούς. Τα 30-40 για σκελετό που θες να δώσεις μόνο , μάλλον το ξεχνας, δεν νομίζω να κυκλοφορούν γυαλιά ηλίου στην τιμή αυτοί και στα οποία να μπορεί να αλλαχθεί ο φακός τους. 

Αν έχεις ήδη γυαλιά ηλίου μπορείς να πας να σου αλλάξουν μόνο τους φακούς δεν χρειάζεται ντε και καλά να αγοράσεις καινούριο ζευγάρι και ξεμπερδευεις με ένα 40αρι.

Για την μέτρηση της μυωπιας καλό είναι να προτιμήσεις οφθαλμίατρο , αλλά μηχανηματα έχουν και πιο σύγχρονα και άλλα οι οπτικοί που συνήθως παίρνουν κάποιο μεταχειρισμένο από του οφθαλμίατρος . Οι οφθαλμίατροι είναι οι ειδικοί για την μέτρηση της μυωπίας και όχι οι οπτικοί. Αν έχεις πρόσφατη συνταγή από οφθαλμίατρο ή αν θεωρείς ότι δεν άλλαξε η μυωπία σου πας την συνταγή που έχεις ήδη από τα κανονικά γυαλιά μυωπίας που έχεις. Αν δεν έχεις μπορούν να μετρήσουν τα γυαλιά σου να δουν τους βαθμούς που έχουν. Δεν εχουν κάτι το διαφορετικό από τους κανονικούς φακούς.

Επεξ/σία από teddy71
Δημοσ.

Ξέρουμε κάποιο αξιόπιστο κατάστημα για αλλαγή φακών; Έκανα λέιζερ και έχω 2 ζεύγη γυαλιά μυωπίας που θέλω να τα κάνω ηλίου.

Δημοσ.

Εγώ πηγαίνω χρονια στον Λάσκαρη στο Κολωνάκι. Γενικά εχουμε κάνει πολλα ζευγάρια εκει, μυωπίας, μυωπίας ηλίου, πρεσβυωπίας, πολυεστιακα. Top εξυπηρέτηση και αποτέλεσμα. 

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αλλαγή φακών γίνεται σε φτηνούς σκελετούς; Έχω ένα ζευγάρι από τουριστικό κατάστημα που το αγόρασα γιατί είχε ωραίο design αλλά θα ήθελα να βάλω καλύτερους φακούς πάνω

Δημοσ.
Στις 28/6/2021 στις 9:13 ΠΜ, ταμτακος είπε

Αλλαγή φακών γίνεται σε φτηνούς σκελετούς; Έχω ένα ζευγάρι από τουριστικό κατάστημα που το αγόρασα γιατί είχε ωραίο design αλλά θα ήθελα να βάλω καλύτερους φακούς πάνω

Κατα 99% γίνεται. Εκτός άν είναι τοοοοσο φτηνιάρικος ο σκελετός που όταν πιάσει ο οπτικός να βγάλει τους φακούς γίνει κομμάτια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...