therion13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Χρησιμοποιώ κάτι γυαλιά και δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά αλλά ούτε να πάρω γυαλιά που δεν θα με βολεύουν η φθηνά που θα με κουράζουν τα μάτια και μου είπαν ότι γίνεται να αλλάξω μόνο το τζαμί και με πολύ λίγα λεφτά. Αληθεύει; Τα γυαλιά που έχω είναι τα Arnette stickup 4147 41/87 3n τα έχω χρόνια από το 12/13 και έχουν κάποιες γρατσουνιές που με ενοχλούν.
teo_3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Εννοείται πως γίνεται να αλλάξεις μόνο τους φακούς αν μάλιστα ο σκελετός είναι και σε καλή κατάσταση, γιατί όχι.
jennyV Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Εννοείται ότι γίνεται.Μια φίλη μου έπαιρνε γυαλιά ηλίου απο ΖΑRA , BERSHKA κτλ και μετά με 40 ευρω περίπου αλλαζε φακούς.
therion13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Ωραία εγώ 70€ τα πήρα τα γυαλιά θα πάω αν είναι να δω πόσα θα μου ζητήσει. 40ευρό πολλά δεν είναι πάλι; Τουλάχιστον ελπίζω να είναι πάλι καλοί αυθεντικοί οι φακοι.
GeorgeHellas Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Με 40 ευρώ βάζεις polarized φακούς. Λογικά οι απλοί θα είναι φθηνοτεροι.. 1
opera Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Με 40 ευρώ βάζεις polarized φακούς. Λογικά οι απλοί θα είναι φθηνοτεροι.. Μη ντρέπεσαι να μας πεις λεπτομέρειες (είδος φακού,όνομα καταστήματος).
GeorgeHellas Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Κλεμμένο από τον συμφορουμιτη logistoulis τα polarized κόβουν κάποιες αντανακλάσεις του ήλιου όπως πάνω στην άσφαλτο, ή στη θάλασσα και μπορείς και βλέπεις από κει που θα στραβωνόσουν βέβαια έχουν και το αρνητικό ότι υπό κάποιες γωνίες δε βλέπεις κάποιες lcd (κινητά ή οθόνες σε αυτοκίνητο) επίσης μέσα από μεμβράνες σε αυτοκίνητο πχ (aftermarket ειδικά) βλέπεις ουράνια τόξα ή γενικά παράξενα πράγματα, το ίδιο πρέπει να ισχύει και σε μεμβράνες που έχουν τα κράνη μηχανών αλλά σε χιόνια θάλασσα και οδήγηση (σε νορμάλ ιχ τουλάχιστον) τα polarized είναι πολύ χρήσιμα και ξεκούραστα Προσωπικά η οφθαλμίατρος μου, μου συνέστησε να κοιτάω σε polarized φακούς. Το κόστος των 40 ευρώ για τους φακους, ισχύει για κατάστημα οπτικών στη Λάρισα αλλά πιστεύω στα 30-40 θα παίζει παντού.
DrNick Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Κλεμμένο από τον συμφορουμιτη logistoulis Προσωπικά η οφθαλμίατρος μου, μου συνέστησε να κοιτάω σε polarized φακούς. Το κόστος των 40 ευρώ για τους φακους, ισχύει για κατάστημα οπτικών στη Λάρισα αλλά πιστεύω στα 30-40 θα παίζει παντού. Από τότε που δοκίμασα polarized δε θέλω να φορέσω τίποτα άλλο! Αξίζει να τα δοκιμάσει κάποιος (και όχι μόνο μέσα στον οπτικό) για να καταλάβει. Το μόνο σπαστικό είναι όντως κάποιες οθόνες (ακόμα και οι "υπολογιστές ταξιδιού" κάποιον αυτοκινήτων). 2
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Ειχα ρωτησει για αλλαγη φακων σε Ray Ban (το στανταρ σχεδιο, polarized) και μου ειχαν πει 40-45 ευρω, δεν θυμαμαι ομως αν ηταν polarized και οι νεοι φακοι ή οχι.
cpt. Akritas Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δλδ αν εγώ έχω γυαλιά Arnette, μπορώ να βάλω και άλλων εταιριών κρύσταλλα; Ευχαριστώ.
achilles_g_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 44 λεπτά πριν, cpt. Akritas είπε Δλδ αν εγώ έχω γυαλιά Arnette, μπορώ να βάλω και άλλων εταιριών κρύσταλλα; Ευχαριστώ. https://www.fuselenses.com/collections/arnette
sphinxgr Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 12 ώρες πριν, cpt. Akritas είπε Δλδ αν εγώ έχω γυαλιά Arnette, μπορώ να βάλω και άλλων εταιριών κρύσταλλα; Ευχαριστώ. Φυσικά. Υπάρχουν άπειρες εταιρίες που πουλάνε φακούς. Ο οπτικός έπειτα στις κόβει στο σχήμα του σκελετού σου. Γενικά δεν υπάρχει τεχνικός λόγος να αγοράζει κανείς ακριβό σκελετό. Η ουσία είναι στο τζάμι
nkar Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Παντως εγω που θέλησα προσφατα να αλλάξω φακούς σε γυαλια ηλιου μου είπαν λίγα της τάξης των 20-25 ευρώ (οχι polarized) αλλά οταν ρώτησα αν έχουν να μου δείξουν τις πιστοποιησεις των φακών π.χ. κατηγορια uv που μπλοκαρουν μου είπαν ότι δεν έχουν τίποτε να μου δείξουν (σε 3 μαγαζια). Τελικά πηρα καινούρια γυαλια που είχαν φυλλαδιο που έλεγε ότι συμμορφωνονται οι φακοί με καποιο πρότυπο en ταδε .... Άρα δειτε να υπάρχουν προδιαγραφες συγκεκριμένες. Αλλιώς είναι σαν τα γυαλιά από τη λαϊκή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα