Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Με αφορμή το συναρτησιακό προγραμματισμό που μαθαίνουμε στη σχολή μου, θέλω σε ocaml να φτιάξω ένα κομμάτι κώδικα το οποίο ουσιαστικά θα μπορεί να διαβάζει ένα ολόκληρο .txt file που θα περιέχει αριθμούς (το αρχείο μπορεί να χει διαφορετικό όνομα κάθε φορά πχ testcase1.txt , testcase2.txt) και θα τους τοποθετεί σε μία λίστα ή τούπλα ( δεν έχω αποφασίσει ακόμη ) . Δεν υπάρχει επαρκές υλικό στον γούγλη δυστυχώς , και μιας και είμαι νέος στο συναρτησιακό προγραμματισμό, ζητώ τα φώτα σας, συμβουλές .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει επαρκές υλικό στον γούγλη δυστυχώς , και μιας και είμαι νέος στο συναρτησιακό προγραμματισμό, ζητώ τα φώτα σας, συμβουλές .

Μάλιστα...και το έργο επαναλαμβάνεται...

• Like 1
Δημοσ.

Έλα που δε βρήκες. Λογικά δεν έψαξες, εγώ που βλέπω πρώτη φορά την OCAML, και δεν έχω καμία απολύτως σχέση με functional, με αυτό έκανα ακριβώς αυτο που θέλεις.

Δημοσ.

ναι αλλά βρήκες function για συγκεκριμένο αρχείο με όνομα Input.txt . στη δική μου περίπτωση ουσιαστικά , θα πρέπει ο χρήστης να βάζει όποιο αρχείο θέλει , πχ testcase1.txt , testcase2.txt , skylos.txt κλπ κλπ , και το προγραμμα να ανταποκρίνεται αντιστοίχως.

• Moderators
Δημοσ.

Εντάξει δεν είναι το ίδιο γιατί πρέπει πρώτα να πάρεις user input. Μα σοβαρά τώρα;

• Like 1
Δημοσ.

Ναι user input, απλά να το προσαρμόσω στο δικό μου μοντέλο. ντάξει μάγκες ψυχραιμία. δεν είμαι τόσο έμπειρος αλλά και τόσο αλαζόνας όπως εσείς με τις γνώσεις που έχετε για να κρίνετε έτσι. εγώ απλά ζήτησα ένα tip. Τώρα αν είναι να αποπαίρνεις κάποιον επειδή ζήτησε ένα tip , μπράβο , ας γουστάρετε.

Δημοσ.

Άσε τα λόγια και πήγαινε να πιάσεις δουλειά στα McDonalds.

Τα έψαξε αλλά δεν τα βρήκε στον "γουγλι", οπότε έβαλε κάποιον άλλο να παει να τα βρει και να δουλέψει γι' αυτόν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...