Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μία προσωπική γνώμη για το τελικό σύστημα με ryzen αν είναι καλύτερο από αυτό που κοιτούσαμε αρχικά με g4560 και μικρή διαφορά στην τιμή. Εσύ σε ποιό θα πήγαινες, με δεδομένο ότι σε λίγους μήνες θα μπει και ssd

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κι όλας για το χρόνο σου

4c/8t vs 2c/4t. Από επεξεργαστική ισχύ άστο δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Απλά με τον pentium θα χωρούσαν κάποια καλύτερα κομμάτια + ssd. Πιο πολλά χρόνια όμως θα κρατήσει ο R5 και έχει κ το bonus ότι κλοκάρεται (ενδεχομένως όμως με μια καλύτερη μητρική).

Δημοσ.

Δεν εχει θεμα να τον ανεβασει και σε τετοια μητρικη σαν την Asrock αμα θελει κανεις.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς .. Δεν είναι καλή η μητρική;
Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς .. Δεν είναι καλή η μητρική;

Απεναντιας..Ειναι μια χαρα για τα λεφτα της και αν θες κανεις καποιο oc σε αυτην.

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα την παραγγελία με τα παραπάνω χαρακτηριστικά και θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς το digital master, αν είναι αξιόπιστο κατάστημα και αν έχει ψωνίσει κανείς από εκεί γιατί έχει πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και πάντα είναι λίγο ρίσκο

Δημοσ.

Έκανα την παραγγελία με τα παραπάνω χαρακτηριστικά

Πες μας και εντυπώσεις από τη χρήση του νέου μηχανήματος, μόλις το βάλεις μπρος.

Δημοσ.

Πες μας και εντυπώσεις από τη χρήση του νέου μηχανήματος, μόλις το βάλεις μπρος.

Θα πω, εσύ σαν εικόνα πως το βλέπεις, έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή? Η οθόνη ήρθε πάντως και φαίνεται εξαιρετική

Δημοσ.

Επειδή είμαι στο στάδιο λίγο πριν την κατάθεση, πείτε μου τώρα παρακαλώ πολύ αν είναι όλα εντάξει και να προχωρησω

Δημοσ.

Sorry που επαναφέρω το θέμα αλλά με ρωτάνε τα ξαδέρφια μου όπου το desktop προορίζεται για αυτούς, αν το σύστημα θα μπορεί να παίξει το battlefield 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...