khr1s Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Σήμερα παρέλαβα το Ocean Shadow, εκτυπώνω καρτελάκι που μου έδωσαν για πρωπληρωμένη αποστολή, ώστε να πάρω refund. Δεν το έστειλα πίσω με τον courier γιατί νύσταζα το πρωί και απλά το παρέλαβα. Ελπίζω αύριο να έχω το Recon Tech στα χέρια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 το Recon Tech εχει grips παραπανω η μονο τα χρωματα αλαζουν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
khr1s Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Έχει grips απο πίσω και μερικές λεπτομέριες μπροστά είναι χαραγμένες με λέιζερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer73 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Το gears of war είναι στην προσφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer73 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Ποια είναι στην προσφορά;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Φαίνεται ξεκάθαρα εδώ https://www.microsoftstore.com/store/mseea1/pl_PL/list/categoryID.66277400?sortby=ranking%20ascending&filters= Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Πήρα Ocean Shadow τελικά και αναμένω. Ενημερωτικά το παιχνίδι είναι 54GB!! Καλό κατέβασμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Αμάν και αυτοί, καμία προσφορά για το elite θα τους πείραζε να βάλουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ναι δεν είναι ίδιο με το συγκεκριμένο? Το δικό σου είναι το αμέσως προηγούμενο, ενώ αυτό του θέματος έχει κανένα τρίμηνο που κυκλοφόρησε. Πάνω-κάτω τα ίδια πρέπει να είναι πάντως. Αν κατσεις και ψαξεις σε Αμερικανικο amazon πχ δεν υπαρχει controller το οποιο να μην εχει βγαλει προβληματα,οπως το ιδιο παει και σε αλλες ηλεκτρονικες συσκευες. Με αυτο το σκεπτικο να μην αγορασουμε τπτ? Το παρήγγειλα κ' εγώ.. Αν βγει προβληματικό ξέρουμε ποιος θα μας έχει πάρει στο λαιμό του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Το δικό σου είναι το αμέσως προηγούμενο, ενώ αυτό του θέματος έχει κανένα τρίμηνο που κυκλοφόρησε. Πάνω-κάτω τα ίδια πρέπει να είναι πάντως. Το παρήγγειλα κ' εγώ.. Αν βγει προβληματικό ξέρουμε ποιος θα μας έχει πάρει στο λαιμό του Ίδια είναι απλά αλλάζει το χρώμα. Με Bluetooth συνδέονται παντού χωρίς να θέλει τον ειδικό ανταπτορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archos84 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Παιδια καλημερα μολις παρρηγειλα και εγω το Recon Tech....ελπιζω ολα να πανε κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NewGascp Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Ναι, θα είναι. Παρέλαβα και εγώ. Μέσα σε σκληρή συσκευασία το κυρίως κουτάκι. Θεωρώ τα νέα χειριστήρια του xbox κορυφαία. Για το game ούτε λόγος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μόλις παρέλαβα το Recon Tech. Στάζει ποιότητα και πραγματικά είναι κόσμημα.Θα το στολίσω λίγο μέχρι να πάρω απόφαση να το λιώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Που είναι το Link ρε παιδιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα