Damachi Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 To γυρο της ευρωπης εχει κανει το δέμα . Αμα απεργει και η ιταλικη ΠΝΟ δεν περναει απεναντι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Εμενα εφυγε από Μιλάνο 18/5 λέει, και δε λέει κάτι για καθυστερηση.. Υποτιθεται αυριο θα έρθει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpap21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Ήρθε! Ήταν σε μεγαλύτερο κουτί συσκευασίας με σακουλάκια αέρος για να μην κουνιέται και μέσα η retail συσκευασία. Πρέπει να πω ότι το Ocean shadow το αδικούν οι φωτογραφίες. Από κοντά είναι πάρα πολύ καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Αυτο παντως με το delay μου ηρθε και για αλλο δεμα της ups,απο ισπανια,οποτε μαλλον ειναι θεμα καιρου η καποιας απεργιας. και απο καποια αλλη χωρα με ενημερωσαν για καθυστερηση λογω κακου καιρου,αλλα δε θυμαμαι απο που ηταν αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Προστέθηκαν και άλλα 2 χρώματα πέρα από Ocean Shadow-Recon Tech. Είμαι με χέρι στη σκανδάλη αυτή τη στιγμή αλλά δυσκολεύομαι με την επιλογή χρώματος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Και εγω ειμαι αναποφασιστος θα τα κοιταζω μεχρι να ληξει η προσφορα ....σε pc η bluetooth tablet το χει κανεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 εγω σπαζομαι γτ πηρα χρωμα που δε μου αρεσε και τοσο και τωρα βγαλαν κ αλλα οι αλητες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 εγω σπαζομαι γτ πηρα χρωμα που δε μου αρεσε και τοσο και τωρα βγαλαν κ αλλα οι αλητες.. Κι εγώ πήρα το Ocean shadow στην αρχή γιατί όλα τα άλλα δεν υπήρχαν. Μόλις εμφανίστηκε πάλι το Recon Tech ζήτησα refund της αρχικής παραγγελίας και παράγγειλα εκ νέου το Recon Tech. Τον κωδικό του παιχνιδιού μου τον έκαναν refund άμεσα, ενώ το χειριστήριο περιμένω να έρθει για να κάνω άρνηση παραλαβής, να πάει πίσω και μετά θα πάρω και αυτά τα χρήματα. Αν δεν σε πειράζει η αναμονή μίλα με το chat κι εσύ και ζήτα το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Κριμα,τα καναμε τραμπα αμα δεν ειχες παρει refund στον κωδικο. το recon εχω παρει,αλλα ισως να μ αρεσει τελικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Σίγουρα είναι ΟΚ το χειριστήριο; Ορισμένοι στο αμερικάνικο store αναφέρουν θέματα ποιότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Κορυφή είναι. Θέλει λίγο να μάθεις τις σκανδάλες αλλά πέρα από αυτό έχει εξαιρετικό κράτημα για πολύωρο Gaming 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrewk4ever Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Εγώ το έχω από black friday και είναι αρκετά καλό.Μεγάλη αναβάθμιση από το 360.Κανένα απολύτως πρόβλημα με σύνδεση στο pc με bluetooth.Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι θέλει μπαταρίες κάθε λίγο και λιγάκι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Κορυφή είναι. Θέλει λίγο να μάθεις τις σκανδάλες αλλά πέρα από αυτό έχει εξαιρετικό κράτημα για πολύωρο Gaming Εσύ όμως μιλάς για το χειριστήριο του One S που πήρες πριν λίγες μέρες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Εσύ όμως μιλάς για το χειριστήριο του One S που πήρες πριν λίγες μέρες.. Ναι δεν είναι ίδιο με το συγκεκριμένο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Σίγουρα είναι ΟΚ το χειριστήριο; Ορισμένοι στο αμερικάνικο store αναφέρουν θέματα ποιότητας. Αν κατσεις και ψαξεις σε Αμερικανικο amazon πχ δεν υπαρχει controller το οποιο να μην εχει βγαλει προβληματα,οπως το ιδιο παει και σε αλλες ηλεκτρονικες συσκευες. Με αυτο το σκεπτικο να μην αγορασουμε τπτ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα