Προς το περιεχόμενο

Xbox One Wireless Controller + Forza Horizon 3 (XONE + W10) 62€ @ MicrosoftStore.pl

k_dinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ήρθε!

Ήταν σε μεγαλύτερο κουτί συσκευασίας με σακουλάκια αέρος για να μην κουνιέται και μέσα η retail συσκευασία.

Πρέπει να πω ότι το Ocean shadow το αδικούν οι φωτογραφίες. Από κοντά είναι πάρα πολύ καλύτερο ;) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο παντως με το delay μου ηρθε και για αλλο δεμα της ups,απο ισπανια,οποτε μαλλον ειναι θεμα καιρου η καποιας απεργιας.

και απο καποια αλλη χωρα με ενημερωσαν για καθυστερηση λογω κακου καιρου,αλλα δε θυμαμαι απο που ηταν αυτο.

Προστέθηκαν και άλλα 2 χρώματα πέρα από Ocean Shadow-Recon Tech.

Είμαι με χέρι στη σκανδάλη αυτή τη στιγμή αλλά δυσκολεύομαι με την επιλογή χρώματος.. B)

εγω σπαζομαι γτ πηρα χρωμα που δε μου αρεσε και τοσο και τωρα βγαλαν κ αλλα οι αλητες..

Κι εγώ πήρα το Ocean shadow στην αρχή γιατί όλα τα άλλα δεν υπήρχαν.

Μόλις εμφανίστηκε πάλι το Recon Tech ζήτησα refund της αρχικής παραγγελίας και παράγγειλα εκ νέου το Recon Tech.

Τον κωδικό του παιχνιδιού μου τον έκαναν refund άμεσα, ενώ το χειριστήριο περιμένω να έρθει για να κάνω άρνηση παραλαβής, να πάει πίσω και μετά θα πάρω και αυτά τα χρήματα.

Αν δεν σε πειράζει η αναμονή μίλα με το chat κι εσύ και ζήτα το ίδιο.

Εγώ το έχω από black friday και είναι αρκετά καλό.Μεγάλη αναβάθμιση από το 360.Κανένα απολύτως πρόβλημα με σύνδεση στο pc με bluetooth.Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι θέλει μπαταρίες κάθε λίγο και λιγάκι.

• Like 2

Κορυφή είναι. Θέλει λίγο να μάθεις τις σκανδάλες αλλά πέρα από αυτό έχει εξαιρετικό κράτημα για πολύωρο Gaming

Εσύ όμως μιλάς για το χειριστήριο του One S που πήρες πριν λίγες μέρες..

Σίγουρα είναι ΟΚ το χειριστήριο; Ορισμένοι στο αμερικάνικο store αναφέρουν θέματα ποιότητας.

Αν κατσεις και ψαξεις σε Αμερικανικο amazon πχ δεν υπαρχει controller το οποιο να μην εχει βγαλει προβληματα,οπως το ιδιο παει και σε αλλες ηλεκτρονικες συσκευες. Με αυτο το σκεπτικο να μην αγορασουμε τπτ? :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...