Προς το περιεχόμενο

Xbox One Wireless Controller + Forza Horizon 3 (XONE + W10) 62€ @ MicrosoftStore.pl

k_dinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου ήρθε email ότι έφυγε το χειριστήριο - και παράλληλα ότι έκανα γι αυτό αίτημα για επιστροφή όπως και έκανα.

Επίσης στις αιτήσεις των refund είναι και το Forza Horizon και ο κωδικός πια δεν μου είναι διαθέσιμος.

Update: Η Microsoft μου έκανε ήδη refund το παιχνίδι όπως ζήτησα, παρόλο που είχα χρησιμοποιήσει τον κωδικό.
Άψογοι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και εγώ θα προτιμούσα το Recon, αλλά έχει φύγει το άλλο απο εκεί και το chat τους είναι κλειστό. Αξίζει λέτε να μπλέξω ?

Tι ώρα μίλησες μαζί τους στο chat?

Μεσημέρι μίλησα. Δεν νομίζω να είναι κλειστό τώρα το τσατ, μου έχει παράθυρο να πατήσω για να ξεκινήσει. Δες το κι εσύ. Διόρθωση: άκυρο, δεν είναι διαθέσιμο το τσατ.

Κοίτα, είναι πολύ εξυπηρετικοί στο τσατ, αλλά τώρα που έφυγε, μάλλον πρέπει να έρθει πρώτα σε μένα και μετά να αρνηθώ να παραλάβω για να πάει πίσω, και μετά να μου κάνουν το refund. Αν δεν σε πειράζει αυτή η διαδικασία, κάντο.

Θα το κάνω αν αυριο το πρωί είναι διαθέσιμο το τσατ και ταυτόχρονα υπάρχει στοκ και στο άλλο combo. Μην κάνω τώρα δευτερη παραγγελία και καταλήξω με 2 controller και 2 κωδικούς.

Με 2 χειριστήρια και κωδικούς δεν θα καταλήξεις. Θα δεχτούν refund το ένα σίγουρα, όπως και σε μένα.

Αλλά δικό σου το "ρίσκο", οπότε εσύ ό,τι θες :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παρήγγειλα και εγώ τελικά σήμερα, στο mail που μου ήρθε από την MS γράφει ότι το χειριστήριο είναι pre order και ότι θα είναι σε στοκ στις 25/5

Οπότε θα αργήσουν λίγο να φύγουν αυτά που παραγγέλνουμε σήμερα! (το αναφέρω προς ενημέρωση, όχι ότι με ενοχλεί που θα αργήσει λίγο)

Επεξ/σία από spyros4776

Tελικά έκανα και εγώ 2η παραγγελία και το ψάχνω για το refund.

@petran91 Refund(αίτηση για αυτό μάλλον καλύτερα) έκανες μέσω του site ή πρέπει να τους πετύχω στο chat το πρωί?

Tελικά έκανα και εγώ 2η παραγγελία και το ψάχνω για το refund.

@petran91 Refund(αίτηση για αυτό μάλλον καλύτερα) έκανες μέσω του site ή πρέπει να τους πετύχω στο chat το πρωί?

Δεν έκανα τίποτα στο σάιτ. Μόνο στο τσατ τους είπα τι ήθελα να κάνω και μου είπε να κάνω νέα παραγγελία και θα τα αναλάβει αυτή τα υπόλοιπα. Μου ζήτησε το κινητό μου επίσης για να με ενημερώσει προσωπικά και τέλος μου έδωσε και case number για να υπάρχει συνεννόηση αν θελήσω να ξαναεπικοινωνησω.

Γενικά μην κάνεις τίποτα στο σάιτ, απλά μίλα τους και θα σου πουν τι θα γίνει.

• Like 1

Μίλησα και εγώ με το τσατ για το πρόβλημα που είχα με τη προηγούμενη παραγγελία.. 

Αφου στο chat μπερδευτηκε λίγο με το μειλ του λογαριασμού μου (έχω καβατζάρει καμιά δεκαριά mail), μου λεει θα σας παρω τηλ. Αν θελετε μιλάμε και Ελληνικά! 

Οπότε χωρίς να το περιμένω μίλησα και στα Ελληνικά, και μου είπε ότι μόνο με νέα παραγγελία θα προχωρήσει. Τελικά μου έκατσε καλά που στην προηγουμενη είχα βαλει λάθος κάρτα στο paypal, καθώς πηρα το ωραίο χρωματάκι τελικά και όχι το blue :P 

Γίνεται να πωληθεί μόνο του το παιχνίδι σε κάποιον τρίτο; Βασικά, αυτό με ενδιαφέρει, οπότε αν κάποιος δεν το θέλει, ας επικοινωνήσει μαζί μου.

Έπαθα πλάκα με την Microsoft.

Πριν λίγο με πήρε στο κινητό η Julia αυτοπροσωπος (η κοπέλα που μίλησα μαζί της στο τσατ), και με ενημέρωσε για την ακριβή διαδικασία του refund-return στα ελληνικά!! Είχε μία μικρή προφορά όταν μιλούσε ελληνικά, και το καταλάβαινα και από τον τρόπο που έλεγε τις αγγλικές λέξεις ότι είναι ξένη, αλλά γενικά μιλούσε άψογα. Μπορεί να μην ήταν η συγκεκριμένη που είχα ξαναμιλήσει και απλά να μου είπε το όνομα της προηγούμενης έτσι για να μου φαίνεται ότι μιλάμε με το ίδιο άτομο βέβαια, αλλά και πάλι support στα ελληνικά από το πολωνικό τμήμα δεν περίμενα.

Επίσης με ενημέρωσε ότι έγινε ψιλοχαμός με αυτήν την προσφορά και γι αυτό υπάρχει η όποια καθυστέρηση, αλλά να μην ανησυχώ και στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει tracking number.

Γενικά μπαίνει στη λίστα του "εμπιστευτείτε άφοβα" για μένα η MS με τέτοιο support.

Έφυγε από UK με UPS το δικό μου (Ocean Shadow). 

Scheduled Delivery: Wednesday, 05/24/2017

Δεν μπήκα στον «κόπο» για αλλαγή, γιατί ήταν πρώτη επιλογή το μπλε, οπότε όλα cool.

Ειδικά αν παίζεις παιχνίδια σαν τα Abzû, Subnautica κτλ ταιριάζει γάντι.  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...