spyros4776 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Η Πολωνία μπαίνει αναγκαστικά στη διεύθυνση χρέωσης. Λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα, σε εμένα τουλάχιστον που πλήρωσα με PayPal φαίνεται να προχωράει κανονικά η παραγγελία. Για να δουλέψει στο πισί χρειάζεται καλώδιο, αλλιώς τον ασύρματο αντάπτορα που πωλείται ξεχωριστά. Ωραία και εγώ με PayPal θα πληρώσω, θα ρίξω και εγώ μια παραγγελία Ευχαριστώ! Update: Οχιιι, στο τσακ δε πρόλαβα, είναι out of stock και τα 2, πριν 5 λεπτά που κοιτούσα είχε το 1 και μόλις πήγα να κάνω την παραγγελία τελείωσαν... Λέτε να τα ξαναβάλουν σε στοκ μέχρι τις 28 που λέει ότι ισχύει η προσφορά ή μπααα? Update2: Μπα μόλις διάβασα λέει ή μέχρι τις 28 ή μέχρι να βγουν out of stock... Αν κάποιος το πήρε και το μετάνιωσε να μου στείλει ένα ΠΜ να το πάρω εγώ! 1
khr1s Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Aκριβώς ότι είπε ο petran, πρόσεξε μόνο στην διευθυνση αποστολής να βάλεις χώρα Ελλάδα, εκεί μπορείς να αλλάξεις χώρα κανονικα. Άσχετο 60GB το παιχνίδι σε Windows. Ολονυχτία θα κάνει το pc σήμερα.
k_dinos Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Για να δουλέψει στο πισί χρειάζεται καλώδιο, αλλιώς τον ασύρματο αντάπτορα που πωλείται ξεχωριστά. Και με Bluetooth
petran91 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Και με Bluetooth Με ένα απλό Bluetooth στικάκι(Αν δεν έχει το pc) δηλαδή θα δουλέψει?
k_dinos Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Αν έχεις win10 σίγουρα, για τα 7 δεν ξέρω. Λογικά και με το κινητό θα συνδέεται αν θες http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories/controllers/recon-tech-special-edition Includes Bluetooth® technology for gaming on Windows 10 PCs and tablets 1
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Παιδιά, έχει φύγει το δέμα σε κανέναν σας; Εμένα ακόμα «processing» μου γράφει...
johnpap21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Παιδιά, έχει φύγει το δέμα σε κανέναν σας; Εμένα ακόμα «processing» μου γράφει... Σ' εμένα στον controller λέει: "Zamówione zwrotnie" To google translate το βγάζει σαν "Ordered back". Βρήκα κι αυτό το thread σε Πολωνικό forum: https://www.pepper.pl/promocje/pad-xbox-one-forza-horizon-3-kod-playanywhere-win10xbox-43653#thread-comments. Απ' ότι φαίνεται οι controllers θα φύγουν όταν έχουν stock.
khr1s Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Tα ιδια και εδώ, τη δευτερη λέξη μόνη της το translate την μεταφράζει In return. Επιπλέον το Horizon με AMD θέλει δουλειά για να τρέξει σωστά η εγκατάσταση παλαιότερων driver.
petran91 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Σ' εμένα στον controller λέει: "Zamówione zwrotnie" To google translate το βγάζει σαν "Ordered back". Βρήκα κι αυτό το thread σε Πολωνικό forum: https://www.pepper.pl/promocje/pad-xbox-one-forza-horizon-3-kod-playanywhere-win10xbox-43653#thread-comments. Απ' ότι φαίνεται οι controllers θα φύγουν όταν έχουν stock. To ίδιο και σε μένα. Από ότι καταβαίνω είναι μια κακή μετάφραση του "Backordered" που σημαίνει ότι θα αποσταλλούν όταν έχουν στοκ. Αναμένουμε λοιπόν.
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Μίλησα με το ελληνικό support και με παρέπεμψε στο πολωνικό live chat. Μίλα και με αυτούς και μου είπαν ότι η φάση είναι back order και ότι θα τα στείλουν είτε όταν έχουν στοκ είτε δεν θα τα στείλουν καθόλου, πράγμα που με εκνεύρισε ελαφρώς γιατί ήδη έχω ενεργοποιήσει το Forza Horizon 3 στο account μου και προβλέπω να μπλέκουμε με τα refunds εάν δεν τα στείλουν (αν και η MS έχει γαμώ τα supports, τέσπα). Σε κάθε περίπτωση μου είπαν να περιμένουμε για 48 ώρες. Μέχρι τότε θα έχει αλλάξει το state της order.
petran91 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Λοιπόν παιδιά το πρώτο controller είναι πάλι διαθέσιμο.Θέλησα να το αλλάξω με αυτό που έχω ήδη παραγγείλει ( το Ocean shadow), και μίλησα στο πολωνικό τσατ (στα αγγλικά ευτυχώς).Αλλαγή δεν γίνεται, αλλά γίνεται refund της πρώτης παραγγελίας. Ρώτησα και για το παιχνίδι και μου είπε ότι γίνεται και αυτό refund άσχετα αν το έχω ενεργοποιήσει, απλά ακυρώνεται ο κωδικός και δεν μπορώ να το ξαναπαίξω.Οπότε έκανα refund την πρώτη και ξαναπαράγγειλα από την αρχή το Recon Tech που μου άρεσε και πιο πολύ.Edit: Εϊναι λίγο χαζούληδες, με έβαλε και έκανα νέα παραγγελία και μου λέει μετά ότι πρέπει πρώτα να φύγει το χειριστήριο και μετά να πατήσει refund. Θα το παρακολουθεί και αυτή λέει και της έδωσα τον αριθμό μου.Εγώ να χρεωθώ δηλαδή και άλλα 65€ και ας περιμένω το άλλο refund.
web_assasin Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 να σας ρωτησω,πρεπει να βαλω τον κωδικο στο store και πληρωνω εκει παλι? δεν πηρε ολο το ποσο στο paypal.
petran91 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 να σας ρωτησω,πρεπει να βαλω τον κωδικο στο store και πληρωνω εκει παλι? δεν πηρε ολο το ποσο στο paypal. Δεν ξαναπληρώνεις. Όλο το ποσό θα το πάρει μετά από λίγη ώρα.
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 να σας ρωτησω,πρεπει να βαλω τον κωδικο στο store και πληρωνω εκει παλι? δεν πηρε ολο το ποσο στο paypal. Με ψύλλιασες και μόλις τώρα μπήκα να το δω κι εγώ. Μεγάλα αλάνια οι τύποι. Έβγαλαν σε προσφορά το X1 gamepad παρέα με το Forza Horizon 3 στα 259 ζλότι και στο paypal έχω δύο χρεώσεις: 100 ζλότι για το Forza Horizon 3 (αν και στο MS account μου το δείχνει 83,21) και μία pending χρέωση στα 159 ζλότι (αν και στο MS account μου το δείχνει 128,23, για το gamepad που δεν έχει φύγει ακόμα και δεν ξέρουν αν θα φύγει). Δηλαδή, ενώ είναι και τα δυο μαζί σε προσφορά, τα έχουν τιμολογήσει ξεχωριστά. Αν ήμουν κακεντρεχής, θα έλεγα ότι το έκαναν σκόπιμα για να κάνουν refund μόνο τα χρήματα του gamepad, σε περίπτωση που δεν μπορούν να καλύψουν τη ζήτηση. Για την ώρα θα συνεχίσω να εμπιστεύομαι το εξαιρετικό support που έχουν.
k_dinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Γμτ, όσο τέλεια και αν είναι σαν προσφορά δεν θα το πάρω τελικά γιατί πριν 3 μήνες είχα αγοράσει σκέτο 2ο χειριστίριο στα 60€.. Περιμένω να βγει προσφορά το elite..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα