petran91 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Και εδώ έρχονται κανονικά και το πρώτο που θα επιστρέψω και το δευτερο controller.Το πρώτο πως σου είπαν να το επιστρέψεις? Να το παραλάβεις και να το στείλεις σε κάποια διεύθυνση η απλά να μην το δεχτείς και να τους πεις να το στείλουν πίσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
khr1s Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Ειπαν οτι γίνεται και με τους δυο τροπους. Αν θες να το επιστρέψεις εσύ, περνεις μέσα απο το site κάτι labels για προπληρωμενη αποστολή με όλα τα στοιχεία ετοιμα πανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 εγω βλεπω tracking οτι ειναι ηδη ιταλια. τον κωδικο μπορει να τον εξαργυρωσει αλλος χρηστης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 εγω βλεπω tracking οτι ειναι ηδη ιταλια. τον κωδικο μπορει να τον εξαργυρωσει αλλος χρηστης? Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Αυτό μπορεί να συνδεθεί και με καλώδιο usb ή μόνο με bluetooth? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NewGascp Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 1) Με καλώδιο usb 2) Με bluetooth 3) Με τον ασύρματο αντάπτορα της Ms. Κοινός, συνδέεται στα πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Ναι. Παρ'ολο που εχω μπει με το microsoft account μου? δεν εχω κανει εξαργυρωση. ποια ειναι η διαδικασια? δε θυμαμαι να συναντησα καποιο κωδικο εξαργυρωσης,θα εμφανιστει στην πορεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δες το ποστ #20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δες το ποστ #20 thanks ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrewk4ever Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Υπάρχει κάποιο λάθος στην παραγγελία μου και λέει να επικοινωνήσω μαζί τους.Υπαρχει live chat ή να τους πάρω τηλέφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Υπάρχει κάποιο λάθος στην παραγγελία μου και λέει να επικοινωνήσω μαζί τους.Υπαρχει live chat ή να τους πάρω τηλέφωνο;Υπάρχει πολύ εξυπηρετικό live Chat. Δοκίμασε αύριο καθώς τώρα είναι κλειστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noulakos Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 έκανα παραγγελία και μου στάλθηκε αμέσως το κλειδί για το forza.3. τώρα περιμένω το χειριστήριο, ελπίζω να μην αργήσει.. το έλαβε κάποιος να μας πει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsints Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Εμένα από ότι φαίνεται θα καθυστερήσει...05/22/2017 8:45 A.M.A non-UPS labor dispute has delayed delivery. We're working to deliver your package as quickly as possible. / Delivery will be rescheduled.Bologna, IT Επεξ/σία 22 Μαΐου 2017 από Tsints Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Ακριβώς το ίδιο λέει και στην μια από τις 2 δικές μου αποστολές(αυτήν που έφυγε 3 ημέρες αργότερα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros4776 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Ακριβώς το ίδιο λέει και σε εμένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα