olympiakosgate7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μερικοι πρεπει να καταλάβετε οτι δεν είναι τιμές PUBLIC Η Πολειτείας ή Παπασωτηρίου. Εϊναι θέμα προμηθευτών. Αν βγάλουν τιμή λιανικής 10 ευρω θα είναι 10 ευρώ. Αν πουν 20 ευρώ θα είναι 20 ευρώ εκτος αν κάποιο κατάστημα το παίξει σε προσφορά. Αν είναι κατι καινούργιο του στυλ eurovision εννοείται οτι θα αφησουν την μέγιστη τιμή στις αρχές γιατί αυτός που το θέλει θα το πάρει οσο και αν έχει (σε λογικά πλαίσια). Με το καιρό προφανώς και οι τιμές μειώνονται. Είναι λογικό νομίζω. Οσο για την καθυστερηση εχεις δικιο οτι παει απο αναβολη σε αναβολη.. θα μπορουσαν απλα να πουν οταν θα εχουμε νεοτερο θα επικοινωνησουμε μαζι σας και οχι απο μερα σε μερα αφου εξαρταται απο προμηθευτη και οχι απο τις αποθηκες τους. Δεν δουλεύω στην εν λογω εταιρεια
haris_216 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μερικοι πρεπει να καταλάβετε οτι δεν είναι τιμές PUBLIC Η Πολειτείας ή Παπασωτηρίου. Εϊναι θέμα προμηθευτών. Αν βγάλουν τιμή λιανικής 10 ευρω θα είναι 10 ευρώ. Αν πουν 20 ευρώ θα είναι 20 ευρώ εκτος αν κάποιο κατάστημα το παίξει σε προσφορά. Αν είναι κατι καινούργιο του στυλ eurovision εννοείται οτι θα αφησουν την μέγιστη τιμή στις αρχές γιατί αυτός που το θέλει θα το πάρει οσο και αν έχει (σε λογικά πλαίσια). Με το καιρό προφανώς και οι τιμές μειώνονται. Είναι λογικό νομίζω. Οσο για την καθυστερηση εχεις δικιο οτι παει απο αναβολη σε αναβολη.. θα μπορουσαν απλα να πουν οταν θα εχουμε νεοτερο θα επικοινωνησουμε μαζι σας και οχι απο μερα σε μερα αφου εξαρταται απο προμηθευτη και οχι απο τις αποθηκες τους. Δεν δουλεύω στην εν λογω εταιρεια Αυτά που λες δεν ισχύουν, τουλάχιστον στα βιβλία στα οποία γνωρίζω το χώρο Μπορεί ο προμηθευτής (στα βιβλία βλέπε εκδότης) να ορίζει μία τιμή αλλά αυτή δεν είναι δεσμευτική. Κι έτσι μετά ο καθένας πουλάει όσο θέλει. Άλλος κάνει έκπτωση επί της προτεινόμενης τιμής και το έχει φθηνότερα (ειδικά σε ελληνικά βιβλία) άλλος βάζει μεγάλο markup (ειδικά σε παραγγελίες εξωτερικού). Γι' αυτό και άλλη τιμή το Public, άλλη η Πολιτεία, άλλη η Πρωτοπορία και άλλη το συνοικιακό κατάστημα.
Heybro Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Public κωτσοβολος plaisio mediamarkt Germanos απορώ ποιος αγοράζει από τα παραπάνω καταστήματα όταν υπάρχει το skroutz. Οκ κάνουν που και που καλές προσφορές σε ορισμένα προϊόντα και μόνο τότε αξίζει να πάρετε κατι. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις είναι 30 με 50% πάνω από τιμές των καταστημάτων που έχει το skroutz. Λίγο με νοιάζει αν έχουν παραπάνω έξοδα λόγω υπαλλήλων φυσικού καταστήματος κτλ. Η τελική τιμή μετράει και τα χρήματα που βγαίνουν από την τσέπη μου. 2
randomcat Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Public κωτσοβολος plaisio mediamarkt Germanos απορώ ποιος αγοράζει από τα παραπάνω καταστήματα όταν υπάρχει το skroutz. [...] Άσε που κάποια όπως π.χ. το MediaMarkt, φέρνουν refurbished και factory seconds και μας πασάρουν τη σαβούρα που δεν θέλουν να δώσουν στην γερμανική αγορά. 4
shreder Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Άσε που κάποια όπως π.χ. το MediaMarkt, φέρνουν refurbished και factory seconds και μας πασάρουν τη σαβούρα που δεν θέλουν να δώσουν στην γερμανική αγορά. Ισχύει αυτό που λες φέρνουν προϊόντα ανακατασκευασμένα και σου τα πασάρουν για καινούργια.Μεγάλη απάτη μιλάμε αλλά άντε να το αποδείξεις.
randomcat Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Ισχύει αυτό που λες φέρνουν προϊόντα ανακατασκευασμένα και σου τα πασάρουν για καινούργια.Μεγάλη απάτη μιλάμε αλλά άντε να το αποδείξεις. Μια φορά πριν 2-3 χρόνια είχα αγοράσει ένα router από το MediaMarkt. Ήταν πολύ αδύναμο το Wi-Fi του και έτσι το επέστρεψα. Ήταν σε σφραγισμένο κουτί όταν το πήρα, ωστόσο είχε ήδη περασμένα στις ρυθμίσεις username και password για ADSL της Forthnet και το username ήταν stella κάτι! Το είπα αυτό στον υπάλληλο του MediaMarkt που "ζούσε" εκεί στους διαδρόμους με τα routers και ο τύπος πήρε μια πολύ θυμωμένη έκφραση και μου λέει "ε είναι επειδή τους κάνουν τεστ στα εργοστάσια στην Κίνα". Η σκέψη που μου πέρασε από το μυαλό ήταν να τον ειρωνευτώ που και καλά έχουν Στέλλα και Forthnet στην Κίνα και έπειτα να του κοπανήσω το κουτί με το router στο στόμα και να του φύγουν όλα τα δόντια, αλλά δεν είχα ιδιαίτερη διάθεση για αντιπαράθεση οπότε πήγα να διαλέξω κάποιο άλλο. Ναι, δυστυχώς δεν σου δίνουν τα χρήματά σου πίσω - εκτός και αν τους κάνεις καταγγελία - και σου δίνουν κουπόνι για να πάρεις κάποιο άλλο. Δεν είχε ποικιλία από "καλά" routers. Επειδή είχα πάρει το πιο ακριβό και σε εκείνα τα επίπεδα τιμής είχε μόνο δύο router, κατέληξα να αγοράζω πάλι το ίδιο μοντέλο. Ε, εκείνη τη φορά όμως τα μισά κουτιά αυτού του μοντέλου είχαν πάνω κόκκινο label που έγραφε "προϊόν από επιστροφή". Ήταν η τελευταία φορά που αγόρασα ηλεκτρονικά είδη από το MediaMarkt (δύσκολα αγοράζω και από τους υπόλοιπους μεγάλους γύφτους στην Ελλάδα). Στο εξής Amazon.co.uk, GearBest κ.λπ. κοιτώντας ratings, reviews και σχόλια χρηστών. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Good lord, 2 βδομάδες για ένα βιβλίο το οποίο στο site έχει ένδειξη "Άμεση Διαθεσιμότητα"...
shreder Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Good lord, 2 βδομάδες για ένα βιβλίο το οποίο στο site έχει ένδειξη "Άμεση Διαθεσιμότητα"... Σε αυτό φταίειότι δνε ενημερώνεται άμεσα το σύστημά τους για την διαθεσιμότητα των προϊόντων μου έχει τύχει σε άλλο κατάστημα να μην έχουνε ενημερώσει το eshop τους και τελικά αναγκάστηκα να ακυρώσω την παραγγελία.
episkeptis100 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σε όλες και όλους. Τις τελευταίες δύο ημέρες προσπαθώ να συνδεθώ στον λογαριασμό μου στα public και μου βγάζει μήνυμα ότι ο συνδυασμός mail και κωδικού πρόσβασης δεν βρέθηκε. Εννοείται πως έχω δοκιμάσει διαγραφή ιστορικού, αλλαγή browser κτλ κτλ κτλ.... Σε επικοινωνία μου με τα public μου είπαν πως ίσως οφείλεται στην αναβάθμιση του συστήματός τους και πως θα πρέπει να περιμένω λίγες ημέρες για να μπορέσω να συνδεθώ. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Έχει προσπαθήσει κάποιος από εσάς να συνδεθεί στα public σήμερα ή χθες και να το κατάφερε; Ευχαριστώ πολύ.
kax54638 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 12 λεπτά πριν, episkeptis100 είπε Καλησπέρα σε όλες και όλους. Τις τελευταίες δύο ημέρες προσπαθώ να συνδεθώ στον λογαριασμό μου στα public και μου βγάζει μήνυμα ότι ο συνδυασμός mail και κωδικού πρόσβασης δεν βρέθηκε. Εννοείται πως έχω δοκιμάσει διαγραφή ιστορικού, αλλαγή browser κτλ κτλ κτλ.... Σε επικοινωνία μου με τα public μου είπαν πως ίσως οφείλεται στην αναβάθμιση του συστήματός τους και πως θα πρέπει να περιμένω λίγες ημέρες για να μπορέσω να συνδεθώ. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Έχει προσπαθήσει κάποιος από εσάς να συνδεθεί στα public σήμερα ή χθες και να το κατάφερε; Ευχαριστώ πολύ. Εγώ μόλις τωρα μπήκα κανονικά - αυτό που είδα είναι πως από τις παραγγελίες μου δείχνει μέχρι 10/21 ενώ έχω πολύ πιο πρόσφατες. 1
episkeptis100 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Στις 24/3/2022 στις 1:11 ΜΜ, kax54638 είπε Εγώ μόλις τωρα μπήκα κανονικά - αυτό που είδα είναι πως από τις παραγγελίες μου δείχνει μέχρι 10/21 ενώ έχω πολύ πιο πρόσφατες. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. 1
filip123go Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Στις 24/3/2022 στις 12:58 ΜΜ, episkeptis100 είπε Καλησπέρα σε όλες και όλους. Τις τελευταίες δύο ημέρες προσπαθώ να συνδεθώ στον λογαριασμό μου στα public και μου βγάζει μήνυμα ότι ο συνδυασμός mail και κωδικού πρόσβασης δεν βρέθηκε. Εννοείται πως έχω δοκιμάσει διαγραφή ιστορικού, αλλαγή browser κτλ κτλ κτλ.... Σε επικοινωνία μου με τα public μου είπαν πως ίσως οφείλεται στην αναβάθμιση του συστήματός τους και πως θα πρέπει να περιμένω λίγες ημέρες για να μπορέσω να συνδεθώ. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Έχει προσπαθήσει κάποιος από εσάς να συνδεθεί στα public σήμερα ή χθες και να το κατάφερε; Ευχαριστώ πολύ. Και εγώ είχα θέματα. Έκανα reset τον κωδικό μου και τελικά κατάφερα να μπω.
tollisth Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Στις 24/3/2022 στις 12:58 ΜΜ, episkeptis100 είπε Καλησπέρα σε όλες και όλους. Τις τελευταίες δύο ημέρες προσπαθώ να συνδεθώ στον λογαριασμό μου στα public και μου βγάζει μήνυμα ότι ο συνδυασμός mail και κωδικού πρόσβασης δεν βρέθηκε. Εννοείται πως έχω δοκιμάσει διαγραφή ιστορικού, αλλαγή browser κτλ κτλ κτλ.... Σε επικοινωνία μου με τα public μου είπαν πως ίσως οφείλεται στην αναβάθμιση του συστήματός τους και πως θα πρέπει να περιμένω λίγες ημέρες για να μπορέσω να συνδεθώ. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Έχει προσπαθήσει κάποιος από εσάς να συνδεθεί στα public σήμερα ή χθες και να το κατάφερε; Ευχαριστώ πολύ. Έχουν θέμα με την αλλαγή στο site που εκαναν
czarjuly Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 by the way και εγω προσπαθουσα να συνδεθω και μου εβγαλε το λαδι...μου εβγαζε συνεχεια οτι κατι πηγε στραβα....με τα πολλα καταφερα να βαλω καποια προιοντα στο καλαθι αλλα δεν δεχοταν αντικαταβολη.....το εχουν χαλασει το καταστημα 2
androu Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Εμένα για κάποιες μέρες δεν άνοιγε σελίδα μεσω chrome, έκανα clear cache και εφτιαξε. Πάντως ακόμα περιμένω παραγγελία που εκανα bf θα παραλάμβανα και καλα 23-11 και ακόμα δεν ξέρουν πότε θα παραλάβω (πληρωμένη παραγγελία). Οι υπάλληλοι εξυπηρέτησης ολο τα ίδια και τα ίδια λένε. Μάλλον θα το κυνηγήσω νομικά το θέμα καθώς το εχω πληρώσει το προϊον .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα