Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οντως το public παιδια εντελως απαραδεκτο ειχες νεοτερα φιλε μου;

Το θέμα είναι ότι δεν φταίνε οι υπάληλλοι αλλά το ίδιο το κατάστημα που όταν δεν έχει κάτι αντί να το βγάλει από το eshop του μέχρι να το ξαναφέρει και μετά να το ξαναβάλει λέει ότι το έχει και θα είναι διαθέσιμο σε τόσες εργάσιμες ενώ δεν το έχει τελικά.Λάθος του public αυτό και λάθος όποιου άλλου καταστήματος το κάνει.

Κανένα νεότερο γιατί δεν έχω επικοινωνήσει μαζί τους ακόμα.Πιστεύω θα μου χαλάσουν την διάθεση που γινόταν κάθε φορά που έστελνα μέχρι και την προηγούμενη βδομάδα.Θα ξενερώσω ούτος ή άλλος την Παρασκευή που δεν θα μου το έχουν φέρει.Γιατί να βιαστώ..Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Και το αστείο είναι ότι πάνω από τα μισά κόμικ του είναι κατόπιν παραγγελίας..Γενικά το πήγα σαν μέσος καταναλωτής το όλο θέμα γιατί πίστευα ότι το public ήταν η μόνη επιλογή για κόμικ.Έπαθα και έμαθα.

Ο τύπος που είχα τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του μου έχει δώσει το τηλέφωνο του και θα πρέπει να επικοινωνήσω μαζί του για να δω που ακριβώς βρισκόμαστε για μέσω live chat ξέρω τι θα μου πουν.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμφορουμίτες!Δεν θα το πιστέψετε αλλά μου ήρθε μήνυμα ότι η παραγγελία μου βρίσκεται στο κατάστημα.Αύριο θα πάω για παραλαβή!!Ευχηθείτε μου καλή τύχη!Μετά από τόσο κόπο.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφορουμίτες!Δεν θα το πιστέψετε αλλά μου ήρθε μήνυμα ότι η παραγγελία μου βρίσκεται στο κατάστημα.Αύριο θα πάω για παραλαβή!!Ευχηθείτε μου καλή τύχη!Μετά από τόσο κόπο.

Κράτα γερά!!!!!! Και να θυμάσαι, τα οχυρά δε παραδίδονταιιιιι!!!

Δημοσ.

Το κόμικ το παρέλαβα σήμερα.Στην αρχή δεν τους είχε σταλεί ηδοποίηση να μου το παραδώσουν δωρεάν και μου είπαν να ξαναπάω.Με πήραν τηλέφωνο,πήγα το πήρα και ξεμπέρδεψα επιτέλους.Αυτά από τις περιπετειές μου με public!Μακάρι να μην σας τύχει παιδιά και καλή συνέχεια.

• Like 3
Δημοσ.

Το κόμικ το παρέλαβα σήμερα.Στην αρχή δεν τους είχε σταλεί ηδοποίηση να μου το παραδώσουν δωρεάν και μου είπαν να ξαναπάω.Με πήραν τηλέφωνο,πήγα το πήρα και ξεμπέρδεψα επιτέλους.Αυτά από τις περιπετειές μου με public!Μακάρι να μην σας τύχει παιδιά και καλή συνέχεια.

Τυχερουλη!! τοσο καιρο που εκανε να ερθει θα εχει αποκτησει και συλλεκτικη αξια τωρα !

• Like 2
Δημοσ.

Ποιο comic πήρες?

Εγώ παραγγέλνω από τα public συνέχεια manga. Πέραν του ότι έχει ανταγωνιστικότατες τιμές, καλύτερες από amazon, είναι και απόλυτα ακριβείς ως προς τη παράδοση. Έχω κάνει πάνω από 20 παραγγελίες και σε όλες έχω να λέω τα καλύτερα. 

έπεσες σε περίπτωη κακού προμηθευτή. 

Δημοσ.

Ποιο comic πήρες?

Εγώ παραγγέλνω από τα public συνέχεια manga. Πέραν του ότι έχει ανταγωνιστικότατες τιμές, καλύτερες από amazon, είναι και απόλυτα ακριβείς ως προς τη παράδοση. Έχω κάνει πάνω από 20 παραγγελίες και σε όλες έχω να λέω τα καλύτερα. 

http://www.public.gr/product/comics/foreign-comics-and-manga/super-hero/batman-and-superman-in-worlds-finest-volume-1-the-silver-age/prod8540723pp/

Δημοσ.

Ανταγωνιστική τιμή τα 10 ευρω ο τόμος?

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τόσο είναι περίπου σε όλες τις δυτικές χώρες για τους καινούργιους τόμους.

Τα Black Butler τα έχω πάρει 10€ από τα public και επειδή είναι USA import γράφουν τιμή στο οπισθόφυλλο 13$. Οι μόνες χώρες που έχουν φθηνά μάνγκα είναι σίγουρα Ιαπωνία/Κορέα/Κίνα/Ταϊβάν (μιλάμε και μέχρι 1-2€ το tankoubon) αλλά πρέπει να ξέρεις να διαβάζεις και την αντίστοιχη γλώσσα :)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
δεν ξερω για τα κομικς αλλα για τα βιβλια δεν αξιζει να παραγγελνω απ αυτους.παρηγγειλα ενα βιβλιο που δεν το χαν, και μου ρθε στα 20 και κατι ευρω.εχω και καρτα παμπλικ για εκπτωση αλλα επειδη ειναι ξενο βιβλιο δεν γινεται τιποτα.Και η πλακα ειναι πως θα μπορουσα να το διαβαζα απ τον θειο :confused: Aλλα επειδη καθε καλοκαιρι διαβαζα βιβλια του συγγραφεα σε φυσικη εκδοση, ειπα να μη σπασω τη παραδοση.επρεπε να τη σπασω γκρρρρρρρρ

φυσικα ειναι και παραμενEi αστεια οι τιμες στα σιντι τους.ακομα και τις eurovision to cd 20 ευρω.

Δημοσ.

Πήρα μονοκοπανιά 22 volume του 20th Century boys με 7,75E το καθένα. Αυτή η τιμή δεν υπήρχε πουθενά στο κόσμο. Δες amazon πόσο ξεκινάει. Στα manga είναι πολύ σωστοί. Συν αυτό που σου είπε παραπάνω ο φίλος basketball fan. 

Δημοσ.

έχεις δίκιο σε ότι λες, απλά what you pay is what you get. Και αυτό φυσικά δεν πάει σε σένα, αλλά στα Public, με 480 ευρώ μισθό τέτοιοι υπάλληλοι τους αξίζουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...