Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Με πηραν τηλ. απο τον Οτε για μια προσφορα και λεω να κανω αλλαγη απο Forthnet σε nova .

Κυριως λογω το ποσοστό έκπτωσης που μου δινουν στο συμβόλαιο cosmote που ηδη εχω.

Επειδη μου εκαναν ειδικη μνεία για τον νεο τους υπερσύγχρονο εξοπλισμό(10 φορες μου το ειπε,εχει αλλαξει κατι?) αλλα δεν ήξεραν καν ποιο ρουτερ θα ερθει γνωριζει κανενας ποιο ρουτερ δινει αυτον τον καιρο ο οτε?

Επίσης κατι αυξήσεις που διαβάζω οτι θα γινουν σε Οτε απο τελος του μηνα δεν νομιζω να επηρεάσουν και το συμβολαιο που τωρα θα κανω?
Γενικα απο την Forthnet δεν ειχα καποιο θεμα τοσα χρονια αλλα στο τελευταιο σπιτι εχει τρελαθει στις αυξομεισεις .Εκει δηλαδη που κατεβαζω με 1.3 κανει βουτιες δεν ξερω τι φταιει.Επισης μερικες φορες για κανα δεκαρι  δευτερολεπτα δεν φορτωει σελιδες σαν να κολλαει και μετα ξαναεπανρχετε.Μαλλον ειναι πανω στην βουτια που σας ελεγα.

Ισως οι καλωδιώσεις του σπιτιού να εχουν θεμα?

Να πω στον Τεχνικο το Οτε μπας και κανει τιποτα?

Δημοσ.

α.αν φταιει ο χαλκος εξω τον ιδιο χαλκο θα παρεις και τωρα με τον οτε αρα τα ιδια προβληματα.εξοπλισμο speedport 2 entry και ισως και Voip τηλεφωνια.δεν ειναι κανα τρελο ρουτερ.

για τις αυξομειωσεις μπορει να φταιει το ρουτερ μπορει το wireless μπορει το Pc εκτος αν χανει συγχρονισμο και πεφτει η ταχυτητα sync οποτε ειναι χαλκος.

Δημοσ.

Μια διευκρίνιση μιας και αναφέρθηκε , ο ΟΤΕ για vdsl50 που θέλω να αλλάξω χρησιμοποιεί voip πλέον ? , γιατί θέλω να χρησιμοποιήσω το draytek 2760n που έχω στην forthnet

Δημοσ.

α.αν φταιει ο χαλκος εξω τον ιδιο χαλκο θα παρεις και τωρα με τον οτε αρα τα ιδια προβληματα.εξοπλισμο speedport 2 entry και ισως και Voip τηλεφωνια.δεν ειναι κανα τρελο ρουτερ.

για τις αυξομειωσεις μπορει να φταιει το ρουτερ μπορει το wireless μπορει το Pc εκτος αν χανει συγχρονισμο και πεφτει η ταχυτητα sync οποτε ειναι χαλκος.

Σε ευχαριστω φιλε μου,οποτε δεν δινουν το Zte 108 ετσι?Ποσο χειροτερο μπορει να ειναι το Speedport 2?

ο χαλκος αλλαζει καπως?

Δημοσ.

μόνο στα παλια συμβόλαια,όσοι έχουν σταθερό και όσο έχουν isdn δεν έχει δόσει voip αλλίώς στα οικιακά πακέτα έχει δόσι στην πλειψηφία των πακέτων 

Δημοσ.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την VoIP τηλεφωνία του ΟΤΕ:

1. To Speedport που δίνει, μπροστά ή πίσω από άλλο δικό μας modem/router.

2. Οποιοδήποτε modem/router με άλλη συμβατή συσκευή για VoIP τηλεφωνία.

3. Οποιοδήποτε modem/router, που έχει δυνατότητα VoIP τηλεφωνίας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τα 2-3, να ζητήσουμε και να πάρουμε τον κωδικό της τηλεφωνίας.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια διευκρίνιση μιας και αναφέρθηκε , ο ΟΤΕ για vdsl50 που θέλω να αλλάξω χρησιμοποιεί voip πλέον ? , γιατί θέλω να χρησιμοποιήσω το draytek 2760n που έχω στην forthnet

ναι δινει voip εκτος αν καποιος εχει καποιο λογο και θελει tdm.μπορεις να βαλεις το draytek και απο πισω να βαλεις το speedport για την τηλεφωνια.

Σε ευχαριστω φιλε μου,οποτε δεν δινουν το Zte 108 ετσι?Ποσο χειροτερο μπορει να ειναι το Speedport 2?

ο χαλκος αλλαζει καπως?

Ουτε σε adsl οσο ξερω δεν το δινει ο οτε το 108 και λογω voip σε οσους τους γυρναει σε voip αλλα και γενικα.δηλαδη και voip να μην εισαι παλι το speedport θα σου δωσουν.

Αν ειναι ολα του οτε voip τοτε μονο τετοια router μπορεί να χρησιμοποιήσεις .... ?

Ο οτε σου δινει τα στοιχεια και μπορεις να σεταρεις το voip σε αλλο ρουτερ ή να βαλεις του οτε σε bridge και απο πισω ενα ρουτερ ή να βαλεις το δικο σου ρουτερ και απο πισω του οτε να κανει το voip.

μόνο στα παλια συμβόλαια,όσοι έχουν σταθερό και όσο έχουν isdn δεν έχει δόσει voip αλλίώς στα οικιακά πακέτα έχει δόσι στην πλειψηφία των πακέτων 

βεβαια μπορει καποιος να ζητησει για χ λογους να μην εχει Voip.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...