lazo37 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Καλησπερα μολις εφτασε στα χερια μου το Samsung Galaxy S7 Edge και θελω να κανω ορισμενες ερωτησεις για την πρωτη φορτιση γιατι διαβαζω αρκετες διαφορετικες αποψεις. 1) Πρεπει να μου κλεισει απο μπαταρια δηλαδη να αποφορτιστει πληρως για να το φορτισω? 2) Ποσες ωρες πρεπει να το αφησω να φορτιζει ακομα και αν φτασει 100% 3) Πρεπει να ειναι κλειστο οταν φορτιζει? 4) Εχει καποια επιπτωση η πρωτη/πρωτες φορτισεις στη ζωη της μπαταριας, η ειναι ενας μυθος? Ευχαριστω 1
stevengreeceGR Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Το φορτίζεις κανονικά. Δεν είναι όπως παλια που τα αφήναμε για 8 ώρες. Τώρα τα φορτίζουν από τα εργοστάσιο.
petran91 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα ούτε να είναι κλειστό για να φορτίσει.Χρησιμοποίησε το μέχρι να πάει στο 10-15% και μετά φόρτισε το μέχρι το 100%.Ή φόρτισε το και τώρα μέχρι το 100%. Ό,τι θες κάνεις.
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Καλησπερα μολις εφτασε στα χερια μου το Samsung Galaxy S7 Edge και θελω να κανω ορισμενες ερωτησεις για την πρωτη φορτιση γιατι διαβαζω αρκετες διαφορετικες αποψεις. 1) Πρεπει να μου κλεισει απο μπαταρια δηλαδη να αποφορτιστει πληρως για να το φορτισω? 2) Ποσες ωρες πρεπει να το αφησω να φορτιζει ακομα και αν φτασει 100% 3) Πρεπει να ειναι κλειστο οταν φορτιζει? 4) Εχει καποια επιπτωση η πρωτη/πρωτες φορτισεις στη ζωη της μπαταριας, η ειναι ενας μυθος? Ευχαριστω 1.οχι καλο ειναι τις Li-ion /li po Να μην τις γονατιζεις στο αδειασμα διοτι αν η μπαταρια ειναι στο μηδεν και την αφησεις και λιγο καιρο στην ακρη και πεσει αρκετα χαμηλα μετα εχεις διαφορα θεματα.βεβααια το κινητο δεν θα το αφησεις λογικα για κανα μηνα στην ακρη αλλα καλο ειναι να μην τις πηγαινουμε τερμα πατο ειδικα αμα προκεται να αφησουμε την συσκευη στην ακρη. 2.οταν γεμισει θα κλεισει το κυκλωμα. 3.και να μην το εχεις απλα θα αργησει.καποιοι τυπικα μια δυο φορτισεις τις κανουν με κλειστο αν και δεν νομιζω να αλλαζουν και πολλα . 4. στις Li-po // li-ion λιγο σχετικο αυτο. Σε Laptop πχ μπορει να γινει σαν reset κατα καποιο τροπο στην μπαταρια αμα εχει φρικαρει λιγο.την γεμιζει τελειως την αδειαζει τελειως και την ξαναγεμιζει. και σκεψου οτι η μπαταρια ειναι μισογεμισμενη απο το εργοστασιο. καλο ειναι να προσεχουμε τις φορτισεις αλλα απο την αλλη ειτε βγαλει η μπαταρια 3 χρονια ειτε βγαλει 4 δεν αλλαζουν και πολλα.α.πολλες φορες η μπαταρια ειναι φτηνη ενω αλλες φορες το εχουμε στειλει το κινητο.το βασικο ειναι και ποσο καλη μπαταρια εχουν βαλει απο το εργοστασιο.το κακο ειναι μετα κινητα που πρεπει να λυσεις βιδες επειδη εχουν build in Μπαταριες.εκει ειναι λιγο πιο δυσκολο να την αλλαξεις αναλογως το κινητο.σε καποια χανεις την αδιαβροχοποιηση που εχει αν δεν κλεισει σωστα.
saruman123 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Καλησπερα μολις εφτασε στα χερια μου το Samsung Galaxy S7 Edge και θελω να κανω ορισμενες ερωτησεις για την πρωτη φορτιση γιατι διαβαζω αρκετες διαφορετικες αποψεις. 1) Πρεπει να μου κλεισει απο μπαταρια δηλαδη να αποφορτιστει πληρως για να το φορτισω? 2) Ποσες ωρες πρεπει να το αφησω να φορτιζει ακομα και αν φτασει 100% 3) Πρεπει να ειναι κλειστο οταν φορτιζει? 4) Εχει καποια επιπτωση η πρωτη/πρωτες φορτισεις στη ζωη της μπαταριας, η ειναι ενας μυθος? Ευχαριστω Διαβάζεις εδώ http://www.insomnia.gr/topic/633310-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-tablet/?fromsearch=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα