Νίκος Διαμαντόπουλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Αγόρασα πριν λίγες μέρες έναν υπολογιστή με Μητρική ASUS B150M-K RETAIL, επεξεργαστή INTEL PENTIUM DUAL CORE G4560 3.50GHZ, κάρτα γραφικών AMD RADEON RX460 2GB GDDR5 PCI-E, μνήμη HYPERX 8GB DDR4 2400MHZ, σκληρό SEAGATE BARRACUDA 1TB SATA3, τροφοδοτικό PSU FORCE FO25XD 750W. Τον συναρμολόγησαν στο κατάστημα. Για να συνδεθεί η κάρτα γραφικών στην οθόνη, χρησιμοποίησα αντάπτορα από hdmi σε vga. Επειδή δεν μπορούσε να κουμπώσει στην κάρτα, άνοιξα λίγο το κουτί από πίσω. Χρησιμοποιώ, επίσης, windows 10 64 bit. Αυτά τα γράφω ενημερωτικά. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι το football manager 2016 (το περυσινό, δηλαδή), δείχνει ότι η ικανότητα της κάρτας είναι 2/5 αστέρια, δηλαδή χαμηλή, ενώ της onboard 1,5/5. Το 3d του παιχνιδιού κολάει στην υψηλή ανάλυση. Επίσης, αργεί κάποιες φορές να ανοίξει σελίδες στο internet και να κάνει buffeging σε ταινίες. Πρώτα ενημέρωσα τους τελευταίους drivers, αλλά δεν άλλαξε τίποτα, όσες ρυθμίσεις κι αν έκανα στην κάρτα. Έπειτα, απεγκατέστησα τους drivers, έκανα επανεκκίνηση - όχι σε safe mode - καθάρισα ότι υπήρχε με το cc cleaner κι επανεγκατέστησα τους drivers. Τίποτα, πάλι. Κατέβασα το MSI Afterburner, αλλά δεν είδα κανένα πρόβλημα υπερθέρμανσης ή κάποιο άλλο. Κάποιος μου είπε να κάνω format, αλλά επειδή είναι καινούργιος, δεν νομίζω ότι είναι εκεί το πρόβλημα. Αν το επιστρέψω στο κατάστημα για servise, δεν ξέρω αν θα βρουν το πρόβλημα, γιατί πρέπει να το δουν στο manager ή σε οθόνη vga. Μόνο αν είναι ελαττωματική η κάρτα, θα έχει κάποιο νόημα. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα