X4Tz1S Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Καλημέρα παιδιά , έχω custom σύστημα υδρόψυξης και λογικά αυτές τις ημέρες θα παραλάβω και το aerocool 2100 case panel που ρυθμίζεις τους ανεμιστήρες και βλέπεις και τις θερμοκρασίες . Αυτό που θέλω να ρωτήσω , αν βάλω τον αισθητήρα θερμοκρασίας ανάμεσα στην CPU και στο waterblock (εκεί που μπαίνει και η πάστα) υπάρχει πιθανότητα να πάθει κάτι ο cpu ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Καλημέρα παιδιά , έχω custom σύστημα υδρόψυξης και λογικά αυτές τις ημέρες θα παραλάβω και το aerocool 2100 case panel που ρυθμίζεις τους ανεμιστήρες και βλέπεις και τις θερμοκρασίες . Αυτό που θέλω να ρωτήσω , αν βάλω τον αισθητήρα θερμοκρασίας ανάμεσα στην CPU και στο waterblock (εκεί που μπαίνει και η πάστα) υπάρχει πιθανότητα να πάθει κάτι ο cpu ; Καλησπέρα Nαι δεν θα ψύχεται. Χαλάς την επαφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
X4Tz1S Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Καλησπέρα Nαι δεν θα ψύχεται. Χαλάς την επαφή. Χαλάει η επαφή παρόλο που είναι τόσο μικρό το "καλώδιο" ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Προφανώς, εκτός αν σκάψεις το μπλοκ ή τον επεξεργαστή για να κάνεις χώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα