drapanakis Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Ενω ο εκτυπωτης μου ,(λειζερ εγχρωμος) τυπωνει κανωνει σελιδες εγρωμες , εισητηρια κτλ, τα παντα, δε μου τυπωνει κειμενο γραμμενο στο word. Ti μπορει να συμβαινει ;
veteranos123 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Ποια office έχεις. Τσεκαρε αν στο word είναι προεπιλεγμένος ο εκτυπωτής σου 1
drapanakis Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 OFFICE 2007 Ειναι πρεπιλεγμενος επειδη οταν δινω εντολη για εκτυπωση, το τυπωνει αμεσως , αλλα λευκη σελιδα.
suffocater Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Σταματησε ξαφνικα να τυπώνει,ενω τυπωνες παλιοτερα,ή προσπαθεις πρώτη φορά απο word?Eπίσης,δουλεύεις πανω σε αποθηκεύμενο word ή σε δημιουργια απο το μηδέν?(κενο εγγραφο) 1
drapanakis Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Σταματησε να τυπωνει ξαφνικα, αλλα μονο word. Σε ολα τα αλλα λειτουργει κανονικα. Δε δουλευει ουτε σε αποθηκευμενο ουτε σε δημιουργια εκ του μηδενος. Αν δε, στειλω εντολη εκτυπωσης απο word, τυπωνει αλλα κενο. Μηπως ειναι τιποτα απο τα services. Αλλα αν ειναι απο εκει, δε δουλευε καθολου.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Για δοκίμασε το παρακάτω λινκ https://www.sevenforums.com/tutorials/89483-print-spooler-queue-clear-reset.html 1
drapanakis Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) To print spooler το εχω απενεργοποιημενο και το ενεργοποιω οταν θελω να εκτυπωσω μονο. Ετσι το εχω πανω απο χρονο και δεν ειχα προβλημα. Δε βρηκα λυση απο το κειμενο που μου προτεινατε. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2017 από drapanakis
drapanakis Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δεν τυπωνειο ουτε απο το wordpad. Τα αλλα τα τυπωνει κανονικα.
life is music Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 γ κανε μ μια χάρη δοκίμασε μια να αλλάξεις θύρα usb και αν πάλι το ιδιο απεγκατεστησε τους drivers και περνά τους πάλι γ να δεις πως θα συμπεριφερεται μετά
antnatal Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 και εμένα το κάνει σε ένα canon εκτυπωτή. έχω την εντύπωση ότι φταίνε τα μελάνια και η γνησιότητά τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα