suffocater Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Μόνο εγώ περιμένω σχόλιο του Federer ? yeap. Γιατί να περιμένεις σχόλιο που ξέρεις ήδη τι θα λεει?
Neg Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 yeap. Γιατί να περιμένεις σχόλιο που ξέρεις ήδη τι θα λεει? Ότι του διέγραψε το Facebook το προφίλ
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Το Facebook είναι «υπεύθυνο» για την ενασχόληση εκατομμυρίων άσχετων με την τεχνολογία και το ίντερνετ. Δεν έχω αποφασίσει αν είναι καλό ή κακό, αλλά προσωπικά με πειράζει. Μπορεί να είναι «ελιτίστικη» άποψη, βέβαια... Για την ουσία του άρθρου, βέβαια, οι υποψιασμένοι, μπορούν να καταλάβουν για ποιούς χτυπάει η καμπάνα, και ποιές κοινωνικές και θρησκευτικές τάξεις θέλουν να προστατεύσουν................
dchatz Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 α ρε Κούλα, μου 'φαγες τη ζωή και κατέληξα να τα κάνω όλα στο ..... χέρι. Θα σε μισώ για πάντα... και μετά το facebook διαγράφει το παραπανω μήνυμα ... (εκτός από τη ρητορική μίσους περιέχει και σεξιστικά υπονοούμενα) 2
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Aν όμως η «Κούλα» έγραφε «οι άντρες είναι γουρούνια και φαλλοκράτες» θα πέρναγε άνετα.... 1
Galaxia Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Η αλήθεια είναι όμως ότι έχει παραγίνει το κακό με τους θρασύδειλους που κρύβονται πίσω από την οθόνη και το πληκτρολόγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα