Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Στο σπίτι έχω ηλεκτρολέβητα και έναν θερμοστάτη Siemens rev11. Θέλω να βρω έναν smart θερμοστάτη που να μπορώ να το χειρίζομαι και μέσω κινητού. Είδα τον nest, δεν μπορώ να βγάλω άκρη όμως με τα καλώδια που έχω κι αν ταιριάζει (έχω L και L1 συνδεδεμένα καθώς κι ένα ακόμα ξεκρεμαστο) και δεν βγάζω άκρη αν μπαίνει ο nest ή όχι. Έχετε κάποια εμπειρία σε αυτόν; Καλοδεχούμενη κάθε πρόταση (αρκεί να δουλεύει σίγουρα με ηλεκτρολεβητα). Παραθέτω και φωτο από καλώδια.

post-43324-0-59605500-1494572625_thumb.jpg

Δημοσ.

Εαν το θελεις μονο για το wifi υπαρχουν θερμοστατες στο 1/3 της τιμης με wifi κτλπ.O nest οταν το εψαχνα για το δικο μου σπιτι ειχε 2 εκδοσεις αμερικανικη και ευρωπαϊκη.Αναγκατηκα πρεπει να βρεις european εκδοση και εαν θυμαμαι καλα επρεπε να δεις ποσο ρευμα παει στον τωρινο σου θερμοστατη γιατι ο nest δουλευει με 12v ενω στην ελλαδα δουλεουν με 230v κατι που κανει αδυνατη την εγκατασταση.

Προσωπικα κατεληξα σε ενα siemens με προγραμματισμο που κοστιζε το 1/4 σε σχεση με τον  nest αλλα φυσικα αλλες λειτουργειες...

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Για τον απομακρυσμένο χειρισμό τον θέλω. Μπορείς μου πεις το μοντέλο που βρήκες; Και όταν λες προγραμματισμό, εννοείς εβδομαδιαίο; Γιατί τέτοιο έχει κι εμένα, αλλά αναλογικό, με δύο κουμπάκια το ρυθμίζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...